nuffnang advert

Monday, December 5, 2011

Subway...

selamat pagi semua....
jom layan Subway...

 Subway di Solaris, Jalan Duta..dekat sgt ngan ofis aku...


Italian BMT...aku punya...aku kurang suka sayur..tgk sayur gak la.....lagi suka letak tomato jer...pastu letak cheese, mustard, mayo ngan sos cili...perghhhh...layan...

 chicken slice....member aku si Nor tu punya...

alahai subway...kenapa la ko sedap sgt?????



p/s: baru 4 hari tak update, rasa mcm 4 bulan pulak...sdg mencari mood utk menulis...

83 comments:

~Z.U.R.A~ said...

belum penah makan subway ni...
selalu lalu tp lom terdetik nak try...
sedap ek?

ajumohit said...

Wahhh tergugat pose aku arini hehehe, mmg best kan, aku mkn pertama Kali seumur hidup, even mahal tapi worth it

bujal X said...

tu da serupa burger da tu~keh keh~

Lya Colours said...

subway, sila bukak cawangan anda di Melaka !!!!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

setiap kali tersinggah sini perut sy asyik lapoor je..

~@mOi ~~ said...

tak penah lagi makan.. jakun kejap! ngehngehngeh

:: Mrs.Eady :: said...

tak pernah rase..sob sob sob...

norhidana said...

wahaaa saya pun sgt suke mkn subway... ingt lg masa peknen dulu tiap kali nk lunch kt subway msti emy tanya... kang ko tak kenyang lak heheheh...

Huda said...

ala sedappnyaa..nak sikit boleh??

nurbeena said...

Tak pernah makan walaupun banyak kali dah lalu subway..hehe

My Little Diary said...

wow!!!
sedap tu...

MR. SYAH said...

fuh.. menyelerakan... yg takde sayur terus ade?

Myra Jay said...

Tak penah p lagi SubWay, rasanya kat Penang rasanya takdak ;)

Teratak Hami said...

Tak pernah makan kat Subway M'sia ... hehehe

wahida said...

mr syah: sayur ikut selera ko nok..tak nak letak langsung pun tak pe...

Anamarza said...

nampak cam menarik!

Tina Othman said...

sedap ye, tak penah try lg, kat sg wang ada nanti lunch boleh lah try

khairul said...

tiap2 hari p situ la kan..dh dkt ngan opis

♥ Wina ♥ said...

x pernah try Subway tapi lepas tgk nie, lagilah rasa nak try...daku hantu sandiwc ngeeeee

gadisBunga said...

ohsem giler breakfast layan subway. sini takde yg dekat dgn opis. singgah skypark ah balik karang! nyum!!

fiza said...

Sadappppp...Dah lama tak pekena subway.

Anum said...

my fav nie

idasm said...

ida dan suami pun mmg suka jugak makan sandwich subway ni. pernah makan 3 hari berturut2. kalau hari isnin italian BMT tu boleh dapat dgn harga 7.50 aje. hari selasa - tuna kalau tak silap tp hari rabu confirm meatball. semuanya 7.50. hehe..

akubiomed said...

Belum pernah singgap Subway walaupun berdekatan dengan tempat kerja. Mungkin 1 hari nanti boleh cuba.

eelobor said...

dah banyak kali jumpa kedai nie, tapi tak pernah tergerak lak hati nak masuk cuba

Sizzling Suzai said...

hehe dulu xsuke after kakk sy promote lg..hemm barula tergoda..hah rupenyer dulu sy x toast patutla xsedap!!hhaha...btw nice pics kak ^^

mrsharis said...

Aku tak pernah try subway..sadih kan..huhuhu

Btw, url aku dah tukar.. http://halia-ginger.blogspot.com
:)

cheqna said...

i poser ini hari..tak baik tau huhuhu
kak...mek jah sihat ke??dia pun lama tak update...

Mamamya said...

blm penah jumpa subway kat jb...

p/s: anak ko dah sihat ke?

hyazz said...

sedap ek..tak pernah rasa!!!!..

wahida said...

cheqna: mek jah sihat, cuma dia ada pening sikt nak bukak blog skang ni...hehe...

mamamya: alhamdulillah, dah sihat nok...senang sikit hati aku...
tengs dear!!

TiTi said...

argh lapar! nak pindah kat ofis akak lar mcmni hahaha :D

Nieda said...

Blm pernah try...terlior la pulak

miss Fyqa said...

nampak sedap je. lom pernah mkn lg. sobss T_____________T . nak kena try ni. eheee :)

Nens Collection said...

bile kuantan nk ade subway jgak..teringin nk makan..hohoho..

wida said...

yelah..lama x updated sis.nape..

eT said...

xpenah try jugak...
nk kene try pasni...

wahida said...

wida: anak tak sihat...bila bercuti, blog pun ikut bercuti...malas nak update bila anak tak sihat, susah hati jer...
anyway, tengs dear...

rasp said...

i suka chicken terayaki...
i tak suka jalapeno, olive, mustard and pickle...
lelain tu i bedalllllll :)

Daddy Ziyyad said...

aku makan karipap aja breakfast nok..

eni osman said...

never try....tak tau kat area dkt2 sini ada tak....ni anak2 kak eni mesti suka ni...
moga anak wahida cepat sihat selalu...hubby kak eni pun baru saja dischaged dr hospital hari iteww...

lieynanilaz said...

kat sini takde subway...huhu.
cepat2 cari mood tu tau!!..hehe.

maya amir said...

deng! lame gile tak mkn subway...mmg kene cari gak ni:)

dakcik said...

nmpk sedap..xpenah try lg..nk try lah pasnie..:)

cik paja hanim said...

aishhh..tengah posa ni..sedapnya kalo dpt berbuka ptg ni dgn subway..nyum2

wahida said...

daddyziyyad: ni bukan brekfes tadi, ni lunch dah lama dah ni...ekekek...

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyyalh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

subway....suka! .

|| NaFiRaa || said...

sedap kan!! sedap giler.. tapi MAHAL..uwaaaaa~

wan nurul hezrina said...

mmg terbaekk wok.masa memula aku makan..mmg tak geti nak letak ape bahan2..pakai entamjerlah.tapi bila dah 2,3x makan dah wokeh dah=)hikhik

eB ezrin said...

subway nih x leh bwk blk kan? jadik keras. hu3

Nazayiena said...

emm terus rasa lapar nengok subway nie.....blum pernah rasa lg...

Pepel BoNda AmaNi said...

aku pun suka italian BMT...sedappppppppppppppppp

rara pinkmafia said...

rara tak penah rasa lg subway sbb suamy kata tkt i xlarat mkn.hehehe

~aSHa~ said...

xde lak kat sini..

Eye_nee said...

tak pernah makan lagi..terasa diri mcm duduk nun jauhhh di hutan BELUM tu....

IDAZS said...

besT! rumah saya pun agak dekat dgn solaris dutamas tu. lps makan subway confem singgah tutti frutti. kihkihkih

makdara TERdiva said...

1st time makan memang tak rugi lah..
panjang & besar..sedap :D

Prettywrite said...

macamanalah agaknya kesedapannya itu..huhu

adarnadzmie said...

memang mengancam nafsu makan la tgk chicken slice tu... mayo byk bebenor...hehe

Sue-Rya AQ said...

waduh..kelaparan sudah bila tgk pic ni..huuhu

sisdee said...

ayoooo kat jb rasanya baru nk buka subway..tapi selalu klu tingin g DD jek..

mgugat iman pose2 nie hahahaha

wahida said...

idasz: eh, betul la, pas mkn subway, kami terus terjah tutti frutti...hehe...

Dalila Hamid said...

sedapnya........ dah lama dela x makan subway... paling suka subway melt..sodap!!

tq sudi komen blog dela...hhee

MULAN said...

maka nya kami kat sini kalo teringatkan subway kan, kena lah bikin sendiri.. beli roti panjang, meatloaf dengan bebagai2 jenis sos.. makan lah apa yg ada.. uhuuu..

Dilla Ady said...

belum penah makannnnnn...ngidam tau tak? hahahah..

alahai subway, nape la ko takde kt kluang?!

cahya indah said...

telan air liur je la kak time pose2 ni..huhu. rindu nak makan subway, kenapa la tak bukak kat melaka ni?

~ yus ~ said...

chicken slice tu sedapnya tengok!'

akak tak pernah masuk subway ni wahida. Tak pernah nampak nama kedai ni di BP, takde rasanya...huhu

ainnoraini said...

dah teringin ni...
harus kene carik...

Rinna said...

Aduhaii sedapnyaa tgk.. tak pernah lagik cuba.. :)

miloais said...

sandwich kat subway memang sedap...!
sokmo kalo iols beli - share ngan my fren
tak larat nak habis kan sorang2...

wak gelas said...

wak pon penah makan yg 6 inci punyeeeee.... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

Cho Zila said...

wau sebab dia mahal... tapi memang sedap..buat sendiri tak best...memang..

whitecappuccino said...

dah la akak ni teramat lah laparnyer!!!

intan morsalin said...

lom pernah try agi subway ni...bila lah en somi nak banjer subway ni...

ainhany said...

mak aiiii kecuq air liuq nie..buat buka pose pun sodap nie..alahai adek...nak tawan subway ni ..

POHPALEH BURGER said...

subway mmg maveless... tu hari aku pekena yg crabnye.. sodap tuu...

MamaEma said...

tak terdaya nak habiskan tu..

Hanna said...

pernah rs sekali je subway tu..itupun hasben bwk blk dr kl..kt melaka ni mana nk cekau menatang subway..huhu..

mama aini said...

asyik layan tekak & air liur je kat sini..bila tgk pic.makanan tu..hu2x..kebelakangan ni selera mama bertambah !!..

Jones said...

patut la akak xleh nak kurus..ahaks

ILA HonEyBuNNy said...

memang sedappppppp....

Maya Mayana said...

aku tengok iklan kat tibi je nok..belum jumpa kekdahnya kat sini...kalau jumpa confim mak beli tahu? hehe...

Bitt (double IS) said...

betul laaa...kenapa la ko sedap sangat subway!!