nuffnang advert

Wednesday, March 7, 2012

~WW~ boleh diminum...

 nasib baik bukan RON97...haha...

65 comments:

Munnafendy said...

uniknya botol dia...cantik!

Hanis Azla said...

cantiknya botol..

Huda said...

air mineral ke tu? aahlah cantik botol tu.

amirah said...

cantik nya botol..mcm botol perfume tu

JunAina said...

Botol dia lawa lepas ni tak yah beli botol air mahal2 lagi just reused botol tu jerk...:)

JunAina said...
This comment has been removed by the author.
wahida said...

huda: ye sayang, itu mineral Indonesia...

NM02 said...

hahaha

kalu tidak lepas kau minum mesti bongkok beterusan kannn

larik!!!!!!!!!

kasihibu said...

Boleh masuk dlm tangki perut je tau... ;p

Lya Colours said...

ron 88 murah sket kot.hehe

atty's said...

cantik botol nya.

Tina Othman said...

cantiklah

wida said...

hihihi...
botol tu mmg cantik..cam kristal pulak

wahida said...

mek jah: ko sebenarnya rindu nak tgk aku bongkokkan badan kan? hahaha...

Dee said...

tangan comel sapa tu? hahaha..tp tetap air mineral dia rasa lain dari air mineral kita kan..huhu..

Anum said...

hahahhahha

intan_blur said...

eh..cantik la botol dia..mcm kristal kan

miss Fyqa said...

cantik botol tu :)

Anamarza said...

sekali tgk macam botol minyak wangi pulak :)

Mama Ema said...

botol mamcam botol minyak wangi pun ada..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh cantek botol air tu

wahida said...

dee: betul tu kak...lain sikit rasa dia...

ibuhebat said...

siap dengan cawan kecik eh? nice..

dakcik said...

eh comelnya botol tue..kat mane leh dpt nie? hehe

mamyharraz said...

ron97 kalau minum gelegak perut ;P huhu ron88 minum boleh jd jelita ;)

nota: pelekat nama tu beli kt dlm selayang mall

lydzar said...

air mineral kt indon ke tu?

wahida said...

dee: itu tgn comel kak tina tu...hehe..

dakcik: kat Indon nok...

mamyharraz: ok, tengs nok...

Mamamya said...

aihh...cantik n unik! ko dapat kat bandung ker? aku kenan yg belah kanan tu sbb ada cap yg blh guna buat minum...idok le minum main tonggak je klu xder straw kan...sopan sikit.. :)

::NureeN:: said...

heheh... mineral pon ada ron jgk yerr.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik botol tue....cam kaca kan...

norhidana said...

cantik botol nyer kak...
heheheh nama ron gk nih...sensitip2 agaknyer senang naik harga tak air ni yek

Tiramisu Fatiema said...

nak botol tu akak hhuhu..de simpan lagi tak?hehe

charmyiex said...

hehe...ingat pe td...air upa nyer..hehe

nur anis said...

yang belah kanan tu canti la botol dia..nak buang pun mesti sayang..huhu

Sue-Rya AQ said...

hehehe..name nk same dgn ron97 la kan..tp nice bottle la! unik bentuk dia..

lieynanilaz said...

macam sayang nak minum...botol cantik sangat!!

fiza said...

Ha'ah lah nok, cantik botol mineral tu.

ct rahani said...

comelnya botol.. mesti simpan wat koleksi kan kak..

Nazayiena said...

comel botolnya,mesti mahal dr harga air mineral yg lain tu...

KhaiRin : anies said...

agk2 kalu minum lg power x? hehehe

akubiomed said...

Huhu ini minum masih boleh lagi hidup. :-)

adarnadzmie said...

nasib bukan RON97..klu tak boleh masuk dlm tangki kete..hehe...jimattt

CaDLyNN said...

heh...ade ek jename cmni..haha..macam2..

wahida said...

all: aku tak simpan lagi la botol ni...huhu...minum terus buang je...ekekek...tapi mmg botol dia cantik dan mineral dia tak lah mahal sgt pun...

Azian Elias said...

cantik casing tu.. boleh recycle.

rasp said...

cantik botol dia tu kan sis...

Ila said...

uniknya botol dia...syg plak nak minum kan

kasihredha said...

cantik bekas dia...boleh guna balik

sudipVSsenduk said...

cantik! mcm tuan blog...

Cik Ecah said...

cantik bebeno bekas airnye tuh kak...

kat indon ker kak

kayyana said...

hahaha...

cheqna said...

botol comel tuu

wahida said...

cik ecah: ye dear, kat Indon yg ada benda ni...

Salina@IbuAqil said...

cantek arrr botol dia sis.. ;)
Unik.. ;)

ct shah said...

jah,botol belah kanan tu cam botol perfumes lah pulak.cantik.

Kamsiah said...

salam
cantik dan unik botolnya..

Khairul Antasha said...

botol cantik!

:)

Chik Att said...

ada ongggg tu

Ena said...

eheheheh..

mcm2 kan..

Maya Mayana said...

botol dan gelas dia ohsemm :)

Bitt (double IS) said...

yup...botolnya cantekk

Neeza.Areef said...

botol unik lahh...

::EIDA:: said...

Salam kak, boleh bagi details supir tak? Si bUdi tu.. heee~ Email ida: iedand23@gmail.com

izz iizza said...

mineral water ker..comel bekas dia..

TIPS BERCUTI KAT BANDUNG said...

sallam..
Tuan/Puan..

Kami dari BANDUNG AMANAH TOUR AND TRANSPORT
menawarkan sewa kereta murah dan service ok!
untuk melancong di bandung dan di jakarta..
kami juga memiliki driver yang berpengalaman di bidang pelancongan,
dan kami juga menjamin ke selesaan kereta nya..
harga kereta yang kami tawarkan :

-toyota avanza : IDR 450.000/DAY
-suzuki APV : IDR 450.000/DAY
-daihatsu luxio : IDR 450.000/DAY
-suzuki ertiga : IDR 450.000/DAY
-kijang inova : IDR 600.000/DAY
-KIA Pregio : IDR 600.000/DAY
-isuzu ELF (15 seat) : IDR 800.000/DAY
-isuzu ELF (19 seat) : IDR 900.000/DAY

harga kereta tersebut sudah termasuk :

-minyak/petrol
-parking
-tol
-driver meal

per hari nye kereta boleh guna dari pukul 08AM hingga 10PM

kami juga menyediakan pakej hotel + transport seperti :

3D2N :
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

4D3N :
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

5D4N :
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)
**jangan ter agak-agak bila Tuan/Puan menginginkan pakej yang sesuai bajet..

Group yang telah kami layani adalah dari :
- Kelab Proton Malaysia
- UITM Malaysia
- TV3 Malaysia
- rombongan group shopping dari Brunei Darusallam
- etc

Service inshaAllah memuaskan, sila tengok pelbagai testimobi2 dari bermacam client kami dalam halaman facebook kami

hotel yang kami sediakan terjamin keselesaan nye, confirm free breakfast buffet, wifi and other hotel facility..

"YOUR COMFORT AND YOUR SATISFACTION IS OUR TRADITION"

untuk mengenai pakej selengkap nya,Tuan/Puan boleh hubungi kamiat :


whatsapp : +62 83821789103
call : +62 8812057848
email : bandungamanahtour@yahoo.com
bandung-indah.blogspot.com
FB page : BANDUNG AMANAH TOUR AND TRANSPORT