nuffnang advert

Wednesday, January 9, 2013

tak baik mengendap pengantin tau...

Assalamualaikum semua...



tak baik korang nak mengendap pengantin nok...
lepas tu carik kat blog aku...mmg takde lah...haha...

tapi bila aku saja google, try keyword yg korang taip tu....korang akan termasuk lah n3 aku yg ini...kehkeh...

lagi satu blog aku ni selalu org carik pasal tetek ogy, apesal ntah?
aku pernah citer pasal tetek ogy ke kat sini? adeh....
whatever la uollsss.... :)
kadang2 buat aku senyum2 sorang2...haha...



38 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha, mcm2..

Anum said...

hahhhahha

:: Mrs.Eady :: said...

hahahaaha..nak ngendap ko kot nok!!

Myra Jay said...

Hheheee, adoila macam2 :D

Emy Tak Kecik said...

ekekekeke
mcm2 la deme ni taip kan...
tetek ogy x tahan tu..

ada satu blog tu aku baca gak pasal keyword ni...tetek wangi

ntah hape2 le kan

bujal X said...

cendol borhan tu sedap ke? dekat dengan rumah je tapi tak pernah minum pong~~

Fiza Rahman said...

Hahaha...macam².

Nens Collection said...

haha..mcm2 carian mereka ni..

wahida said...

bujal x: kalau ikut tekak aku n suami mmg sedap lah...anak2 pun suka...
tapi dia bukan lah letak durian seulas tu, hehe...dia cuma letak pes durian je...

mamawaiz said...

opps...no no no..haha

fazrulnoor said...

cane nak search..x tau pon

♥ Wina ♥ said...

kahkahkahhh...

macam² keywords nie kan?

Sue-Rya Qistina said...

hahahaha. kelakar2 betullah sape yg suka dok google benda2 camni

Rasp said...

hahahaha sungguh 18sx gitu :D

MystoryPic said...

nanti ketumbit mata sape yang mengintai tu

Rapunzeel Cikilolo said...

nk mengendap pun tanye internet dulu? haha

Amanda Suria said...

adakala kelakar..adakal looks weird..kan?

dekdaa said...

Mak aiii.. best sangat ke mengendap pengantin tu? kekekekek.

NM02 said...

tetek ogy sinonim ngan kau dah jah... ehhehe

ieja amieja said...

ramai lai lah g ngendap tuh..huhu

sudipVSsenduk said...

maharaja lawak mega la blog ko hari ni... hihihi

GreenJade said...

keh3

saje je depa tu nak menceriakan blog ko noks..

amirah said...

camne nak ngendap kat internet? hehe

Kakzakie said...

Dah kakak pulak ketawa sama dek kerana N3 wahida ni:)

Daddy Ziyyad said...

tetek ogy? wakakakakakaka

anie said...

hahaha....tetek ogy.....

AnneRaini said...

hahahahah lawok lawok..

faraherda.razalan said...

hehehehe....tetek ogy tu dah ketinggalan zaman lah!!!

norhidana miswan said...

ahak2 speechless aku kak

eLLy said...

Muhahahahaha mcm mcm la reader ko nie noks :p

Nafira usof said...

hahahha... cian blog ko nok!

N i e Z a said...

hahahhaa..lawak sgguh..mcm2 hal la diorg ni kan..cri yg pelik2...hahahahhaa

CaDLyNN said...

hahaha..selalu merapu je kan keyword tu..

Qhaifa Nur said...

kadang-kadang wahida..tajuk saja dasyat tapi citer lain...

lizz said...

haha kemain lagi mengendap pun ader org search...

Tihara said...

haha,.,tek orang pun dicari..puihh :)

Kesuma Angsana said...

mcm2 yg dicari ye

akubiomed said...

Aduhai macam mana boleh terselit keyword tersebut. :-)