nuffnang advert

Friday, November 2, 2012

punya lama birthday ni....

Assalamualaikum semua....
nak update kawan2 celebrate beday aku....punya lama bulan 9 lepas, baru sekarang nak hapdet...haha...
celebrate kat tempat persembunyian kami kat ofis ni...

 ko tengok ayat mek jah, punya lah jiwang, mcm nak bagi kata2 kat pakwe kekdahnya...kehkeh....
tapi aku simpan lagi kata2 ucapan ko ni nok...terharu katanya...  :)

ada rainbow kek besar punya...kek sponsored by mek jah....sedap giler rainbow kek tu...order ngan kawan ofis jugak...pas tu Nor belanja pulak set samurai burger...hrmmmm...so surprise la uolls ni...hehe...

cantik kan rainbow kek ni...tak habis mkn, masing2 bawak balik...ko ni pun jah, kot ye pun, order la kek kecik2 je nok...
eh, org dah sponsor lagi byk ckp...ekekek....tengs jah!!

 me n friends....mek jah, Nor n Khodi....tengs korang meriahkan hari lahir aku...sayang korang!!
kalau aku tau korang nak celebrate beday aku, sure aku pakai baju cantik2...ekekek...

dah jom makan!! 


kawan2 (mek jah, Nor & Khodi), aku tau korang baca blog ni...tahun depan sila celebrate beday aku kat JW Marriot Hotel...faham? 



larikkkkk...

49 comments:

Cik P.A. said...

sedapnye tgk kek tue...btw happy belated besdayyy :)

Anum said...

untung la.. hihi

:: Mrs.Eady :: said...

okey set JW MARRIOT sebab aku pun bulan 9 gak!ahaksss...

Nens Collection said...

sy mmg berkenan btol ngn keke pelangi tu..;)

SURIA AMANDA said...

bestnya kek...indahnya sebuah persahabatan...oh mai2..mana la sahabat aku yang 4 orang tuh...

mamavogue said...

sedap nyer rainbow cake itu..!
bole order? hihihi..

best nyer siap duk bersila kat bwh tu. teringat time keja gomen dulu..huu.

~MommyAida~ said...

Wahh bestnyaa ade org sponsor birthday party lagi..Kek tu nmpak sedap sangat kak!!

mamyharraz said...

kalerful birthday kek seceria hidup awk wahida :)

atty's said...

fuh besaunya cake ..nak ckit..
untung kawan2 semua ingat besday

NUNU EERA said...

rainbow kek..sedapnyer.. :)

m.u.l.a.n said...

happy birthday..!! lawanya kek renbo...!!! kalo celebrate kt jwm tu jgn lupa kita ekk.. hehehe..

Mummy Akmar said...

Salam..

Morning sis..wow best betul dapat menyambut hari jadi bersama kawan2 sepejabat. Meriah!

Blog Qashmere
Style Me Gorgeous By Qashmere

4feet8 said...

wah..besnya..

NM02 said...

ok, boleh la... tepi JW marriot eh... hahaha





cantek opis.. >_<

wahida said...

NM02: cantik kan tempat persembunyian kita ni nok...ekekek...

Munnafendy said...

seronoknyaa........seronok ada kwn2 opis mcm ni...me alone je.huwaaaaa~

JaSSNaNi said...

yeahhhhhh!!!!!.. makan kek time.. :D
HEPI BESDAY TU KAK JAH erkkk MEK JAH erkkkk.. apo2 ler jah.. kelas ko jahhhh.. :P haaa kan kan.. :)
Semoga panjang umur dan murah rezeki selalu.. aminnnnnnnnnn

eMMe said...

best la celebrate burzday camni, dgn kawan2 yg ngam dgn kita.. kan...

cHeRyNa PiReS said...

bestnye pulak kek tu...nampak mantap dan manis. Selamat Hari Lahir (kalo lambat sori)

Takpe...janji ada yg nak buat kan :)

wahida said...

cheryna: dear, jgn salah faham, dorang celebrate beday ni betul2 tarikh beday saya...cuma saya yg lambat upload n3 ni...huhu...

Qhaifa Nur said...

seronok ada geng sekepala wahida...
besday masing2 sure disambut bersama kan..kan..

suka rainbow kek.....

fiza said...

Sedap plak tgk kek pelangi tu.

N i e Z a said...

wah..bestnye...tetibe jd lapo kek..hehehe

Nazayiena said...

Bestnya dpt sponsor kek besar tu....

Kesuma Angsana said...

best ada kawan2 yg baik mcm ni

akubiomed said...

Saiz keknya kus semangat apabila potong cantik pula ada kerata rentas berpelangi.

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....xde pown org nak celebrate bday rietta....sob sob sob....nak kena cr kek rainbow nie...looks so yummy...

JunAina said...

Celebrate bufday sambil lepak sila...pergghhh...ko memang kelas noks...

Kek tu buat hati akka jadi macam pelangi!

QA's ~ mamapapa said...

okla tu..celebratela jgkkn..better late than never :) hepi belated bday :) salam kenal,jmput follow kmbali :)

Ema Blog said...

memang besar kek tu...sungguh bertuah ada kawan yang sangat sporting dan happening

AnneRaini said...

demand ko ye..hehe

nok aku dah dpt dah fm tu smlm..tengs nok. dah selamat ku letak kat peti besi umah aku.hehe

::NureeN:: said...

x pernah dpt rasa rainbow cake nmpk sedapp...
perghhh siap bersidang paper lagi tue, mcm berkelah tepi pantai hehehe

munna said...

bestnya.... ada suprise ye... cantik kek rainbow tu....

Cikgu Ma said...

bestnya...

Arjuna Silvera said...

bulan 9 jugak ..

Rai Ourkizuna said...

cantiknya kek tu...

Aju Mohit said...

aduii sedapnya kek, meriah jah kek ko, nyum2

-Sara- said...

rainbow cake! cedapnyaa!

Chik Att said...

Dalam hati mesti berainbow bowwww bowww ni

wahida said...

anneraini: dah sampai? Alhamdulillah...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

epy belated besday beb.. eh hg makin kurus la weh...cun..jeles i tau..

amirah said...

sweet gila kot makan reramai atas lantai bentang sokabau tu..hehe

.:fyzz:. said...

Best ar kawan2 hang..tiba2 lpaq kek sr lak..hugu

Dee said...

kek itu sgt sedap okeh..baju yg kau pakai ni pun cantik gak beb..

Rinna said...

Sedapnyaa tgk kek tuh.. bestnyaa ada kawan2 yg celebrate besdaykan.. :)

Izan Ishak said...

sungguh tergoda dgn kek itu kak! kecur dah nih~

mama aini said...

`hepi belated bezday dear`..nak sikit kek tu..

♥ Wina ♥ said...

nak kekkkkk!

intan_blur said...

vavavava,,,kek warna warni...meriahnye ade mcd..
happy belated bfday dear Nok..heheh
smoga sntiasa dirahmati..