nuffnang advert

Tuesday, October 9, 2012

letih panjat....


sian adik ni...letih la tu...ekekek....tak takut jatuh ke?



sumber: cari.com

43 comments:

Cikgu Ma said...

eh..jatuh satg haru...hhehehe

Aishah Jahirah said...

dasat ni....hehee

fiza said...

Pokok kelapa ni rendang kot.

:: Mrs.Eady :: said...

baik laaaaaa :D

NM02 said...

santai sungguh

Nens Collection said...

kenyang minum air kelapa muda yek..hehe

kak sy dh send dh..kalo x smpai gtau ek..

Rinna said...

sempat lagi tido atas pokok tuh.. adoiyai..

Anum said...

terbaik.. hahhaa

Nafira usof said...

ini kes sembunyi dari kena rotan nih.. hahahahaha

wahida said...

fiza: aku pun rasa pokok ni rendang kot...

NM02: baik ko tukar dgn kadar segera pic profile ko tu...haha...

nens: ok nok, aku dah receive...tengs!!

iera said...

eh..ni panjat sendiri ke hantu yang letk kat ats tu..hahahhha

Nisa Greennnpanda said...

uih.. bahaya tue..

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,senyum yui kak oiii.

eima said...

larikan diri dr mak die ke tu

Munnafendy said...

er..yg tukang amik gmbr ni plak tlebih tinggi @ dia pon pnjat pkok kelapa sebelah? lg rare kot? :p

ros_reeza said...

amboi boleh pulak dia tido atas tu..jatuh tergolek kang adik oii.. hiiiiii

SURIA AMANDA said...

x pun dia ni nyorok sebab mak dia carik dia kan?

Kakzakie said...

Sebenarnya ini jenis pokok kelapa rendah wahida. Rumah bapak kakak ada. Ada yg jenis warna kuning juga tau...

anie said...

....da email..kesilapan teknikal...hahahaharu dibuatnye.....

wahida said...

munnafendy: kehkeh...tak terfikir pulak pasal org yg snap gambar ni...ekekek...bagus la ko..

anie: ok, nnt aku check...

akubiomed said...

Lah kesiannya tertidur atas pokok kelapa. Pokok kelapa ada yang jenis rendang.

Ema Blog said...

boleh pula dia lena kat atas tu..

Tihara said...

posing je lebey tuu ..hee :)

Nieda said...

sampai lena atas pokok nyor, hish ....haru

ibu MZW @ farah idayu said...

kat mana nih? ekekeke...expert dah dak ni panjat2 pokok klapa tu yg leh sampai tetido. org yg snap ni kat dlm umah kot..snap ikut tingkap =))

m.u.l.a.n said...

eh eehh... bior betol adik tu.. tak sempat akad nikah kang..

makchaq said...

Rendah kot pokok ni.. Tu yg berani..

Masa makchaq kecik, ada sorang budah meninggal jatuh flet sebab tidoq atas tilam yang mak dia jemuq kat ampaian kat balcony.. Memang ajal la tu.. Kalau tak, tak kan la pi tidoq atas tu kan..

Mamamya said...

perghh...mmg x takut mati ini budak...

fieda said...

siannya tertido letih..tp bahaya tu oii...

ieda said...

mak aihhh huhuhuh

jeBateja said...

ini kalau jatuh ni....patah 8 rasanya....

Izan Ishak said...

kalau jatuh sbb pokok tinggi mmg harulah... entah2 pokok tu rendah aje kot. ayat nak sedapkan ati sendirik...hehe...

maya amir said...

ya ampun... atas dahan kelapa jek tu dikkk..adoiii..hehehe

faraherda.razalan said...

yarabbi....jadik je ko dik!

kayyana said...

hihihi.. ni larik kene marah ngn mak ke ape nih. hehehe

Nazayiena said...

Nak petik kelapa pun sempat lg adik nie nak tido ya.

nur anis said...

hahaha...lawak tengok..

syiela said...

sempat tido tu.. risau pulak tengok takut dia jatuh

Rai Ourkizuna said...

huihh...tak tinggi ke?

Angah said...

letih sgt le tu

Zura said...

boleh plak cm tue..

mama aini said...

ehem sempat jugak?..ahaha..

Crystal Bennett said...

boleh plak cm tue..