nuffnang advert

Tuesday, July 24, 2012

birthday sis rasp @ Sweetchat, Times Square

Assalamualaikum semua....
punyalah azab nak upload gambar pagi ni, apa ntah yg tak kena ngan PC ni....adoi la...nyampah....dah la bz pagi ni....
nasib baik at last boleh jugak....:)

 lepas kami main bowling kat Ampang Superbowl mcm aku citer semlm, kami terus turun bawah ke LG, nak potong kek kat Sweetchat....aku tak pernah mkn lagi kat sini....not bad jugak tempat ni...speciality kat sini adalah dessert, nnt next time boleh try durian pancake kat sini....

 bila bloggers bertemu....

 ni pulak anak2 bloggers...bukan main lagi nak pilih menu masing2 kononnya...last2 semua pun pilih ice lemon tea jer...haha....

 si adik ni kalau tak kenal, mmg dia akan diam je, tapi kalau dah lama2 tu, dia ok...dah boleh jadi geng ngan anak2 Nor...

 comelnya dorang ni semua.....so sweet la uolls ni...

 beday girl dan kek red velvetnya....

kami tak order makanan pun, cuma minum2 dan potong kek jer...


 dah potong kek, acara mencalitkan kek kat muka beday girl adalah wajib...kehkeh....

beday girl dapat hadiah henbeg Kelly Moore Posey...henbeg ni sgt multi purpose okeh...siap boleh letak DSLR yg gabak tu dlm henbeg ni....yes, i like this henbeg...sis rasp laaaagi suka ngan henbeg ni kan sis...

 okey, anak2 gi main jap...

mak2 nak bergosip...kehkeh...




 p/s: to sis rasp, happy birthday yg ke 43 tahun....semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin....sayang akak!!

41 comments:

anie said...

wah cam xcaya umur bzday gurl 43y....;)awet muda la...nak petua sikit ;)

-bestnye celebrate dgn frenz kan..meriah n bahagia tengoknye

:: Mrs.Eady :: said...

sweetchat sedap uuuu :)

Anum said...

kawan2 blogger yang best

amirah said...

comelnya dorangggg...

*SiRibenMerah said...

hehehe...nampak gayanya, ai sorg je x update lagi.. okeh set.. malam neh ai update~

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok mknn kat sni..sedap =)

Huda said...

kek RV..i like, terliur!!

♥ Wina ♥ said...

x pernah jugak pegi sweetchat..happy bday to sis rasp!

-Sara- said...

okey xde pic food sgt..bagos! hehe

Neeza.Areef said...

sis rasp yg always sweet

AnneRaini said...

aku dah lama teringin nak makan pancake durian kat situ..tp tak trbeli2..kedekut ke apa aku ni??? hahaha

KhaiRin : anies said...

cake velvet? arghhhh

Cik Awin said...

RV? sedapnya....

Munnafendy said...

hepi besday kak rasp!

ct rahani said...

cantik henbag tuh kak.. oren lagik.. :)

hepi besday jugak utk sis rasp.

mamyharraz said...

bestnya ada kwn2 yg raikan birthday kan.nampak suasana happening sgt.

CikPuanHaLia said...

Happy belated birthday utk sis rasp..
Sonok la korang..blh hang out selalu..hubby masing2 pn sporting..

Asrul "iLham" Sany said...

nama muda ar... hepi birthday gegurl ~ :D

Daddy Ziyyad said...

amboiii..siap main calit2 kek lagi..besday ko nanti aku nak lempar kek kat muka boleh tak? ekekekek...

Lya Colours said...

meriah la uols ni. best tengok nye

Kesuma Angsana said...

still nampak muda gitu hehehe

SURIA AMANDA said...

43??MCM X PERCAYA JER..BEZA 10 TAHUN DARI AKU NOK..APA PUN HAPPY BELATED BIRTHDAY TO HER..

ieda said...

seronoknyaaaaaaaaaaa celebrate bday blogger ramai2 macam nie .. happening ! ...

sedapp tuu RV ;))

Mamamya said...

ko mesti try durian pancake tuh...kompom sedap!! (hehehee..mcm tau2 jer aku x penah pun makan kat situ) aku klu nak makan buat sendiri jerk... :)

sis dee xder lah...

mamavogue said...

nape gambo atas tu wahida kepit2?
hihihi...
best nyer geng uolls nih!

Outbound di malang said...

happy b'day :)
salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Nazayiena said...

Meriahnya sambut besday ngan kwn2 blogger.

wahida said...

mamamya: kak dee tak de dlm event kali ni, dia ada hal...huhu...

mamavogue: kepit tu tanda gediks...ahaks...

AzuraFazil DIN said...

wah meriah nyeeeeeeeeee

fazitaismail said...

para blogger yg gempak!! hehe..seronok bila berjumpa ramai2 gtu kann..hehe

Rasp said...

thx to those yg wish birthday to me...

'baby' wahida...kisah yg tak dapat ku lupakan hehehehehe...

thx for the lovely lovely time and pressie sis....

Alin Marlini said...

meriah beb..

m.u.l.a.n said...

wohhoooo sangat seronok..!!!

* FAR * said...

bestnya blogger bertemu blogger..

izz iizza said...

nampak muda jer sis yg sambut birthday tu..

eLLy said...

aduss awat buruk beno muka aku tu!!

wan nurul hezrina said...

waa ikatan teru terjalin,.to kak rasp semoga terus vogue,murah rezki,pjg umo...

Dee said...

rugilah tak makan durian pancake..yg tu signature dish sweetchat..

akubiomed said...

Sudah tentu yang dirai merasa gembira.

MamaEma said...

selamat hari lahir utk birthday girl..

HeNRieTTa JoSe said...

selamat hr lahir utk bday girl...