nuffnang advert

Wednesday, April 25, 2012

~WW~heavy breakfast...


layan....

67 comments:

norhidana said...

perkh... terliur menengok pulut kuning ngn ayam tu kak... sedapnyer

Anum said...

sedap..
kalau aku dah tertido nie

Riny said...

aduhhh..lapar la tengok...!!! mcm sedap je tu...:)

Reena said...

me too..terliur tgk pic first tu...nyum2...

Puan Fifiey said...

bestnya.. saya plak dah bedal nasik minyak setengah pinggang..heheh lauk ayam masak merah yg tak pedas

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka kuih tu..

Kakzakie said...

Lama betul kakak tak makan pulut kuning wahida... ngences hihi...

:: Mrs.Eady :: said...

glup!!

Neeza.Areef said...

aha..sama la bekpes kt umah td pun pulut kuning ngn kari ayam..pehhh

~ ADANDO ~ said...

Ada ko ingat kat aku...????

ieja amieja said...

kue putri ayu tu br buat minggu lps..huhu

lieyalatif said...

diet kalo mcm mane pun, tapi ade pulut kunign mmg lieya kalah.....sedapnye oit...gue terliur nih!!!

ct rahani said...

sy terliur tgk kuih tu.. sedap giler.. bekpes sy hari ni pun heavy.. nasi lemak.. :)

mak encik | SZ said...

fuhhhh...pas makan ni harus kena mop rumah tingkat atas bawah :p

Nens Collection said...

nasi pulut kuning...lama x makan..biasa ade kenduri2 aje ni..hehe

kasihredha said...

lama tak makan pulut kuning tu...
perut dah keroncong nih

CaDLyNN said...

dapnyeeee

MamaEma said...

pulut kuning dan kuih..jeles ni..sebab td makan roti bakar jer...

ainhany said...

amboi2 dik ,

tang pulut kuning yang buat kecur air liuq nie.....andainya dapat bersama....enaknya..ade lagi ke?

Riri Yoorin said...

pulut kuning tu sedap yeee kaaaaaakkk

RULZA said...

adeih lom BF lagik..sedapnyierr..:)

intan_blur said...

rendangg!!!! nak sikit... ;)

eLLy said...

pulut kuning + rendang + sambal ikan bilis ... hurmmm layannnn Zzzz

Aiza Haris said...

tang pulot kuningg ngan ayam rendang tu memanggggg laaaaaaaaaaa sgt3...nangess....

wahida said...

adando: ah ko, turun je la koop tu..

ainhany: selamat dah dlm perut...hehe..

fazilzura said...

amboi ko kan ... leps ni leh zzzzzzzzzzzzzz

Sue-Rya Qistina said...

akak, mane dpt kuih tu???tu feveret sue tu...sedap giler!!!

Mamamya said...

waduhhh...pulut kuning yg x tahan tuh...

Huda said...

amboii sedapnya makanan..dahla tak makan ni.

Rai said...

heavy sungguh ni...sedapnya pulut kuning

|| NaFiRaa || said...

lamanyeeeeeeeeeeee tak makan pulut kuning!! sedapnye!!

wahida said...

sue-rya: kuih tu ada kat koop la nok...tapi dah abes dah...ko lambat...sila cari esok..hehe...

eMMe said...

lame tak makan pulut kuning... sdap tu kan..

Munnafendy said...

pagi2 sy mmg sarapan yg berat2...breakfast like a king! hihi

sisdee said...

gambar ini mmg menyebabkan MARAH sbb semua i minat hahahaha

Zana Adieyza said...

smua gmbr makanan kat blog akk ni mmg menggoda la.. kalau baru lps makan pun boleh jadi lapar balik tau..

sedap kalau pulut makan dgn rendang.. tp kalau zana mkn pulut, cepat mengantuk.. huhuhu..

p/s: lama x blogwalking sini.. rindu!

Acik Erna said...

wahida..menggoda sungguh pulut kuning dan rendang tu

Lya Colours said...

pulut kuning tu makan dengan ikan masin, wah terbaikkkk. susah nak berhenti.haha

♥ Elin ♥ said...

tgk dah kenyang
sebb td makan tosei..mee goreng mamak dan rojakkk///hahha full!

PELABUR EMAS PERAK said...

asalam ... sodapp nyer ... saya dah follow ... sudilah follow blog saya plak yer ..tq.

*SiRibenMerah said...

sedapnya kak..
ko kalo bab makan memang nombor one taste mesti sedap..

Ena said...

dapnya pulut kuning..

kenyang sampai ke petang la gini.. tak yah makan tengahari dah kan..

wahida said...

pelabur emas perak: i will follow u...tengs singgah sini...

Daddy Ziyyad said...

tak cukup heavy la nok..kalau heavy, ni breakfast nya: nasik lemak sotong + ayam goreng + karipap 2 ketul + neskepe ais ..ahahahaha

Myra Jay said...

Perggghhh, memang layan abes :)

Hanis Azla said...

aduhai.. macam nak cium skrin bila akak tgk pulut kuning dgn rendang tu.. tp klu akak, pagi2 makan pulut.. pukul 10 mata dah kuyu.. he..he..

.:fyzz:. said...

sedap pulut kuning tu nok..mak aku baru buat kt aku minggu lepas..attnye mengidam kan..mak aku wat ngan rendang daging..
mmg heavy bfast hg tuh..kira brunch la gamaknya nih....

Nazayiena said...

perrgh tgk pulut kunin dan rendang ayam terliur pagi2 nie...

Rahmah Ram Ram said...

sedapnyer...wahida ni saje jer kasi orang meleleh pepagi ni...huh :)

♥ dak pink said...

Orang kata makan pulut angin. Kau tak berangin ke makan pulut.

Brangin burp burp burp taw, bukan berangin hangenn satu badan tu. Haha

wahida said...

dak pink: tak la pulak aku berangin, yg aku tau sekarang aku tgh mengantuk giler...huhu....

dakcik said...

sedapnya tgk puluttt tuuuuuu! ;)

[sutera kasih] said...

sedapnya..yummy3

Anamarza said...

lama tak makan pulut..dapnya!!!

Ryu on ahsfantasy24.com said...

kuih hijau tu sangat cool dan sedap ^^

akubiomed said...

Kari ayam dengan pulut kuning.:-)

mamyharraz said...

semua ni kegemaran!hevennya lahai bfast gini.

lieynanilaz said...

semalam layan pulut ayam...

pulut kuning tu masak ke nokk??

wahida said...

lieynanilaz: tak kuasa saya kak...beli je ni...hehe...

munna said...

NASIB BAIK BARU JE MAKAN PULUT KUNING TAPI MAKAN DGN RENDANG DAGING....

munna said...

NASIB BAIK BARU JE MAKAN PULUT KUNING TAPI MAKAN DGN RENDANG DAGING....

maszmadi said...

sedapnye pulut ngan rendang tu.....

Salina@IbuAqil said...

Perghhhhhhhhhh!!
Pulut!!
Rendang!!
Mantop!!!
;)

NzA said...

kalau b.fast camni jwbnya esok la br mkn nasi lagi....

Jai Montana said...

pergh.............pulut kuuniaangg punya..hehehe..

mama aini said...

ehem sedapnya terutama pulut kuning & rendang tu..hu2x..

fieda said...

pulut kuning..lama benor dh tak mkn..