nuffnang advert

Friday, August 31, 2012

salam lebaran....

(N3 MELEKAT, SILA SCROLL UTK CERITA TERBARU)

Assalamualaikum semua...
walaupun aku masih bekerja sampai Jumaat ni, aku nak ucapkan salam lebaran ni awal2 kat korang...sbb aku tau ramai dah start cuti hari ni...kalau lambat kang, tak sempat nak mintak maaf ngan korang....

so, di kesempatan yg mulia ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Idulfitri, maaf zahir dan batin....
maaf andai selama aku berblogging ada n3 yg buat korang terasa hati atau sepanjang aku tinggalkan komen kat blog korang, buat korang sentap....

so, pada yg drive nak balik kampung nnt, drive carefully yer....
kirim salam kat org kampung korang okeh...ahaks...


ikhlas,
Wahida, Shidi, Arel & Aqeem

118 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya juga sis syg..maaf andai ada slh silap pada akk ya..

Cik Awin said...

slmt hari raya aidilfitri, maaf zahir batin kak...

p/s : kalau lik sg besar, leh datang raya umah saya ye ;)

ejaMaria said...

owh... takmo kirim salam kat org kampung... naya weh... bukan sikit orang...

apa pun Selamat Hari Raya juga utk kamu... ;p

Zana Adieyza said...

selamat hari raya kak wahida.. ampun dan maaf jika ada salah dan silap zana pada akk yer..

Irfa said...

selamat hari raya juga utk awak :)

wardah @ fie shah said...

Salam lebaran juga..cantik gambar noks!

anie said...

salam aidilfitri
maaf zahir batin
nice pic..;)

Lynn said...

Selamat ari raya juge...hehe..nice pic..

Neeza.Areef said...

salam aidilfitri utk wahida n family
maaf zahir dan batin
andai ada tergurau dan terkasar bahasa..jgn disimpan di dalam hati







**puas belek bj ko adakah sama dgn baju aku huhuhu**

♥ dak pink said...

Selamat Haghi Ghayo Wahida.
Mohon ampun dan maaf ye andai ada terkasa bahaso sepanjang kita kenal di dunia maya ni.

p/s: Kan main lagi tangan adik dalam gambo tu.;)

azi said...

Salam Wahida...
Akak pun nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri juga buat wahida sekeluarga. Maafkan akak andai ada komen-komen akak yg.menguris hati ida.Semoga ida sekeluaga akan bergembira dipagi lebaran nanti.

p/s akak cukup suka tgk. gambar raya tahun lepas ni..nampak "harmoni" aje...:)

wida said...

selamat hari raya kak..x sabak nak balik kampung ni.jom kita makan mee udang kat bno nnti:)

cikceriacorner said...

wow akak cantikla pakai tudung..ni gambau amik special utk ari raya ye..heheh

org pon nak minta maaf andai ada salah n silap..selamat hari raya maaf zahir batin..:)

cheqna said...

sama2 kak
seriusly..ko memang cantik kak =)
cheqna pun nak say selamat hari raya..maaf zahir batin andai selama kita kenal di alam maya ni...ada kata2..komeen2 yang menyinggung hati dan perasaanmu kak =)

inazamri said...

akak pun sama nk ucap selamat menyambut lebaran dan maaf zahir batin.

♥ Wina ♥ said...

selamat hari raya to u beb & ur family...maaf zahir & batin ;-)

Emy Tak Kecik said...

Salam lebaran tu ko sekeluarga... :D

Saya Disini said...

selamat hari raya

KhaiRin : anies said...

salam aidilfitri
maaf zahir batin
jemputlah dtg ke rumah ya

| SUE | said...

cantiknyer gambo!
selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin

Rasp said...

nice pic, beautiful family!

sis...
i pun mohon maaf sbb pasti byk i terkasar bahsa, tersalah komen...
andai ada perbuatan i yg menyinggung perasaan u maaf ye...

safe trip and take care!

Sue-Rya Qistina said...

selamat hari raya kak. org pun nak mintak maaf jugak klau ade terkasar bahasa atau tersilap kata. raya ni balik mane?

khairul said...

Salam Aidilfitri dr saya juga

mamavogue said...

suka nyer tengok gamba ni :)
sweet sangat!!

Salam Aidilfitri dari mamavogue sekeluarga :)

4feet8 said...

eh, awalnya wish. ada lagi 3 hari ni..tapi, haahkan takut dorg dah start balik beraya.
bila balik kampung ni?
selamat hari raya juga buat wahida sekeluarga..

kasihredha said...

selamat hari raya
mohon maaf juga ye jika ada terkasar bahasa sepanjang persahabatan walaupun hanya di alam maya.

wahida said...

neeza areef: baju ko sama ngan baju aku? oh no!! nasib baik ni baju raya aku tahun lepas....ekekek...

sue rya: balik Linggi, n.9

4feet8: awal wish sbb aku tau ramai dah start cuti...ofis aku pun dah sunyi ni...

::EIDA:: said...

Ida pun!! Nak mintak aap sekiranya ada tersilap terkasar komen... Selamat Hari Raya !!~~~ =)

~ yus ~ said...

selamat hari raya juga buat wahida dan keluarga. Maaf Zahir dan Batin ya...

atty's said...

selamat hari raya jugak utk ida and family ..maaf zahir batin

MasZuber said...

selamat hari raya..:-)

Huda said...

selamat hari raya yea..:)

AnneRaini said...

selamat hari raya nokk..

JunAina said...

Wahhh...so sweet...

Akak pun sama ye dik, selamat hari raya maaf zahir dan batin. Jgn simpan dihati setiap komen ye...

Mya said...

selamat hari raya aidilfitri wahida.
maaf zahir batin.

p/s : suka sangat dengan penampilan baru kamu :)

Salmiza said...

selamat hari raya juga..:)

Munnafendy said...

selamat hari raya kak wahida...comelnya adik!

Anum said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir & Batin

Acik Erna said...

selamat hari raya aidilfitri jugak buat wahidan & family,,mohon maaf zahir dan batin

Eye_nee said...

Salam Lebaran Juga buat kamu sis..salah silap mohon keampunan....

amirah said...

comeinya gambar ni nok....slmt hari raya untuk wahida and family..moga brgembira di hari raya ye

HeNRieTTa JoSe said...

Slm lebaran buat akk jgk....maaf andai ada terkasar bahasa ataw tersalah kata.....

-Sara- said...

slm aidilfitri maaf zahir dn batin utk akak sekeluarga..balik kg mane? selamt bercuti! :)

Rai said...

salam lebaran dari aku sekeluarga jugak..aku pun nak mintak maaf kalau aku komen ikut sedap mulut je ye. kalau ada entry aku buat ko terasa ke..aku takde niat nak tujukan kat ko pun..

wan nurul hezrina said...

wahida...salam aidulfitri jugak buat ko sekeluarga kay..sentaplah sangat.hehehe

akupun arinie last day kerja esk alik kpung hubby di kelantan.makan jemlah aku esok..huhu

kopun drive carefully kay

Hanis Azla said...

Salam Aidilfitri juga buat wahida dan keluarga.. Maaf zahir dan batin dari akak.. sukanya dgn raya family photo wahida..

adarnadzmie said...

sama2 kita dik... moga lebaran kali ini bermakna buat kita semua... amin....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR BATIN...

|| NaFiRaa || said...

Selamat Menyambut Hari Raya jugak..
mohon maaf jugak andai ada salah silap..:)

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya.....
maaf zahir batin juga...

Cikgu Ma said...

selamat hari raya...cantik dan hensem family awak..errkk, x tau kakak ke sebaya ke muda ke,,,saya pun bukan muda sangat..hihi

Fieza79 said...

haihh lama gilaa tk dtg jengah sini..kemain cntik blog ye...

selamat hari raya maaf zahir batin dari fieza jgk ye...raya nti jemput dtg rumah hehee...

fiza said...

Oh my friend...ayunya ko bertudung, cantik tau ☺☺

Selamat hari raya buatmu & family. Maaf zahir batin.

p/s: Umah MIL aku kat rawang, kg kenanga. Dekat tak ngan umah ko?

wahida said...

fiza: kalau dah nama rawang, dekat je nok...meh singgah rumah aku raya nnt yer...

the malay male said...

selamat hari raya..

eima said...

siappotoshoot raya ..caya lah....

selamat hari raya maff zahir batin gak

cik fadh said...

selamat hari raya kak wahida..minta maaf minta ampun andai ade tersalah tulisan di blog mahupun di komen2 ;)

sedondon semua, nice !!

♥MAMASYAZA♥ said...

salam aidilfitri utk wahida sekeluarga

MamaEma said...

Selamat hari raya untuk wahida sekeluarga.... ema balik esok malam.

saffiya_aleesya @ echa said...

SALAM AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN BUAT AKAK SEKELUARGA..

saffiya_aleesya @ echa said...

comeiii arr pakai tudung nak ngorat boleh hahaha..suka tengok adik n abg posing!! ada gaya tuuuu

Rinna said...

Salam Lebaran untuk Ida sekeluarga.. Maaf Zahir dan Batin.. :)

Daddy Ziyyad said...

selamat hari raya nok..
maaf zahir batin..

BeRRy MuMMie said...

selamat hari raya wahida, jemput dtg umah yea

Kesuma Angsana said...

ayu je bertudung.. selamat hari raya dari KA sekeluarga, mohon maaf juga andai ada salah & silap serta komen2 yg menyinggung rasa ye!

rATu kEBaYA said...

salam aidilfitri..

mohon maaf juga dari saya untuk wahida..

GreenJade said...

Salam AidilFitri juga sis

wahhh cepat betul Ramadhan tahun ni berlalu..errr aku suke la kaler tudung ko noks..santik bangat dimata ku.

bab nk smpaikan salam kt org kg..ommak aihh pecah tekak nk kasi tau sorang2 penduduk ni noks..ehehehe

lieyalatif said...

** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat wahida sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

ieda said...

selamat hari raya dikk
maaf sekiranya ada tersalah kata selama perkenalan kita ye dik ..

semoga selamat sampai ke mana jua destinasi yg dituju ;)

nur anis said...

selamat hari raya aidilfitri kak..:)

are_lin@yu said...

first time singah ayu folo sini ;-)

Rahmah Ram Ram said...

Selamat Hari Raya, mohon maaf zahir batin Wahida..berhati-hati memandu pulang berhari raya di kampung halaman...cantik gambar ni...

SURIA AMANDA said...

Selamat hari raya..maaf zahir batin kalau ada tersilap kata terkasar bahasa sepanjang kita berblogging ikhlas dari Suriaamanda dan keluarga...

Ena said...

Salam Lebaran Juga buat wahida & keluarga..

Moga kita saling memaafi andai ada yg mengguris hati..

Prettywrite said...

selamat hari raya jugak kak..
maaf zahir batin ya..
:)

Nens Collection said...

selamat hari raya jugak buat kak wahida & kuarga..comel gilarrss gambar famili ni..;)

Dee said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin jugak buat wahida sekeluarga ye..

eMMe said...

Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin dari eMMe buat Kak Ida sekeluarga.. kak, tahun ni tema raya purple pink, cantik kan, heeeee~

TK said...

Selamat hari raya to wahida n family
Nak duit raya hehe...
Keep blogging during raya...keep us updated :)

cahya indah said...

slmt hari raya, kak wahida n fmly...rindu kat akak

mamasuri said...

selamat hari raya...maaf zahir batin kt ko...andai kata ada tersilap tatabahasa ku..harap dimaafi ...

aku pun keje lagi jumaat ni..
so blog entry akan ada lagi lah...

cantik..manis ko bertudung..
alhamdulillah...tenang aku tgk ramai yg berhijrah..cuma...aku belum lagi berhijrah..belum terbuka lagi pintu aku ni..huhuhu...
(tp aku g keje bertudung..cuma luar je tak..huhuhu)

Angah said...

selmaat hari ray awheeda,cantik la ko sememnjak imej baru ni,i like...! aku pun nak mintak ampun maaf la selama kita kenai ni walo tak lama,..moga ko bahagia di pagi raya danaku jua bahagia dipagi raya sebab aku keja huhuhuhhh..

::NureeN:: said...

slamat hari raya, maaf zahir & batin juga dari kami :)

Kakzakie said...

Selamat Hari Raya juga buat wahida dan ekluarga. Kakak pun mengambil kesempatan memohon maaf atas apa jua silap/salah selama kita saling mengenali...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

salam aidifitri buat wahida dan keluarga jugak...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wow pink gitu! :)
selamat hari raya kak, maafkan saya jugak ye.. :)

sayang akak jugak!!! :)

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya dari kakain..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah...

Fiza said...

sweet nyer akak....hehe selamat hari raya jugak kat akak...nnti kita jumpa kat kg ok...kita kat 1 kg...hehe

SyamimiNazifa said...

salam lebaran .

akubiomed said...

Cantiklah gambar Raya bersama keluarga. Saya suka akannya.

Selamat Hari Raya Aidiftri. Maaf Zahir dan Batin.

syiela said...

selamat hari raya..

juga mengambil kesempatan ni mohon maaf andai pernah 'menyentapkan' tuan blog selama ni :)

Cho Zila said...

selamat hari raya wahida.. moga berbahagia dihari raya...
tak sabar nak bercutini..

Zura said...

selamat hari raya kak...ampun maaf andai kata ade salah silap dr sy...:)

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

Selamat Hari Raya! Taqabbalallahu minna wa minkum...

Cantik & hensem2 semua... pheeewwwiiiit... :))

izz iizza said...

salam aidilfitri wahida..maaf zahir dn batin..semoga berbahgia dihari lembaran nnti..:)

*ni gambar raya tahun ni ker tahun lepas nih..cantik manis jer bertudung..mesti dah tangkap gambar awal ya..:)

AzuraFazil DIN said...

SALAM LEBARAN dari kami sekeluarga


amboi ko , comel nye ....

dwaty said...

salam aidilfitri kak wahidah....

maaf jika saya pernah terkomen yang entah apa2... hehehe

Bitt (doubeIS) said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin jugak sepanjang berblog :)

TF said...

selamat hari raye..maaf zahir batin sis..:)

Aishah Jahirah said...

slmt hari raya kak wahida....salah silap saya mohon maaf...:)

Sue said...

Salam aidilfitri dan salam ukhuwah berpanjangan utk seisi keluarga!

Kazman / Sue said...

sama laa... kami pun nak minta maaf zahir batin dan selamat hari raya dari kami sekeluarga....

maza said...

Selamat hari raya gitew..

hati2 di jalan raya..
makan kuih raya banyakan senyuman mesra..

hehehehe

Mak Wardah said...

Selamat Hari Raya Wahida, sweetnya awak...berkenan akak...heropun hensem2 belaka.

mama aini said...

`salqam aidil fitri` dari mama buat wahida & family..jemput singgah keteratak mama..

ArELeEz said...

slm aidilfitri utk u & family jugak.. ;)

kayyana said...

selamat hari raya sis.. =)

Nazayiena said...

Kak Nurul pun mengucapkan slmt hari raya aidilfitri buat Ida dan family,maaf zahir & batin.

eLLy said...

Selamat hari raya noksss

Fatin Zaini said...

Salam Aidilfitri,

Fatin Zaini datang singgah dan menjadi follower baru anda..

salam perkenalan dari saya, jemput ke sini http://www.fatinzaini.com

munna said...

salam adilifitri dan maaf zahir batin dari munna sekeluarga

Mak Lagenda said...

Selamat hari raya jugak wahida..maaf zahir dan batin yek

mummy_ayu said...

salam aidilfitri t u dear!!

Azian Elias said...

amboi3..comenya..

selamat hari raya ye dear.

ros_reeza said...

Selamat hari raya Aidlfitri kak :)

whitecappuccino said...

Selamat hari raya wahida n fsmily...maafkan akak juga.cantiknya!

Ronnieqvld said...

Salam Aidilfitri juga buat wahida dan keluarga.. Maaf zahir dan batin dari akak.. sukanya dgn raya family photo wahida..

Anonymous said...

Hi to every one, the contents present at this website are
truly remarkable for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.


Look at my weblog electric stove oven not heating

Anonymous said...

Hello, I enjoy reading all of your article. I wanted to write a little comment to support you.


Feel free to visit my page ... Michael Kors