nuffnang advert

Friday, March 2, 2012

nok mitok tiang gol baru kat padang kappung

faham tak neh???



sumber: mek jah

44 comments:

amirah said...

kesiang ke demo..huhuhu

miss Fyqa said...

mitok jangang x mitok..

SURIA AMANDA said...

hahahaha..kalau aku ni mau sebulan baru paham..bukan apa..nak kaji betul2 ayat dia...

Anum said...

hahahhhaa

AnneRaini said...

gigih aku membacanya sampai tergeliat lidah...

hahahah

:: Mrs.Eady :: said...

kakakakakakakaka...wakakaaka...

Munnafendy said...

HAHAHAHAHA kesian sungguh! kambing gesek abis la tumbang ahaha

mek jah a.k.a jirang mamat bin awang said...

sumber dari mek jah????????

muahahahahahahahaha!!!!

mamat bin awang tu sedara mek jah ker

huk alohhhhhh

Mama Ema said...

hahahahaha!!1..ganu kite...

ejaMaria said...

kat jamban ada tiang?... buat apa tiang dlm jamban... hihihi

e k i n ♥ y u s r i said...

ngeee3~

Nazayiena said...

Rasa berbelit-belit lidah baca surat yg nak tiang gol baru nie...

wahida said...

mek jah: bodo la hai...kan ko yg bagi sumber ni...aku link kat ko lah...ngok ngek betul la..

Daddy Ziyyad said...

huk aloh..10 minit aku nak habiskan dan faham baca surat ni

dakcik said...

kahkah! lawok abeh! ;)

qemaishak said...

selok tok ngulu baco surat nih haha

norhidana said...

ketawa guling2 rasa... aduh la mamat

rasp said...

somewhere in Ganu tu :D

intan_blur said...

pening pale aku bc..dpt pulak si jowo ni ngomong...aduhhh..arek pitam..hahahahahahah ;)

Acik Erna said...

faham tang nak mintak tiang gol je..betul ke..he he

kayyana said...

ni ngoyak kelate ko deme ni? huahuahua.. saya tak pandai ckp bahasa lain selain malaysia.. hehe

myamyza said...

pahang2.. nati ketua kapung wak tubik belanje deh en mamat.. kakakka

Salina@IbuAqil said...

hik3!!!!!
ada yg paham ada yg x paham..
tp sepanjang duk baca sengeh je sis.. ;)
Happy weekend.. ;)

ct rahani said...

pahang sangat nih.. suker guling2 sy duk bace.. kikiki..

CikPuanHaLia said...

Hehehe..habis tu dapat tak tiang gol yg dia mintak tu?

Gen2Merah said...

hahhahaha... memang kelakar laa... org kampung yang nak mintak tiang gol.. ekeke

Kazman / Sue said...

haaaa3x.......
nak mintak tiang gol pun pakai surat rasmi....
dahsyattt....

Reena said...

terbelit lidah nk bca...hahhaa

h4ni3 said...

penah baca surat ni
tergelak2 sensorang. haha

Tihara said...

mujo ye tulih mamat tu molep pulop..
takut jadi mamak gamoknye..

address tu dah take note..thanks :)

anyss said...

Assalamualaikum,
Mamat jugok hak glamer sakang

ieda said...

waduhhh tergeliat lidah dennn ekkeke

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nak mintak tiang ya? boleh boleh..hehe

MaryaYusof said...

Muahahaha, sory kat org tenganu kite!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

aku pahang!!! *faham*..
hahahha, dh memang sekapal tu mmg 'pahang' la weh..
hehehehhe..

[sutera kasih] said...

adehh tak fhm kak huhu

hani@debumelukut said...

faham sangat sangat...tapi tergelak sorang2 baca surat ni.

akubiomed said...

Kesian sampai tiang gol pun minta bantuan macamana ahli politik tidak penih kepala ini belum ada lampu jalan tidak menyala dan longkang tersumbat yang diadukan kepada wakil rakyat.

Reena said...

Ohh, kalau cakap dengan member-member, kita suka jugak guna perkataan ngok ngek... Lorr... rupanya tu bahasa terengganu ke? Hehehe

Softtouch [Hanim] said...

tak faham lah....kamus plissss..

pssttt sy pun teringin nk jmpe awk, tapi malu lah..

Tuan Cimot said...

dok pehe...hoho

fazrulnoor said...

siot la..kelakar,,,hahahaha

Neeza.Areef said...

tegeliat2 nk baca

wan nurul hezrina said...

fening nk bca..org ganu sila bca..haha