nuffnang advert

Friday, March 23, 2012

nanti bil siapa yang nak bayar?

kesian kat nenek..berkira punya cucu...kehkeh...



sumber: cari.com

56 comments:

ieda said...

ahahhaha sabor jelahhh
memang kedekuttt punyee cucu ! .. ;)

nur anis said...

ni mesti kes nenek dia selalu cakap macam tu ni..huhu

mamyharraz said...

budak2 tak reti menipu hehe jawapan jujur je ;P

Lya Colours said...

haha lawak btol

Dee said...

mesti nenek dia selalu sound dia gitu..hahaha...

fiza said...

Hahahaha...bertuah nyer cucu ☺☺

♥ dak pink said...

Muahahaha.
Kecik-kecik dah pandai berjimat

L said...

cucu yg harus digeget.. hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

hahaahhaahhaha.....!!!

GreenJade said...

hahah tu dia..jawapan jujur..ni mesti sll makbapak warning benda sama nih..ekekeke

miloais milo said...

kah kah kah
bertuah punya cucu!

Nazayiena said...

hahaha,kedekut punya cucu,cucu sapa la nie....

cIk JanNah said...

kah kah kah..
guling2 jannah ketawa. kuang asam punya cucu

KhaiRin : anies said...

tv nenek da byr cu..cuma bil je..cucu byr ye

Kazman / Sue said...

haaaa3x... lawak betul la jawapan dia.... sungguh bernas sekali...

|| NaFiRaa || said...

hahahahha.. sabor jek laaaa..

Mak Wardah said...

Salam. Kami semua gelak besar, kedekut betul cucu zaman sekarang.

Daddy Ziyyad said...

sentap nenek dia! hahaha

Ati Masrif said...

agak-agaknyalahkan....kan..
dia tiru cakap siapa yek...hik3

^____________~

AnneRaini said...

bertuah punye budak...hahaha

RULZA said...

ni la kata budak zaman canggih, jawab pun canggih..

agaknya mak/ayah dia selalu pesan ngan dia "tutup tv tu, tengok lama-lama nanti sape nak bayar"

keh keh bertuah punya cucu..:)

Neeza.Areef said...

guling2 gelak yer semua..
sgt kuang asam pnya cucu :D

Sue-Rya Qistina said...

hahahahahaha..bertuah punye cucu.. :P

Bitt (double IS) said...

haahahahahahahahaha kalo haku cikgu yg tanda kertas tu konpem serba salah nak right...aakakakakaka

delarocha said...

amboiiii

Eye_nee said...

hahahahaha....nenek selalu ckp cam tu kut....nenek2 kan suka jimat jimat ni...

adarnadzmie said...

hehe...sian nenek tak boleh tgk tv lama2..cucu kedekut bayar elektrik...:)

Teratak Hami said...

nak kena sembelih jugak cucu ni :-)

rasp said...

hehehehehe....kelakar sungguh...
kurengg asam nye cucu :D

norhidana said...

aduilah cucu kedekut

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHAHAHA

ibuhebat said...

adoi. cucu sapaaaa la ni. tapi bagus, bisnesminded! hahaha..

Munnafendy said...

agak2 cikgu nak bagi markah berapa tu kak? haha

qemaishak said...

jujur sguh hahaha pk banyak kali cikgu tu nak bagi markah berapa ni hihi

Acik Erna said...

he he sian nenek dah le nenek tak de hiburan lain selain dari tv

Huda said...

memang lawak ni..sian kat nenek..

whitecappuccino said...

hehe..lawak la..

Ms Fai said...

hahahahaha... rasa nk gelak guling2 je kat lantaiii... hihihi

sudipVSsenduk said...

confirm nenek ni penonton tegar Sinetron

dieya said...

wakakaka kelakar gilosss!
kesian nenek.. tak dapat tengok aaron aziz

azi said...

Wahida..
Kalau anak akak baca ni..mesti dia marah..sebab dia sayang sangattt dengan opahnya...siap buka tv lagi bila opahnya sunyi...he..he..

jeBateja said...

apo lah punya cucu....ahakz....berkiro bebenar....

akubiomed said...

Budak-budak suka mengajuk perbuatan orang dewasa. Kan sudah kantoi. :-)

mama aini said...

salam wahida..ehem bertuah punya cucu !!!..he2x..

ieja amieja said...

kecil2 cili padi tu..bertuah sungguh nenek dia dpt cucu mcm tu..hehhe

NzA said...

cucu sapa la tu......

onie said...

terlampau bijak,hahaha




weiii,kau ingat aku lagi dak?dah lama aku tak mai blog kau ..mohon maaf :(

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahahah.. jgnla my alya wat gitu kat nenek die..
x psl2 nenek die lari dr rumah plak nnti.. heheheh

.:fyzz:. said...

cucu...cucu..cian kt nenet..tuh la..msti selalu dok dengar mak atau ayah dia kata kt dia kot..heheheheh

Softtouch [Hanim] said...

heheheheh...ada2 je..

wan nurul hezrina said...

langkah2 berjimat cermat.huhuhu

intan_blur said...

hahahahhahaha..adoiii..sape yg ajar tuu...hahahaha..nak pecah perut aku bc ni tau..
yg pasti budak2 memang jujur.. ;)

Mama Ema said...

berkiranya cucu..

eiela said...

haha bertuah betul budak tuh.

kayyana said...

kecik hati nenek./..

Liza Abu Bakar said...

he..he,. sabor je lah