nuffnang advert

Tuesday, January 8, 2013

Ini sahaja

Assalamualaikum semua...




Breakfast pagi ni, tahap tak tau nak mkn apa dah...so, kita makan telur goreng sudah...letak sambal sikit...pastu minum air kosong...haha...minggu ni nak start diet gula sikit..

Okey, itu je nak citer...
Bengang dgn pc kat ofis neh, nak upload gambar x boleh, nak backspace x leh, nak resize gambar x boleh..apapun tak boleh...grrrrrr....
posted from Bloggeroid

31 comments:

Anum said...

terbaik
diet

nuyui a.k.a miss YUI said...

itupon knyg tau..hihi

:: Mrs.Eady :: said...

ini pun bleh meliurkan acanne?aduyaiii... :D

Fiza Rahman said...

Kenyang ker...hehehe...

Tukar pc baru lor.

diana said...

yang penting kenyang...kan??

ieda said...

cayuk2 dikk ! ;)

Rapunzeel Cikilolo said...

memang simple.

makan telur pagi2 kire berat juga. tak boleh amal selalu...

Nens Collection said...

HAHA..SAYA Makan telur separuh masak pagi ni..berjinak2 ngn atkins diet..xnak citer lg kt n3 takut sekerat jalan..haha

Amanda Suria said...

kalau aku...x cukup ni nok..peh tu aku komplen gemuk kan...hurm...nafsu makan mengatasi segala2nya...

~MommyAida~ said...

Kak tukar komputer baru je..senang hati sikit..hehee

norhidana miswan said...

sedap gak tuh...
minggu nih kantin kt jupem ttp sampai bln dpn, kireneyr skrg nih nk pg beli bfast mmg jauh, kire eksercise nih

shida said...

sama la kita... saya terpaksa diet benda bergula... esok nak kena check paras gula dalam darah lagi

Rasp said...

kalo i memang tak kenyang...
you can do it sis.....caiyok!

Sue-Rya Qistina said...

hohohoho..berdiet gitu :)

Munnafendy said...

telur goreng je??

Ismaliana Sulaiman said...

sesekali makan cenggini sedap jugak.. :)

dwaty said...

NAK RESIZE GAMBAR GUNA MICROSOFT PICTURE KAK...

amirah said...

ko diet ke nok? tetiba rasa mcm gemuknya haku sebab makan bekpes megi...hehe

Dee said...

wah..kompem kau makin slim..dee je yg makin hari makin demok..

Nafira usof said...

oohhh.. diet ka nok??
selamat berjuang.. aku nyusul kemudian yer..hahaha

lizz said...

waa diet..bagus2...

Qhaifa Nur said...

nak berdiet jugalah...

mamawaiz said...

kenyang ke kak...ish. kalau sy x smpai kol 11 dah lapo balik

Rai Ourkizuna said...

Diet gula.. Minyak tak diet sekali? Hehehe

wahida said...

rai: slow2 diet nok...kalau semua aku nak diet, matik aku...hahaha...

whitecappuccino said...

tahun ni mesti tip top punya figure tu ye ida?

Aiza Haris said...

wahhhhh... ini pun sodappp... selamat berdiett!

NM03 said...

korek idong boleh tak?

kikikiki...

akubiomed said...

Janganlah pula pukul PC. Kesian dia. :-)

Kakzakie said...

Kenyang ke wahida? Kalau kakak tak cukup tu..

Kesuma Angsana said...

saba ajelah