nuffnang advert

Monday, March 19, 2012

pagi ini....

1)  mengantuk
2)  mee goreng + telur dadar
3)  teh tarik
4)  baju korporat warna biru
5)  sejuk
6)  doa utk anak2
7)  sistem 3.2.1
8)  runsing
9)  Evening Primrose Oil
10)rindu arwah ayah


tidak ada istilah monday blues....cuma malas nak menaip panjang2 dan upload gambar...
sekian utk cerita pagi ini...

64 comments:

Huda said...

boleh gitu? Alfatihah utk roh arwah ayah.

:: Mrs.Eady :: said...

al-fatihah utk abah..

gadisBunga said...

arwah ayah awak bahagia di sana...insyaAllah.

selamat hari isnin!

sisdee said...

alfatihah buat arwah ayah u...

slamat hari isnin..tq sbb tlg ingatkan saya gak untuk amik EPO ;)

ajumohit said...

Rindu jugak arwah ayah, sekalung alfatihah utk mereka

yana-feehily said...

jgn runsing2 ye..have a nice monday ^^

rasp said...

pagi nie :

1. yogurt
2. Al-Fatihah buat arwah ayahmu
3. BW
4. BW
5. BW dah lagi dan lagi

me istilah malas nak start kirja lalalalala...jap jap lagi baru nak start hehehehehe...

Dee said...

al-fatihah utk arwah ayah..dee tak sempat pun nak monday blues..huhu..

whitecappuccino said...

ceria2kan diri ya!!

Lya Colours said...

saya mengantuk gak. dok layan nescafe je ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

mls jap je tu..xpe2..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mls jap je tu..xpe2..

*SiRibenMerah said...

morning sis...

tamau sedih2.. be cool okeh :)

wan nurul hezrina said...

pagi nie daku?

1.puasa
2.sakit gusi.bengkak dr kemarin
3.mengantok
4.risau kat anak2 demam.
5.blurr

al fatihah tok arwah ayah ko kay..

rosmina samin said...

Semoga dipermudahkan urusan :) Insya Allah...

Hanis Azla said...

Have a nice day!

fiza said...

Al-fatihah Utk arwah ayah. Hati aku berdebar2 pagi ni. Ko tau kan misi aku hari ni. Doakan aku yer.

fiza said...

Al-fatihah Utk arwah ayah. Hati aku berdebar2 pagi ni. Ko tau kan misi aku hari ni. Doakan aku yer.

Anamarza said...

Al-fatihah buat arwah abah awak..

pagi ni sy batuk dan selesema :(

mamyharraz said...

pg ni mengantuk yg teramat-amat..malas jgn ckplah..hadoilaa..

Al-Fatihah utk arwah abah~

kasihredha said...

1. mengantuk : kejap lagi ok le tu
2. wah bestnya breakfast
3. sedap jugak
4. wahh sure smartkan
5. minum kopi sure panaskan badan
6.semoga mjadi anak2 yg solleh
7. sistem apa tu?
8. tarik nafassss...hihi
9. bagus2 ...bagus unk wanita
10. rindu arwah ayah juge

norhidana said...

pendek tp padat....
hari isnin yg sibuk yek kak...
jgn lupe kirimkan al fatihah utk arwah..

CintaZulaikha said...

hahhahhha, simple je akak nih kan..

|| NaFiRaa || said...

ceh~ elehhhh.. monday blues lah tuh!! hahahaha..larikkkk

Mamamya said...

wake up wahida...!!!! ^_____^

al-fatihah utk arwah abah..smga dia tenang di sana..amin.

SURIA AMANDA said...

waaaa....esok2 aku nak tiru la update mcm ni..skrg x leh sbb idea tgh banyak..

lieyalatif said...

sempoi u update sis...i likeeee he he he...pendek tapi padat!

Eye_nee said...

ada 10 benda yg ko taip..kira ok sgttt dah ni...

Sue-Rya AQ said...

ringkas dan padat..
al-fatihah..semoga arwah ayah akak ditempatkan di kalangan org2 beriman..amin

intan_blur said...

harini aku puasa..
harini aku bosan..malas nak keje..
n alfatihah utk ayah ko nok..
take gud care..dah lame dah x singgah sini..blh x rindu kat ko..??
hehhehehehhe ;)

wahida said...

intan blur: weh, aku pun rindu kat ko...serius!!

wan nurul hezrina said...

yang,aku dah dapat taw booklet2...cumil.biru lagi.tq taw

Pepel BoNda AmaNi said...

hari nie pun aku xsempat nak bermonday blues bagai.....hati tengah gundah pikir pasal amani dekat umah babysitter baru...tadi masa hantar..dia nangis...aku dah sampai opis pun call dia nangis lagi...aduhhhhhh....sadis lak ha...

adarnadzmie said...

hehe... akak yg no.1 tu...mengantukkk...huahua...

miloais milo said...

bagi iols... mood malas sokmo aje ada...
hik hik hik

Al-Fatihah

Aine Ainun said...

Kak ...sistem ape tu, 3,2,1 ::

cerciter

eMMe said...

Selamat hari Isnin n selamat bekerja... take care

pst: jap gi saya gi kursus...hurm... mesti tak best..mood tido sepanjang kursus, hehehehe~

Rtp Farra Arisha said...

pun sedap makan mee goreng pagi2 gini. :)

al-fatihah buat arwah ayah...

wahida said...

wan nurul hezrina: dah dapat? Alhamdulillah...terima kasih pada kakak penganjur, kak Tihara...

pepel: alamak, sian aanak angkat aku tu...takpe, lama2 kang dia ok lah tu...

aine ainun: tu sistem yg aku dok pakai sepanjang bekerja utk sebulan di kaunter ni...hehe..

Rai said...

saya pun sejuk dan mengantuk.. rasa bercinta nak mandi pagi.. hahaha..

♥ Wina ♥ said...

very the 'summary' gitu!!

emma dangdut said...

hehe,,
faham kak morning blues memang ssh nak elak :P

MaryaYusof said...

As salam Wahida,

Al-Fatihah buat arwah ayah...

Aku pun sama mmg dah lama xrs monday blues smjk jd h/wife ni...hehehe... Take care :)

ieda said...

lebih kurang samee macam akak huhuh

isteri hubby said...

aku plak

bengang ngan 11-6

uuwaaaa!!!!!!

bila nak setel ni!!!!

wahida said...

isteri hubby: bodoh la hai...
bengong mu...

wida said...

hehehe...masing malas nak kerja kan.
sy pon sama..biarlah start kerja hari ahad ..hiks

.:fyzz:. said...

simple stori..
Al Fatihah buat arwah ayah ko...

pagi nih spoiled tui la..lewat dua minit ja..huh..

GreenJade said...

Al Fatihah utk arwah ayah ko

aku..hari2 pong monday blues tolak jemaat jer..aku like like like..hik3

eLLy said...

pagi nie pulak aku tetipa ade mood nak taip n3 panjang2 :p

Diana @ bilakukatacinta said...

pagi ini:

gi U
ada klas
dengar lecturer membebel
sesekali bosan
sesekali ngantuk
abis kelas
lepak jap
makan
buat asignment...

tiada jugak itilah monday blues...malas nak hapdet belog je...hehe (tiru*)

maszmadi said...

hurm..... kalu senarai betul2 mesti lebih dari 10 kan.. hehe

Mimy Hamid said...

tghari nya camner lak listnya..sila sila..

lizz said...

cuber rehat jap...exercise mater kelipkannya & tutup mater pi tengok warna hijau jalan-jalan dalam 15 tapak and duduk & bacakan Alfatihah untuk abah insyaallah ok...

ayah saya pun dah takder Al fatihah....pada mereka yang telah kembali kerahmatullah semoga roh mereka dicucuri rahmat....

lizz said...

cuber rehat jap...exercise mater kelipkannya & tutup mater pi tengok warna hijau jalan-jalan dalam 15 tapak and duduk & bacakan Alfatihah untuk abah insyaallah ok...

ayah saya pun dah takder Al fatihah....pada mereka yang telah kembali kerahmatullah semoga roh mereka dicucuri rahmat....

Angah said...

al fatihah utk arwah ayah ko waheeeda..dan jugak baby kecik ni,
http://aduhaianak.blogspot.com/2012/03/al-fatihahadik-dian-natrah.html
..pergi mengadap ilahi 16mac lepas..aku tgh mud sedihni..walaupun aku tk kenai,,..macam terasa dlm hati...

[sutera kasih] said...

xda mood ke kak?

m.u.l.a.n said...

sama kat no 10..

jgn sentap2 ya.. lenkali baca entri habis2... hehee... soklan semuanya tersembunyi... juga pd masa akan datang.. hehehe... muaahhh...

Cho Zila said...

pagini mula2 semangat buat keje.. lepaihtu terkoyakkan cek client... dah pucat muka... nasib clienttu semua baik2 belaka.... takper esok dapat cek baru.... kuang2....
isnin memang macam2...

akubiomed said...

Patutlah menaip pun sedikit sahaja kerana Monday Blues. :-)

Softtouch [Hanim] said...

al fatihah utk arwah ayah...isnin kan mood tak best sgt

eni osman said...

epo pagi2 is a must...sama le kita disini....hehe...

kayyana said...

heheheehe

mama aini said...

ehem..menagntuk !!..mama kerap mengalaminya skrg ni..he2x..
Al-Fatihah..semuga arwah ayah tenang disana..amin..