nuffnang advert

Friday, October 19, 2012

aksi sengal...

Assalamualaikum semua...
jom layan gambar2 geng pelangi 'menyengal' di rumah Neena...termasuk gambar2 candid...ngeh ngeh....

 warm up dulu....en. teman si neena dah pening ngan gelagat kami...ekekek...

 yg tukang amek gambar ni si abang anak Nor...berpeluh2 dia sbb berlari dgn kwn2 lain sekitar pool...

 gambar tak ready....ko nak buat gaya apa ni neena? ekekekek....ko tgk si ieda baju pink tu...dah mcm apa je...haha...

 tak tau lah kenapa masa ni...yg pasti semua tgh gelakkan si neena tu....sis rasp ngan ayu sampai tertonggeng gelak...haha...

 kak rasp, u marah i ke? pandang semcm je tu....takut mak jemah...

 lagi sisi garang kak rasp...kali ni dia jeling amy lak...ekekek....

 kak elly dan neena rancak bercerita, aku dah mcm 'org yg menurut perintah' tgh tunggu bos bagi arahan...hahaha...si iyra tu tak boleh dibuat candid, dia memanjang je nampak kamera...

 ko tgk kak dee...muahahaha...

 aku dah nak tergolek ke belakang...penat pulak bergambar angkat kaki mcm ni...hehe...

 ko tgk si ieda baju pink tu...over dia pandang ke langit...org lain sikit2 je...

 lagi gambar over dan gediks dari kami....


 bergegar pool sebelah kami tu bila mak2 org ni nak terbang...kahkah...

yg pakai baju kurung tu pun sibuk nak buat cubaan terbang...tapi hodoh rupanya...kehkeh...


laki mak jemah mmg suka amek gambar candid....maafkan mak jemah...tapi mak jemah suka gambar2 mcm ni...sweet memory gitu...
neena, jgn marah ha, bila pelangi semua berkumpul mcm ni lah...

47 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kekekekke...lawak giler!!!

NM02 said...

hamboi mak jemah ketip bibir... kemain geramnyer

Nazayiena said...

Wah meriahnya rombongan mak jemah....

Anum said...

syok kan sweet memory
hahhahha

AnneRaini said...

hahaha kesimpulan yg dpt aku buat adlh semuanya overssss...hihihihi

Izan Ishak said...

suka sangat tgk aksi2 yg macam2. happening gitew~

InaAchik said...

hehheeee...
senyum sopan jer aku tgk gambar2 uols menyengal ni :)

Nens Collection said...

ekeke..sy kalo amek gambar candid camni xth la rope ape yg jadik..wakaka

anie said...

hahaha..lawak..lawak......macam aksi ado..

amirah said...

hahaha....kelakarla kalo candid..

faraherda.razalan said...

Peh! Aksi-aksi yg ade dlm seme seme cool! Ade event ke? Best la pulak amik gamba reramai mcm ni. Syok. Takdelah nak kontrol ayu je. Candid tulah kecantikan. Heeee~

♥ dak pink said...

Hehe. Kalau semua kawan-kawan supporting, gambor kekandid macam ni mmg menjadilah.

CintaZulaikha said...

memang nampak happy n kelakar..hehhhe

Rai Ourkizuna said...

bagus kan..semua sporting je nak buat gaya takde control2 ni.. hehehe...

mamyharraz said...

gambar candid mmg best :D
terhibur je tgk gelagat korang yg sporting ;)

ieda said...

ekek seronok tgk ..
nak2 akak tgk si ieda (baju pink) tuuu ekekek amboi2 .. sakan melompat !! ;))

lizz said...

havok betul...sib sayap takder kalo tak lamer dah terbang tu...hehe

Myra Jay said...

Suka la dengan gambar ni semua, kalerful dan meriah :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

gojes semuanya ni..

JunAina said...

Best...semuanya sporting jerk.

norhidana said...

meriah.... seronok

Nafira usof said...

waaahhh... mak2 orang bila di beri peluang jadik bujang sekejap.. ini lah jadiknye! meriah!!!

SURIA AMANDA said...

semua comel2....seronok tgok korang...

inazamri said...

mmg happening u all

qemaishak said...

Tengok aksi uoll amik gambar ni cam anak gadis muda remaja gitew..happening:)

Sue-Rya Qistina said...

best kan bergambar mcmni. meraih sungguh!

Qhaifa Nur said...

sekali dapat jumpa lepas gian berposing...semua itu kenangan terindah wahida.....

Rapunzeel Cikilolo said...

hehe, aku tengok pun terhibur :)

eLLy said...

noks dng jumlah isipadu kat badan aku nie ko rasa aku leh terbang tak? ;p

Aishah Jahirah said...

candid tu yg mahal....hehee

Rasp said...

akak mu nie kan kakak long...
kena garang2 skit hahahahaha....
tapi gambar 1st yg akak garang tu...
cer tengok sis dee...
lagi marah kan hahahahaha...
memang best oooo tengok gambar2 candid...
leh gelak sensorang...

Fiza said...

best nyer tgk akak2 pelangi berkumpul....:)

* akak sy ada emel akak, cek emel ye..hehe

:: Riri-Fatieha ::~ said...

shawl kak rasp sama mcm kita punya la... hehh

Rinna said...

Macam2 aksi dan gaya ada.. :)

ct rahani said...

nice la kak.. daku suka je tgk gambar candid.. macam2 gaya ader.. hehe..

Aju Mohit said...

aksi sengal tapi manis, aku suka photo cenggini, ada hati pulak nak sambar dslr, huwaaaaaaa

Tihara said...

as salam..sonok bile jumpa ramai2 camni mesti gempakk :)

Ika Rose Razak said...

bestnyeee...........:)

ieja amieja said...

happening...:D

wahida said...

fiza: ok, nnt aku tgk...kat ofis email yahoo aku tak boleh bukak...huhu...

Bitt (double IS) said...

wakakakakakkakaaka skang aku pulak yg tergulig2 gelakkan korang....ekk kak rasp tu memang garang jek..takut dowwhhh...

Alin Marlini said...

kalau dah mak-mak jemah berjumpa..macam2 ragam

NeenaAnuar said...

eh.. mana ade marah.. suke lagi adee sbb korang semua memang meriahh bak pelangi! I loikkee and suker kesemua gambar2 dlm entry nie! :)

Dee said...

hahaha...aku tgk kau dh mcm terapung2...aku nak lompat tp takut tudung terbang..boleh? hahaha..

masa ni semua dh lupakan anak2..sedar2..anak2 dh basah lencun..tulah geng mak jemah over bergambar..

pic nor yg last tu..ekeke..mcm nak naik kudo jahanam style pun ado..but a sweet memory..xkan luput dari ingatan..

mamawaiz said...

amboi..meriahnya.

mama aini said...

meriahnya geng2 pelangi..

Jonathanhakh said...

gojes semuanya ni..