nuffnang advert

Monday, March 5, 2012

Pizza Milano

selamat pagi semua....
dua minggu lepas, berdating ngan my BFF kat One Utama...maklumlah, ari Jumaat kan rehat panjang...moh la kita makan2 kat luar...

Nor bawak aku gi mkn kat Pizza Milano ni kat OU...aku tak pernah masuk sini, tapi Nor biasalah mkn kat sini...dia ckp sedap, so, haruslah aku pun nak try kan...tapi kami tak try la pizza kat sini...kami mkn pasta je...

 air epal dan strawberry...air strawberry tu mcm air sirap je kekdahnya...ala...air strawberry Fanta je tu nok...haha..

 yg ni beef lasagne..Nor punya....sedap nak mampus...haruslah sedap sbb ada lapisan mozzarella dan cheddar cheese kan...harus la aku tergamam bila suap ni...serius, aku akan order ni kalau dtg sini lagi...aku rasa sedap ni lagi kot drp yg kat Pizza Hut tu..lepas tu murah lak tu...RM10 je...

 yg ni aku punya...spaghetti seafood aglio olio...ada udang, ketam ngan fish fillet...aku mintak buat pedas2...tekak melayu lah katakan...nak yg pedas jugak...haha...ni pun sedap tau...eh, murah la spagetti kat sini...yg aku punya ni cuma RM9 je...sedap lak tu...mmg berbaloi la mkn kat sini...

 jemput mkn...serbu!!!

 berdating berdua sambil bercerita tntg masa depan...masa depan? haha..byk la masa depan...pasal gosip adalah...kehkeh...

lepas tu ingat nak balik la ke ofis, sekali hujan lebat giler kat luar..dah la kami open parking je...jadinya, aku pandang Nor, Nor pandang aku, sudahnya kami buat keputusan yg sgt sukar...kehkeh...kami masuk balik dan minum kat Papparich pulak sambil tunggu hujan teduh...huhu...sambung gosip lagi sambil aku layan soda laici aku tu...

sekian...


p/s: kaki gatal nak berjalan tapi fulus takde, camno??

52 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

terbaeeekk la beb!!

Anum said...

sedapnya

Huda said...

haha, fulus takde dok diam2 sudahh..:)

Salwa said...

Saye pun pernah makan kat sini. Abang saya yang bawak. Lasagne dia memang perghhh.

Lya Colours said...

wah namapak sedap lasagna tu
nyam!

*SiRibenMerah said...

a'ahh kak.. mmg sedap.. slalu gak mkn sini...

cahya indah said...

lasagna tu nampak sedappp..nak pegi makan

Neeza.Areef said...

lasagna...fav x hingat pnya npk sedapp lahhh

wida said...

pergh..sedapnya.
hantu cheese lah sis ni!hiks

Kakzakie said...

Tempat kakak tak ada lagi pizza ini. Kakak suka pizza dari fried chicken. Kalaulah ada kat JB nie nak juga kakak rasa lasagna tu..

nur anis said...

spaghetti dengan lasagna kat sini memang sangat sedap...dah lama sangat teringin nak makan..tapi tak banyak tempat ada pizza milano ni..sob sob..

Mamamya said...

fuhh..t'liuq aku tgk lasagna tuh..lapo perut..

p/s:smlm aku buat rendang t'bayang2 muka ko...huhuuu..

.:fyzz:. said...

peveret ku lasagna...sedap nok..pasnih leh hang pi lagi..:)

SURIA AMANDA said...

JALAN YG DEKAT2 YG X MELIBATKAN FULUS..BOLEH??HEHEHEHEH...

wahida said...

mamamya: lately ni aku rasa nak terjah sgt melaka...nnt kalau aku turun melaka, aku nak dtg umah ko tau!! make sure buat rendang tau...hehe...

Ila said...

menarik sungguh lasagna tu..tak pernah lagi masuk sini

sisdee said...

hahahahahah..gambar last tu mcm tak tahan tul..hahahaha

kasihibu said...

beef lasagne tu nampak mengcengkam tekak betul...isshhhh nak cuba jugak lah kalu gini gayanya.

Fatin Mraz said...

mm..lasagna..my fav!

=)

Pepel BoNda AmaNi said...

ya ampun....ais....xpa...aku masih berpantang hoke minum ais....sentap...buka2 jerk nampak ais meleleh2 kat dinding gelas....uwaaaaaaaaaaaaaaaa

Dee said...

pizza milano..pizza dia sedap tak?

aku pun mcm kau..nak berjalan tapi duit takdo..camno eh?

kayyana said...

dating berdua ker?? sape yg akak culik utk amek gambar?? hehehehe

bujal X said...

menangis saya nengok lasagna tu~~

wahida said...

dee: aku tak rasa lagi pizza dia..next time maybe....

kan? alangkah best kalau kita byk duit kak...

kayyana: restaurant manager dia aku sambar...haha...

bujal: hai bujal...welkam bek...al fatihah utk arwak mak kamu...

amirah said...

sama la weh..rasa hati ni nak berjalannn je..tp fulus mmeng kering ni..maklumlah bg priority untuk anak dulu la..

qemaishak said...

Nyesal buka blog ko pagi2 tgh perut lapar ni kak oiii terliur beb hehe

Takde mood nak tulis entri sendiri sebab xde gambar terbaru, hp anak lontar jem terus huhu..

Sue-Rya AQ said...

sedapnye! huhuhuhu..

Salina@IbuAqil said...

Fuyooooooooooooooo!!
Mabelessss!!!

maszmadi said...

perghhhhh lasagne dia memang mabeles lah..... leh try nieh..

ratusiput said...

nampak sedap mmg lasagna tu...aduhhh...spagetti pun mmg murah tu kan..iskk..isk...sabar...sabar...

Daddy Ziyyad said...

lasagna dia mmg nampak lebih menawan lah dari lasagna kat pizza hut

|| NaFiRaa || said...

perrghhh..meleleh!!

Alin Marlini said...

tak pernah try lagik pizza milano tu...

Diana @ bilakukatacinta said...

xpernah try..tp nampak best jek..

miss Fyqa said...

sedap2..dah terliur dah ni... :)

cheqna said...

kelaparan sudah...
ikut ke kaki memang nak berjalan sokmo kak weh..

Ena said...

lapar lapar lapar denga tiba2 walaupuj baru lepas makan... uwaaaaaaaa..

Kazman / Sue said...

haaaa3x.... bila hujan tak leh pi opis siap masuk balik sambung gosip tuu... apa la gosip yg seronok dikatakan agaknya....

atty's said...

bila nak banjer kty nie

Tina Othman said...

pergh, bab masuk balik sambung gosip tu paling best kan hehe

Kamalia said...

sedappppnyaaa..
dah lama tak mkn lasagna..
terliur!:p

Hanis Azla said...

haruslah akak makan di restoran tu nnt2 sbb tergoda tgk makanan u all tu..

wan nurul hezrina said...

sedapnyer..nganga mulutnie nengok..huhu..airtuhpung mmg nmpk sodap

ct rahani said...

sedapnya lasagna.. sini cam x der je pizza milano.. huhu..

ieda said...

waduh2 x menahan mateee ;)

Tiramisu Fatiema said...

huishh..sedap nampak..dapat tengok je nie..huhu

AnneRaini said...

Aku lapo terus...hhuhuhu

Mama Ema said...

perg...boleh sambung minum lagi...hehehehe...alsan saja hujan tu...

fiza said...

Ko buat aku terliur...sedap tu.

sudipVSsenduk said...

pengsan tengok lasagna tu.. pengsan!

gba blossom said...

tengok pun dah kenyang neh..hak3

rushdan said...

saya peminat pasta, memang sedap eh pasta kat pizza milano?