nuffnang advert

Thursday, May 31, 2012

fail meja....

mari semak fail meja masing2....
haha....fail meja tadi dah nak hantar, sekali kena return sbb salah!!!
kena buat balik.....nyampah......


grrrrrrrrrr!!

42 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jelaaa.

wardah @ fie shah said...

Yeayyy dah siap. Sabar Wahida sabar..

Rai said...

sabaaaa~ hehehe...

Cik Awin said...

bnyk2 sabar ye kak...

eintan nurfuzie said...

hahah....kojela katakan...
Pencarian cik en dan blog-bloglist geng cik en

Kucing Jalanan pun Comel what?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sabar2 =)

miloais milo said...

ada lagi satu fail atas meja iols ni...
dah submit dah.... tapi encik boss letak balik
dah tu - tak bagi komen apa pun...
heran iols!

Nens Collection said...

selamat berkoje la...hehe..;)

Sue-Rya Qistina said...

hukhuk..kita pun tension giler..nak buat utk sendiri punya lum start lg..bos punya 99% dh siap..tension sungguh!

norhidana said...

al maklum aritu kan akak cuti... selamat berfail meja

:: Mrs.Eady :: said...

fail meja???5S???aghhhh....tak suka!!

Anum said...

serabut2

Qhaifa Nur said...

kalau bole nak siap cepat dan tak nak tengok udah......pening2..

♥ Wina ♥ said...

fail meja tak tau tapi aku hari² boleh jadi gila check fail subtitle orang yang baru nak belajar BM and English!!

all the best beb!

Khairul Antasha said...

keja keja. haha

layankan aje... :D

Huda said...

buat fail meja memang leceh tapi nak buat camana kan, kata makan gaji..huhu

fazilzura said...

ku ni dh cm keje kt kilang kertas.. penuh kertas atas mejaaaa

CaDLyNN said...

meja saya tak terurus skrg ni..bzzzzzz

lieynanilaz said...

sabo ajela...saya pun 2-3 kali buat baru bos terima..hadoii.

amirah said...

apsal meja kita cam bersih semacam je ni..haha

lieyalatif said...

eh sis...nampaknye kite buat bende yg same la....aku pun ngah buat fail meja nie.....puiii laaaaa....tak suke!

JunAina said...

Akak kalau hantar fail tu maknanya archive le. Sekadar hantar drawing tapi jarang kene tendang coz sebelum hanto 3 kali kena tapis...hehehee...

|| NaFiRaa || said...

fail meja tu maksud dia ape nok??

Chik Att said...

letak jaaa atas mejaa .... heheheh

Kakzakie said...

Bila salah kena buat balik memang geram kan - sabar..

rasp said...

sabar sabar sis.....
me sib baik dah no more fails on the meja....
TAPI documents bersepah!

Daddy Ziyyad said...

aku takde fail..macam mana?

~ahahaha

h4ni3 said...

meja ada.. fail takde..
so takleh semak.. hehehhe
jgn marah laling! :)

Nazayiena said...

Fail meja kena ada atas meja dan sentiasa berupdate....

pena rozie said...

fail x de cuma kertas ajer yg membukit mengalahkan gunung kinabalu... huk3..

wida said...

mmg pening lah kalau jadi cam tu kak..
sabor jelah

ieda said...

ekekek buat balik .. buat balikkk ;)

akubiomed said...

Banyak sangat fail atas meja sebab itu boleh tersilap ambil.

kakchik@ella said...

i can feel your menyampah. Hehehe.

mek jah said...

sekarang boleh tarik nafas lega

berdegus2 kita bernafas tadi kan jah... hehehe

.:fyzz:. said...

hmm sabo je la nok.
aku lama dh tak hapdet fm aku..

..::SangRatoo::.. said...

sabar noksss..aku nye dah siap..tunggu time je anta..kalau kene return jugak..mmg aku nyampahla..hahahah

miss Fyqa said...

relaks kak..jom minum milo ais dlu.. hehe

GreenJade said...

keh3 meja aku ni dax nmpk fail2 nye..sampah sarap je penuh..


sabaq ceQ sabaQ..mana tau pas buat balik..terus ilang kolestrol 500gm ihiks..

mek jah yang gorjes said...

kau kan

dlm dok bz pasal fm sempat lg kau hapdet kan

kelasssssss

KhaiRin : anies said...

sabo mak cik sabooooo

MamaEma said...

opis ema buat fail meja kat hotel..baru tak ada yang salah..hehehe