nuffnang advert

Thursday, March 7, 2013

pizza pasar malam

Assalamualaikum semua...
huhuiiiii...malas giler kot nak update...tak pe lah, aku tepek la sebarang dua gambar at least aku hapdet jugak...heheh...

 pizza apa ntah nama dia ni...rasanya yg ni tuna kot...tapi yg penting ada cheese...aku sukak...anak aku si abang pun sukak yg ada cheese2 neh...satu pizza ni harga dia rm15...sedapppp....

 yg ni pulak ala2 nak pedas sikit..yg ni x silap aku chicken kot...sedap jugak...tapi sedap lagi yg ada cheese tadi...heheh...harga ni pun rm15 jugak...

pas tu aku mintak free satu slice pizza lain...aku mintak 1, dia bagi 2 free...Alhamdulillah...moga brader tu dimurahkan rezeki...yg ni versi pizza aku dah panaskan dlm microwave...cheese dah meleleh gitu....pizza free ni pun besh...yg best yg ada blackpepper tu...eh, semua best, apakah?


festaim beli pizza pasar malam, sedapppp rupanya...selama ni mcm scary je nak beli sbb tgk rupa ala2 nan hado, kehkeh...

46 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

♥ Wina ♥ said...

sedap eyh??

aku pun mcm x yakin nak beli pasar malam punye takut tak sedap kan? tak salah mencuba :)

Fiza Rahman said...

Terliur...sbb aku dah lama tak mkn pizza.

My Little Diary said...

sedap nampak tu....
mlm nanti nak cari piza jgk ler...huhuhu

fazilzura said...

ala ..aku tau ko ngorat mamat tu kan nok .. tu yg dia kasi hang pree 2 ketui tu ... dia cian tgk ko lapo

:: Mrs.Eady :: said...

alamak lapar pizza la pulak!!!haisshh..

faraherda.razalan said...

Hah, klu mcm ni puney review...haruslah try gak kan pas ni?

Hana Soffelia said...

iolls nampak yg free tu sedap.

Nens Collection said...

menggoda nyer pizza nih..leleh air liur..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah lak tu..mmg beshla kalau sedap..

Zee Suhaini said...

btol sedap ke kak??tak pernah beli lagi pizza psr malam..must try ni..

Cik Puan Rara said...

rara pon xpenah beli sbb takut x sdp.hehehe

Nurulhuda Abdul Latip said...

Tulah kadang kita takut nak try tapi kalau dah try tu ok je kan..hehe biasalah manusia skeptikal cam aku gak, hehe

tenku butang said...

adoiii.. pepagi dh buat org lapoooo..

done follow.. jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504done

atty's said...

kty suka gak beli pizza kat pasar malam..shedap,.tau.

Rasp said...

ok, now i nye persepsi pizza pasar malam dah berubah...
leh try aaa lepas nie...

Dee said...

oh..sedap rupanya..aku pun bolehlah cuba nanti..hehehe..

Kakzakie said...

Itulah jgn sangka yg pasar malam punya tak sedap. Kakak kalau banyak cheese pun suka juga:)

::NureeN:: said...

kdg2 pizza psr mlm lg sedap dr hat mahai nun kan.. hehehe...
yg last pic tue, tambah lg cheese lagi power hehehe

norhidana miswan said...

kalu ada keju msti sedap, penah gk beli kak... kadang2 yg simple2 tu lg sedap dr yg mahal2 tuh...

sudipVSsenduk said...

Wow! pasar malam rupanya... ingatkan food court shopping complex.

Amanda Suria said...

aku mmg selalu nampak org duk jual pizza ni kat pasar malam..tp mcm x berani nak beli..akut x sedap...bila ko dah ckp mcm ni nok...aku nak cuba gak la beli nanti...

Munnafendy said...

yg penting ada cheese! semua pun best!

Kesuma Angsana said...

slm singgah bila sakit sedikit kebah. Tq doanyer ye

Daddy Ziyyad said...

kelasss kau pasar malam sekarang ni kan...pizza pun ada ..

Lynn said...

sedapnya..nape kat p.malam area sini, pizzanya tak menarik cam tu ek?tak reti buat kot..huhu

Chik Att said...

nampak .... menarik lagi pada huut

Rinna said...

Pasar malam mari pun sedap jer..cam pizz hut plak..

Emy Tak Kecik said...

aku sampai skang x beli lagi pizza pasar malam...

mcm ko la...takut rasanya x sedap :)

Sally Yatiey said...

Sedapnyaaaaa! ^_^

Tina Othman said...

alamak bestnya, selalu tgk je org jual pizza kat pasar mlm tapi tak penah teringin pulak nak try

eLLy said...

Nok cuba ko beli kepak ayam kat sebelah tu.. sodapppp

mama3heroo said...

menyelerakan..tetiba lapo lak..he3..

Qhaifa Nur said...

senang nak makan pizza sekarang, kat pasar malam pun ada kan..kan..
murah pun murah...
bole campur-campur lagi...

*∽ IZAN ∽* said...

Fuyoh leh tahan gak ketembaman pizza ni.. sungguh menyelerakannnnn

GreenJade said...

uikh aku tergoda sgguh tgk cheese tu.

Salina@IbuAqil said...

Uimakkkkkkk sis..
Udah kenyang mkn nasi nengok ni keroncong blk perut..
Sorry lama x jenguk sini..
Ni baru ada peluang nak pulun BW.. :D

Hazmin Hamudin said...

Pizza yang dipanaskan blk tu nampak lagi sedap la kak... Hehe

Ratu Hatiku said...

Mggu lps ank ada beli tp x rasa pun sbb konon2 diet..hihihi

Tihara said...

memang nampak sedap..mewah dgn cheese :)

akubiomed said...

Pizza pasar malam ini boleh tahan sedap. Kalau minta topup lebih sikit pun tak ada masalah tanpa ektra caj.

mama said...

pasar mlm kat rumah mama takde jual pizza pun !!..:(

miss Fyqa said...

sedap3.

lama x makan pizza. dtg blog akak mmg best..lg2 bab makan..sedappppp. :)

Norizan J said...

perg... pizza pasar malam pun lagi sedap dari pizza yang mahal tu...

mamyharraz said...

aku biasa je belasah pizza pasar malam nih..
beli kt psr jln kuching nun..
mmg mabeles.makan tak cukup sepotong..nak se bulat tu baru kenyang ekeke

ros_reeza said...

memang nampak sedap ni..