nuffnang advert

Tuesday, February 19, 2013

BE kedua tahun 2013

Assalamualaikum semua....

kesiannnnnn....baru ada dua BE tahun 2013 dah kecoh...hahaha...bagus jugak ada BE baru ni, terus aku ada idea nak update...muahahaha....

iklan ni baru bertapak semlm....iklan Digi iPhone 5 tu pun masih running...Alhamdulillah...
buat aku semangat nak hapdet....semangat la sgt...


kalau rajin, klik lah iklan aku tu...byk pahala tau tolong menolong sesama insan ni...hehe...



oklah, tu je dulu...ptg kang kalau rajin, update lagi...eh, baru tadi kata semangat....huahuahua...

45 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aku dah bnyk bulan x dpt be nie...majuk ar dgn nuffnang!

Nens Collection said...

sy x pernah dpt BE..huk huk huk

Sue-Rya Qistina said...

saya masih ada 1 je BE yg berlegar2 kt blog (lactacyd tu). meh klik2.

Aisy Nasiha said...

tahniah ....tak lama lagi banyaklah tu

Kakzakie said...

Salah satu cara nak menderma klik kawan blogger yg ada iklan senang aje kan wahida...

lieyalatif said...

murah rezeki ko nok....so jgn malas update blog nok..rugi nanti heheeheh tapi ko laa kawan blogger aku yg sgt rajin update blog ...dah le pic cun2...mmg aku suke.....

**aku dah puji melambong nie...campak2 le sen nuffnang sikit kat aku wey hahaahahah

Cik Puan Rara said...

sy xpenah ada BE pong.hehehe.hmm dh klik dh utk akk.

wahida said...

kakzakie: betul tu kak...itu salah satu cara bersedekah tu kan kak...

Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

Lya Colours said...

bleh blanje mekdi !

Cik Awin said...

rezeki....

Fiza Rahman said...

Tahniah. Aku masih kekal dgn 1 BE...huhuhu...

Nurulhuda Abdul Latip said...

murah rezeki kau..:)

fazilzura said...

sama lew kite

Ummiarissa Mahdi said...

okay tu...klik kita juga ye...hehehe

N i e Z a said...

Alhamdulillah...hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki akk.

Azian Elias said...

congrats

Fafau de Craft ( Zana ) said...

same la..br 2 BE utk thn nie..wat ever Alhamdulillah..jom pakat2 klik.. ;)

Dee said...

akak..login nuffnang pun tak..hahaha..

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah..

Ismaliana Sulaiman said...

alhamdulillah rejeki... :)


psssttt...aku dah klik dah,nnti klu nuffnang dah byk jgn lupa dtg melaka belanja aku makan asam pedas kat bukit katil tu...huhuuuu

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki

Rasp said...

alhamdulillah....
semoga bertambah2 murah rezki u sis....

Rahmad Mat said...

alhamdulilah rezki dtg lagi.. BE aku untuk tahun ni still lagi satu tp masi berjalan sampai skrg..

Nafira usof said...

tahniah nok!
untuk tahun 2013 nih aku jer dapat 1 BE.. Alhamdulillah, masih jalan lagi..:)

Qhaifa Nur said...

tahniah dapat BE....

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....moga mkin banyk BE tk thun nie....AMIN...

faraherda.razalan said...

Alhamdulillah..aku tumpang rezeki, eh? Salah ckp. Aku tumpang gumbira. Heheheheh....

Bui Junaidi said...

TAHNIAH..MASYUKKKK

emy pokden said...

aku baru cash out..lalalal..tp ciput jer...

♥ Wina ♥ said...

masyuk arrrr :)

eiela said...

alhamdulillah rezeki, saya pun dapat BE kedua jugak rupanya nih

AnneRaini said...

aku ada 1 je BE thn ni. tu pun kemain lembab nak bertambah amaunnye..lg kesian weh.

diana said...

wah..naik banyak tu....hebat..:)

4feet8 said...

wah..tahniah2..

NM03 said...

aku klik kau, kau klik aku








cepat skang!

Rahmah Abd Mutalib said...

alhamdulillah tahniah..seronoknya dapat BE

Kesuma Angsana said...

tahniah lah !

Munnafendy said...

digi mmg murah hati la skrg..hehe

Puan Mimi said...

bestnya dapat BE baru.. kita punya BE Digi iphone 5 pun masih running..

ArELeEz said...

xpe.. rejeki gak nih. alhamdulillah..

sal-nurbeena said...

kuatkan semangat, go go chaiyok!

mama said...

tahniah..nanti banyaklah tu..

Zura Zue said...

sy pun ada 1 BE yg tgh running...