nuffnang advert

Tuesday, April 24, 2012

nak mcm Hairudin Omar

selamat pagi semua....

 ini anak2 bujang aku....masa ni rambut anak2 agak panjang...tapi tak la panjang sgt....sibuk si abang nak botakkan rambut...

taraaaaa!! sekarang dorang dah botak!! tak sesuai betul si abang ni botak tau....aku lagi suka dia ada rambut...tapi dia ni gila benar dgn Hai-O si pemain bola sepak tu...idola dia tu...dia siap ckp nak botak licin mcm Hai-O...adoi la...abang ckp dia suka tgk skill Hai-O main bola...apa2 je la bang...

pas tu pulak sekarang abang dah makin hitam..huhu...maklumlah dah sekolah pagi petang...weekend pulak sibuk ngan swimming class dia...alahai anak mama...tak pe la sayang, yg penting abang sihat...eh, tapi baru je Jumaat lepas dia demam sbb kat sekolah ada bagi dua injection, ntah injection apa ntah, parents tak diberitahu pulak...damn!! balik terus demam ko....

pada yg tak kenal Hai-O, ni lah orangnya...main utk ATM sekarang ni...aku tak tau dia main mana sekarang ni, abang yg bagitau...hehe...


p/s: tengs to nens atas pemberian bookmark dari Vietnam tu...cantik bangat!!

51 comments:

Lya Colours said...

comel nya adik tu

Anum said...

comelnya,aku suka dia botak
sesuai gitu

miloais milo said...

anak2 uols comel..
tang pemain bola tu - biasa2 aje
keh keh keh

Eye_nee said...

Comel dorang botak kepala mcm ni sis...

Neeza.Areef said...

seb baik ko tnjuk gambo Hai-O tu mati2 aku igt Hai O marketing..keh3..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..upin n ipin.hihi

:: Mrs.Eady :: said...

hensem jek aku tgk!heheheeh....tapi mmg betul lagi hensem kalo ade rambut skit tu :)

rasp said...

sis mata ur kids sgt menawan kalbu ok...

kids kalo dah start skolah mmg akan gelap skit kulit dorang...
anak2 i pun cenggitu...
nak nak my girls...
both aktif KoKo & sukan...
berjelaga kulit jadinya....
rasa cam nak sental2 jer dgn berus hehehehehe....

wida said...

Dulu org buat rmbut botak sebab nak ikut mawi..
skrg ni si hai-o ni pulak yer..hihi

mamyharraz said...

budak makin besar kulit diorg mmg berubah.ank aku pun sama..makin lama kelabu je..hmm tp tak kisah pun nak kelabu ke apa ke janji sihat tu yg kita nak :)

botak pun hensem tau abg.adik :)

Cik Ecah said...

KAT OFIS NI PUN DAH ADER hai O HAHAHHAA

qemaishak said...

wah peminat tegar ni hihi..botak2 pun hensem gak:)

norhidana said...

ingtkan haiO yg jual2 butiful tu kak heheheh...
ohoo nk jd pemain bola yek abg ngn adik....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alamak abang nak jadi hai -O...oklah tue...

maklong mantop! said...

abg elok ada rambut skit... adik cam sesuai pulak botak cenggitu...

ckp kat dua badek tu, maklong rindu nak sole2 ngan korang berdua. hehehe

CaDLyNN said...

wah..minat pemain bola sampai nk botak same ye..hehe

♥ Wina ♥ said...

hurmmm sedih gile aku tgk ayah Syakil botakkan kepala Syakil baru² nie..bercinta nak tunggu rambut dia panjang uhuhuhuuu

abang, abang lg hensem kalo ade rambutlah bang eheheheee

Kakzakie said...

Salah satu utk mendapat otak yg cerdas buat anak-anak lelaki adalah dgn membotakkan kepala. Sudah menjadi sunnah tau Wahida...

wahida said...

kakzakie: oh ye ke kak? baru saya tau..terima kasih kak...saya belajar something new hari ni...tengs kak!!

Pok Amai-Amai said...

Sy pnh jumpe die mkn2 kat sblh opis sy nie je. Tatau le nak bt pe kat sini sbb die g jumpe Irfan Bakti. Entah2 nak risik dgn Selangor ke? Hahahahah!

MamaEma said...

oh inilah Hairudin Omar (hai-o) tu yer..

wahida said...

pok amai2: la ye ke? kalau anak aku jumpa dia tu, harus dia ajak bergambar...ahaks...

ieda said...

aah dia nie kira ala2 KFCM lahh .. lom betul2 terkenal , tapi akk kenal

smart ape budak2 kalau botakkan kepala .. akk suke ! .. ;) cumel aje budak2 tuu ;))

Hanis Azla said...

botak pun comel.. nak ikut Hai-o yer.. dulu2 akak ingatkan tulisan kat baju dia Hai-O tu nama penaja.. tp rupa2nya nama dia.. anak2 juga yg beritahu.. nama dia hairudin omarlah mama.. he..he..

Hanis Azla said...

botak pun comel.. nak ikut Hai-o yer.. dulu2 akak ingatkan tulisan kat baju dia Hai-O tu nama penaja.. tp rupa2nya nama dia.. anak2 juga yg beritahu.. nama dia hairudin omarlah mama.. he..he..

Huda said...

Comellah botak anak ko..anak aku pun botak gak, hehe...

intan_blur said...

aku lagi suke ank2 aku botak nok..senang..jimat shampooo..
ank2 ko ttp hensem wlupun xde rambut

Dee said...

botak pun cute..hehehe..

mama maman aka yana said...

itam2 pun ttp manis apa.. hehehe..

Nazayiena said...

kiut dan kemas je kepala botak nie ....

ct rahani said...

senang botak ni kak.. jimat syampoo.. ekeke..

[sutera kasih] said...

mcm upin ipin dh sy tgk anak2 akk tu hehe

.:fyzz:. said...

ok la botak wey..ringan skit kepala..aku pun dok ingt nak botakkan gak la kapla anak teruna aku tuh
eh comey lak aku tgk dua badik nih botak..hehe..

Munnafendy said...

mata anak2 akak ni something la...cantik, jernih je,..

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. lepas nih boleh lah abang berjinak2 ngan football.. boleh jadik cam HO nih.. hehehe

atty's said...

botak-botak pun adik ngn abg tetap ensem..tp kalu firdaus puas suh botak ,sejak dah besar nie ,tak mau dah botak

eima said...

hai O ni fav player aku 3-4 tahun lepas waktu die main utk pahang skrg .. ne hi hei ... hehehehe

Daddy Ziyyad said...

Botak ni senang..bangun pagi tak mandi pun takpa..ahahaha

HeNRieTTa JoSe said...

wah...tewcik2 dah ader idol...ngalahkan untie rietta nieh....hehehe....

Nens Collection said...

alalala...comelnye..budak2 kalo botak msti kiut jdnye..
igt nk botakkan ammar gak,tp ssh ler die tu..xmo duk diam..hohoho

sama2 kak wahida..;)

azzey said...

sng x yah nk sikat2.....sejukkkkkkkkkkkk je..:)

~ ADANDO ~ said...

Not Bad juga kalau botak nampak stylo...

Zaitun said...

Dua2 pun comel.

Anak bujang kak Zai suka botakkan kepala,senang jaga katanya.

ummi anum said...

alahai nape muka si adik muncung tu?

wahida said...

ummi anum: dia mmg suka buat gaya ngada2 sikit...hehe...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

aku pon tak brapa gemor rafiq botak..tapi abah dia suke anak dia botak sabar ajela

KhaiRin : anies said...

kalu abang nk jd pemain bola, mama izinkn x?

Sue-Rya Qistina said...

wah2..comel jek..mcm upin ipin..hehehehe :)

wahida said...

khairin: aku bagi je nok, janji habiskan belajar...ceruk mana pun, ilmu tu sgt penting...

mama aini said...

ehem..botak pun ank2 wahida tetap ensem..he2x..

Ramirezxyvl said...

alalala...comelnye..budak2 kalo botak msti kiut jdnye.. igt nk botakkan ammar gak,tp ssh ler die tu..xmo duk diam..hohoho sama2 kak wahida..;)