nuffnang advert

Monday, February 25, 2013

makan makan puas hati

Assalamualaikum semua...
pagi ni mood saya sgt ceria...heheh...so, nak tayang makanan best2..apa lagi kalau bukan kami makan2 lagi di tempat kesukaan kami, Secret Recipe kat JJ Rawang...

 hubby try Stewed Australian Beef Steak ni...rm20.50
amek ko...seketul daging gitu...
boleh tahan la...daging tu boleh tahan lembut....

 ha...yg ni aku order..sedapppppp...aku sukak giler...nama dia Mozarella Baked Fish...rm18.50
biasalah aku kan suka cheese...bila dia bakar ikan ni dgn cheese mmg terbaik lah...bikin aku leleh air liur balik sambil taip ni ha...licin sepinggan...dgn salad2 tu aku tak tinggal...

dah setel makan2 kat sana, tapau pulak ni...dasar kuat makan...haha....kami tapau Spagetti Aglio Olio...rm16.50..terbaik!! aku sebenarnya kalau spagetti, aku lagi suka layan aglio olio ni berbanding bolognese...sbb dia ala2 pedas dan byk seafood gitu...

utk anak2 kami tapau spagetti bolognese...rm12...anak aku si abang tu mmg hantu spagetti...bagi dua pinggan pun boleh habis tau...



oklah, nak breakfast jap....ptg kang update lagi...bye!!

36 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2
sedapnya

Nurulhuda Abdul Latip said...

sedap betul makanan2 yang kau tunjuk ni ek..

♥ Wina ♥ said...

agagagagaaa...kejam sungguh ko beb! :)

Amanda Suria said...

Oh my gucci....tempting siot..aku dah craving SR plak ni....mana nak cekau time ni...

eLLy said...

aku pun suka Spagetti Aglio .. sedap kan kan kan

the malay male said...

fuh..high taste

NM03 said...

teringat abg makan mee campo kicap kat umh aku..






eh... betol la abg kan?

Eye_nee said...

sib baik tulis komen lepas breakfast...tp tetap juga menelan air liur...

Rapunzeel Cikilolo said...

lapar...

terasa nak makan hari ni tp gaji minggu depan :(

Qashmere said...

Menu baru di SC ke? Ikan tu..belom pernah try.. semua nampak menyelerakan..lapo la plak pepagi ni

Sue-Rya Qistina said...

terliur!

wahida said...

qashmere: kurang pasti ikan tu menu baru ke tak...sebelum ni x pernah nampak pulak menu tu...mungkin baru la kot...tapi mmg sedap!!

Rasp said...

hebat ye abg 2 pinggan leh settle...
tapi body maintain slim melim...
ni yg buat i jeles ni hehehehehe...

i pun suka aglio olio SR tu...
sedap kannnnn..

Qhaifa Nur said...

sedapnya hingga terliur wahida tengok semua menu tuh...geram ni

ieja amieja said...

biar betul ko ni wahida, pagi lagi ko dah tayang makanan sedap2 ye..

faraherda.razalan said...

SR ok tp portion kck. Huhuhuhuhu....

*SiRibenMerah said...

tapau utk anak2? hamboiii.. dating berdua...

Dee said...

wei..looks delicious..next time nak trylah fish tu..

Lya Colours said...

ok lapar. huhu

Nisah Idham said...

errrrr terkecur air liur nisah.. hehe terima kasih kerana jamu makanan di atas. hehehe nak try SR ptg ni..

Ratu Hatiku said...

Sedapnya...belum pernah cuba lg mozarella baked fish tu... :D

Daddy Ziyyad said...

hampeh! hahaha..

ni yg aku nak terjah SR ni time lunch karang..:)

4feet8 said...

hooyaii akak..
terliurnya.. yg picture last tu menggoda betul..

Cho Zila said...

alamak sedapnyer.. akak baru gi SR semalam tapi entahler cam yang terakhir kot gi... sebabnyer macam dah tak sama cam makan dulu2...
mungkin SR tempat akak makantu yang tak betoi kot... spageti bolognaisetu pun masa akak beli semalam tak menarik cam gambar wahidatu...

akubiomed said...

Fuh semuanya makanan Western. :-)

Kesuma Angsana said...

semua sedap2 tu terliuq tgk ni !

::NureeN:: said...

mozarella baked fish?? x pernah perasan pon kat SR ada.. harusss mencoba nih

:: Mrs.Eady :: said...

Uokssssss lapar laaaaa :D

Lynn said...

Burp..ai..besar sendawa..?hehehe

Norizan J said...

wah... nak jugal mozarella baked fish itu.. menu baru kan.. hari tu ada nampak tapi order benda lain huhu

Zura Zue said...

sodap kak...

amirah said...

memang obvious ko kaki cheese..uiii...boleh tahan melimpah ruah cheese dia!

CaDLyNN said...

tempat fav sy jugak!!!!

sHaRiNa eLyaNa said...

yummy...kruk2 prut sha hehe

Ema Blog said...

kalau ema ke SR tak pernah order makanan tu..order makanan lain

mama said...

ehem SR memang terbaik !!.. ;)