nuffnang advert

Thursday, March 8, 2012

sampai sekarang aku confuse...

selamat pagi semua....
wah...hari ni aku ceria sesgt...tak tau apesal...haha...

nak citer sikit ni, masa kami jenjalan kat Plaza Indonesia, Jakarta, kami makan A&W kat sana...
pilihan menu aku ialah set mozza burger....

root beer float ni mmg wajiblah ada kan....sedap...my feveret...

aku agak menu A&W Indon ngan menu A&W Malaysia berbeza kot..setahu aku, kalau order set burger, ada burger, air dan fries la kan..tapi dia dtg sekali ngan ayam goreng, fries takde...tapi ok lah...aku suka je ayam goreng...lagi kenyang...hehe...

ha, ni dia mozza burger aku, mozza burger ni sampai lambat, budak2 A&W suh duduk dulu, nnt mozza dan ayam goreng dia hantar kemudian...so, aku layan root beer float dulu...

tapi bila dah sampai mozza burger dan ayam goreng tu, dia hantar sekali sup carrot ni...aku tanya, sup ni siapa punya? budak tu jawab," ibu punya"...hah? mkn burger dgn sup? ke nak mkn ayam goreng ni dgn sup? huwaaaaa!! mak confuse ni...budak tu jawab, " nggak apa2, ambil saja"...aku pun redha je la, amek je la sup ni...padahal, masa order, tgk menu tu takde pulak sup bagai...dan sampai sekarang aku ngan geng2 aku tu confuse dan terpinga2....haha....



p/s: selamat hari wanita utk semua kaum wanita di luar sana....

59 comments:

Lya Colours said...

dia suruh makan burger cicah sup kot.hehe

Zana Adieyza said...

ooo, mmg x bg fries eh? mkn burger plus ayam goreng.. mesti kenyang sgt kan..

makan sup dgn ayam goreng, jadi sup ayam goreng.. hihihi

Mrs.Imran said...

alaaaaaaaa...dah lama tak mkn...terliur nih...

*SiRibenMerah said...

sup x sedap.. hahaha..

dia nk abeskan stock tuh..
so bg kat akak sup special.. muahahaha~

Anum said...

wow kalau cm nie, lagi best la menu dia

:: Mrs.Eady :: said...

BUAT MINUM TAKUT TERSEDAK!HAHAHAHA...

Daddy Ziyyad said...

kat indon mmg pelik ...aku gi makan pizza, boleh ada set nasi! haha

Kakzakie said...

Style dialah tu wahida. Bermakna di sana lagi murah dari tempat kita...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang confuse...dia suruh cicah ngan burger tue...

AnneRaini said...

ahaha maknanya ko kena rendam burger tu dlm sup tu...bagi lembut..hihihi

cer kalo ko gi beli popcorn tu pastu ko pas kat aku sikit?????mesti bertambah sedap...kan kan kan

cheqna said...

kehkehkeh
tu sup semalam..takut basi..dia bagi ko kak
hehehehehe

poah kesejukan said...

esok aku tak dapat join... tak larat, tapi aku kirim ngan kau je ye

masa order, sup tu ada dalam set ke tak?

wahida said...

poah: ko gitulah...
masa order, sup tu takde dlm set nok...tu yg mak confuse...

Nazayiena said...

x pernah mkn A&W sini ada menu sup....

wida said...

eh..peliknya.sy pon sama confuse ni

mama maman aka yana said...

kot2 sup tuh buat denda antar burger lmbt kot.. hahaha

intan_blur said...

hati2 la beb..mane tau sup carrot 'gune2'..auwwww...terus dpt menantu org seberang.. ;p
morning beb ;)

adarnadzmie said...

rezeki jgn ditolak kann...:)

lama x layan A&W..huhu..frust la leh minum root bear...:(

whitecappuccino said...

menu sesat kot

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama xmakan A&W....sedapnya rootbeer float tue...tapi ais..menci..menci..menci...

deqnoor said...

sup carrot macam xsesuai je dihidangkan kt a&w... mmg confius. hmmm.....

rasp said...

dorang sengaja tu nak confusekan u...
sbb tu dia bagi sup tu hehehehe...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mmm..cam pelik je... haha.. tapi xpe.. bedal je laa.. dah dia kata "ibu punya.." hehehe

Rai said...

hahaha..kelakarnya combinationnya..

Huda said...

wah ceria..cam nak dapat berita baik je kan, hehe..memang pelik bagi sup carrot kan..tapi dah bagi makan jelah..

idasm said...

hehe.. abis tu sup tu sedap tak?
nasi diorang x jual ke. kalau KFC kat sana siap ada nasi dan spagetti....

atty's said...

sbb burger tu smpi lmbt jadik dia risau air ida abis ke..jdk ganti ngn sup tu ..kasi hirup2.

Dee said...

tu belum set nasi kan..hahaha..a&w ada set nasi..samalah mcm pizza yg DZ ckp tu..style doranglah tu..

amirah said...

sup kesihatan betul tu nok..penuh carrot..hehe

Bitt (double IS) said...

wahh bagus tu ada siap sup bagai...

Nizam said...

Roti burger cicah sup la tu....

norhidana said...

heheeh mungkin sbb dia antar buger tu lwt, itu yg dia bg sup free tuh... heheheh

mcm kadang kite kt mcD tu kalu lmbt sgt diaorang bg kite air free heheeh...
selamat hari wanita kak

nur anis said...

huhu...siap ada sup lagi tu..memang lain...

wahida said...

idasm: sup tu tak sedap!!

miloais milo said...

roti beger tu cicah ngan sup karet beb!
ehehehehe

dahhh... iols kelaparan lah tengok gambo beger tu!

::NureeN:: said...

slamat hari wanita...

hehehe... mkn burger ngan sup.. mmg confius.. :P

|| NaFiRaa || said...

menu baru.. dia nak kasi ko rasa..hahahha

ct rahani said...

makan sup ngan ayam goreng kot kak.. 2 in 1.. hehehe..

Salina@IbuAqil said...

Owhhhh!! Float!!
Nak float!! :)

Neeza.Areef said...

haha..mandai2 tkr menu org ke tuh..bestnya rurbierfloat tuu...fav

Teratak Hami said...

makan jelah wahida. Rezeki.
Service bagus punyer !!!

Munnafendy said...

jangan kata kat indon, kat malaysia ni pun sy tak pernah makan a&W kak! haha kesian ngeh2

.:fyzz:. said...

gulp..sedap wey...lama tak makan kt A& W..sup tuh cam best ja..moleh la..mjuq dia tk bagi nasi..hehehe

SURIA AMANDA said...

token of appreciation kot ...tanda terima kasih sebab sudi makan kat situ..hehehehe

cik fadh said...

hepi women's day kak wahida !!

Amy Syaquena said...

menarik ada siap sup bagai lagi..

miss Fyqa said...

selamat hr wanita kak.. :)

apa ghase sup nye kak..sedap x?. huhu

Azian Elias said...

diarang memang suka soup lahh..

Jemarioren said...

den pun konpius gak. ada ka?

Tiramisu Fatiema said...

sedap tul nampak..sy tak makan lagi nie..adehh..burger cicah sup..huhu..

Sekadar Coretan said...

Diorang ubah suai menu ikut selera majoriti penduduk setempat.

sisdee said...

emmm i pun conpius...*garu2 kepala* tapi dah rezeki tu namanya hahahaha

sudipVSsenduk said...

lama tak ke A&W..
sup karet? mak pun numpang confuse nyah..

kayyana said...

erk... abestu akak makan ke sup tu?? hehehe.. pelik.. yana pun confuse jugak nih

wahida said...

kayyana: mkn sikit je, tak sedap pun...tak habis...

[sutera kasih] said...

mybe dorg kt sana mmg cmtu kot huhu

eLLy said...

hahaha sampai sekarang aku pun tak de jawapan nye ;p

wan nurul hezrina said...

pelikgak.gaknya kalau makan burger pastuh makan sup carrotnie jadi balance kot.dapat cover lemak2 dalam burger..

aiseh asal ko tak tanyajer nape depa bagi sup carrot2??

Mama Ema said...

memang pelik pun..