nuffnang advert

Monday, January 7, 2013

lepas makan, nyawa tergadai


mcm2 org berniaga ni...marketing baik namanya neh...heheh...



sumber: cari.com

35 comments:

mamawaiz said...

ish..jadi seram pulak nk mkn

Anum said...

x nak la

Saya Disini said...

takut nk mkn

Munnafendy said...

isy tok sey kawe!

Nens Collection said...

kiranya gadai nyawa la taruh sedappp giler sup die..haha

Fiza Rahman said...

Kahkahkah...rasa mcm seram plak nak makan.

Fadilah Aziz said...

Wakaka..memang menakutkan sekali baca...nak kata sedap sangat la tu kot, hihi:)

Amanda Suria said...

menakutkan la....

Umie Artoqiemie said...

aiyo
jom gadai nyawa :O

akubiomed said...

Tentu banyak lemak dan kolestrol.Teringat akan konsep perniagaan yang sama di Amerika tetapi pengusaha tersebut telah beri amaran terlebih dahulu.

Rai Ourkizuna said...

tergadai nyawa ok.. jgn tergadai body.. hehehe

diana said...

demi semangkuk sup sanggup begadai nyawa..heheh

Tina Othman said...

pandai tokey kedai ni, tarikan tu, mana ada org berani letak nama mcm tu

Daddy Ziyyad said...

nasib baik bukan Gadai Dara nokkk...~bahahaha

ieda said...

ahahah gadai nyawa utk pi makan ..
kalau x dpt harus kempunan ekeke ;)
macam2 ;))

Rinna said...

Dasat tuh.. sampai mengadainyaa nyawa..nak makan sup ngan ikan bakar..

♥ Wina ♥ said...

gulp! telan air liur sekejap..

HeNRieTTa JoSe said...

hebat btul nama dia....ngeri pown ado....

AnneRaini said...

tak tergamak pulak aku nak singgah..huhu

bujal X said...

bukan sedap pong~~biasa2 je~~

wahida said...

bujal x: ko pernah rasa ye bujal?

Kesuma Angsana said...

mcm2 pun ada lah

Dee said...

ngeri lak aku tgk namanya..nak singgah makan pun takut..takut tergadai nyawa..hehehe..

Nafira usof said...

kalo cam tuh aku pikir byk kali nak try sup tuh~ hahahahaha

Rapunzeel Cikilolo said...

ni memang tahap sedap habis ni...

Nisah Idham said...

huhu seram pulak tengok banner mcm tu.. smpi tergadai nyawa u ollss hehe

gadisBunga™ said...

woh. dah dekat dgn rumah, tapi tak tau!

pasni balik KL kene terjah!

intan_blur said...

amboiiii..dia punye ayatt..
jgn lps makan..memang tgadai sudah laa.hhehehe..
miss u bebeh.. ;)

Ema Blog said...

siapa berani pergi?

wahida said...

intan blur: miss u too bebeh...kenapa x leh komen kat blog ko? huwaaaaaaa!!!

~MommyAida~ said...

MMg bagus betul makketing dia..Strategy kena betul kan..

MaMa Rey said...

hehe..tak nak la makan nanti tergadai nyawa huhu..
kaw2 punya marketing hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

x berani arr nak try gini ..hahah..sayang nyawa nak digadaikan pulak ..huhu

boongafarra said...

amboi..makan sup gadai nyawa?hahaha..baek punya sup..nak gak try,harap2 takde lah nyawa tergadai..

#gambar keluarga di'animasikan?http://vectorartxpert.weebly.com/

lizz said...

kemain takut dengan nama sup ni...