nuffnang advert

Tuesday, February 26, 2013

pagi2 dah lasagna...

Assalamualaikum semua...
lately ni ada ramai kawan ofis yg berniaga...Alhamdulillah...termasuklah aku...hahaha...so, haruslah kita support each other kan...
bab jual makanan, mmg aku laju...member ofis shoot email, kata ada jual spagetti dan lasagna, terus mak jemah order...pagi2 aku sampai ofis, dah tersedia atas meja...vavava...ini sudah baik....

 inilah lasagna baru sampai atas meja...terus terliur nak mkn...asyik2 mkn benda yg sama je tetiap pagi, so, marilah kita mkn makanan org barat pulak...kehkeh...

 ni pulak bila dah dipanaskan dlm microwave...perghhhhh...cheese sudah cair la...tangkap leleh wa ckp lu...kena mkn panas2 baru sedap...

versi tak sabar nak masuk mulut...ko tgk cheese dia meleleh...sedap wa ckp lu....cheese meleleh, pas tu penuh dgn inti daging dan mushroom dia tu...gulp...mmg sedap...pada kawan2 ofis, yg belum order, pi order kat pia sekarang...thumbs up utk lasagna pia ni....rm5 je sebekas....



korang ada pagi2 breakfast mkn lasagna mcm aku ni? hahaha...(matikla statement...larikkkk)

47 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terliur beb

:: Mrs.Eady :: said...

aduhaiii...nape la ko jauh dari aku kannnn!!?

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya tgkkk.....

e k i n ♥ y u s r i said...

nampak sedap
brape harga kak?

norhidana miswan said...

mmg kelas lah ko kak... sarapan lasagna, kalah omputih tau... rm5 ngn hidangan mcmtu, murah la tu... ish2 nape lah takde org jual2 gitu kt opis aku

wahida said...

ekin yusri: sayangku ekin, mak jemah dah tulis kat situ nok...rm5 jer...heheh...pi order nok...mmg sedap...

Sue-Rya Qistina said...

selamat menjamu selera..erkkk..ke dah abis makan? hehehe

wahida said...

sue-rya qistina: dah lama selamat masuk mulut...hahaha...

eLLy said...

Kalaulah opis ko dekat dng aku harus aku tompang oder jugak!

atty's said...

sedapnya ...nak ckit.. :)

izan mama mia said...

wah..mengancam laa..

NM03 said...

kau ada nak belanja aku... kot2 suprise atas meja bersama kata² indah dari kau...









>__<

lieyalatif said...

Perfhhhhh kijam ko nok!!! Telan air liur aku tgk tauuu!!!! Dah le gambar ko cun...mmg mcm real dah lasagna ni depan bijik mate aku....

Fiza Rahman said...

Terliur ☺☺

Kesuma Angsana said...

wei sedapnyer.,.. !

wahida said...

NM03: siap nak kata2 indah tak menahan...hahaha...

Lya Colours said...

nak pindah kat opis awak bleh tak?

faraherda.razalan said...

Bestnya opismu itu...pepagi ade bekper yg variety. Jeles!

amirah said...

perghhhh...mantap opis ko nok. macam2 adaa...jeles ai.

psttt...ko lak berniaga apa?

wahida said...

amirah: aku meniaga roti n kek...heheh...

ANNA MARIANA said...

sedapnya.. >_<

emy pokden said...

terlebih terliur dah aku ni..huhuhu

ZZnoor said...

alhamdulillah...
syukur sgt sgt akak suke...
jgn jemu utk order ye..
in shaa Allah sy n pia akn sntiasa berikan yg terbaik! (skema skit,hehe)

::NureeN:: said...

wahidaddddddaaaaaa.....
lapo nih.. huhuuuu
sat g aku blk wat baru tau hehehe

ieda immi said...

ko kijam dik ! ..

huwaaa berjaman akk x makan nie .. adehh ;)

SURIA AMANDA said...

mak oii....looks tempting...peh tu murah plak tu...nasib baik opis ko ngan opis aku jauh nok....

Jue a.k.a Ibu 2F said...

western di pagi hari..nyummmmmm

eima said...

aku suka.... mana nk cari ni .....

ct rahani said...

adeh la terus perut rasa bergegar minta makan.. haha.. sedap la kak.. terliur aku.. huhu..

Nieda ramly said...

tukar selera pulakan. kalau mkn sama je menu nye jemu weh!

Rasp said...

isssskkkkkk sajer je kannnnn....
slurrrrrppppp terkecur oooooo...
delivery boleh? hehehehehe

Nafira usof said...

cis!! kasi aku terliur jer!!

Qhaifa Nur said...

makan panas - panas sedapnya wahida...
kalau akak buat jadi macam ni tak he..he..

lizz said...

ermmm terliur gak ni kemain sedap nampak...nak jugak...

Kakzakie said...

Sedapnya wahida... ini tak boleh kongsi ni sebab kalau berdua tak cukup - utk sorang kenyanglah..

sHaRiNa eLyaNa said...

pergghhh sdpnya..hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

done nutri

azi said...

Ya Allah!!!sedapnya . Murah pulak tu.. kalau dekat rasa-rasa tiap pagi akak order sampai jemu...:)

Daddy Ziyyad said...

ada kerja kosong tak kat opis kau nok? hahaha

NzA said...

HA...RM5..Murahnyaaaaaa!!!

sal-nurbeena said...

menggugat selera akak nih

Ema Blog said...

tak berapa minat cheese..kalau makan rasa kembang tekuk jer..

whitecappuccino said...

sedapnyer! akak suka cheese

..

GreenJade said...

perghh sakan bfast pepagi mu noks..ngalah omputih dah ni..

tp..aku pong tangkap leleh gaks ni wehh..kijammmmmmmmm

mama said...

ehem terliur pulak mama..murahnya..

Nastyna said...

ha tabik la bekpes spaghetti oooooh. Murah pulak tu.

Eye_nee said...

lelehan cis itu bagai kan lelehan air liur ku...ko mmg kannnn...