nuffnang advert

Tuesday, December 13, 2011

coklat, hijau, oren....

selamat pagi semua....
hari ni nak update pasal dinner ofis aku...bertemakan coklat, hijau dan oren....dinner diadakan kat ofis aku je pada Jumaat 9/12/11...

 tak byk gambar sgt, so, korang layan je la gambar aku berposing...hehe...see, mmg ikut tema la mlm tu, air hijau, kerusi aku duduk tu oren, baju aku tu aku rasa dah habis ikut tema dah tu, ada oren dan coklat pastu ada jalur hijau....hehe...jenuh tau aku carik dress ni....nasib baik ada yg berkenan di hati....

 keadaan dlm dewan...sgt cantik aku rasa bila ada combination hijau, oren dan coklat ni...nice!!

 hubby lak pakai coklat oren...anak2 tinggal kat taska....sian dorang, aku amek dorang lewat tau....pukul 12.30 mlm baru sampai taska...

 ni menteri kami....kenal tak? ni lah Tok Pa...dia ni selalu sgt dtg ofis aku, orgnya sentiasa senyum...

 antara geng kami mlm tu...haruslah aku dan mek jah duduk satu table kan...

 aku dan abang adan....mamat ni pun sedaya upaya ikut tema...tabik spring kat dia...

 me n my buddy, Nor...dia ni menang best dress award tau mlm tu...congrate my friend!! ko mmg deserve utk menang mlm tu....ala, tapi sayang la tak de gambar full dress ko...huhu....

aku ngan kawan2 ofis....kebanyakan dorang berlainan floor ngan aku...so, bila adanya dinner mcm ni, boleh eratkan balik mana yg jarang berjumpa tu kan...

ko ada? 
dinner mlm tu diserikan dgn kehadiran Nabil dan Jeff Sepah...sumpah lawak si Nabil ni....Jeff pun sama...aku gelak sampai keluar air mata....ada byk lagi gambar aku ngan dorang ni, nnt2 aku upload okeh...



p/s: ada FM Bukit Merah utk korang bakal menyusul esok lusa...kalau nak, join GA simple aku okeh...

103 comments:

adarnadzmie said...

wahhh.. glakmer nya ko dik... lama tak dinner mcm ni...hehe

♥ dak pink said...

Eh, dinner FINAS ea? =p

IDAZS said...

wow! nice dress..syoknya ada dinner :)tak prnah lagi ada dinner cenggini :(

nabil duduk satu tempat dgn saya, cuma blok lain, tp selalu serempak kat kedai dan sgt friendly :)

:: Mrs.Eady :: said...

terubat rindu ngn mek jah!!

♥ Wina ♥ said...

wow! cunnye ko :-)

nabil nie mmg kelakar & sangat² friendly..dulu selalu dia singgah kat reception tmpt aku keje & sempat buat lawak heheheee

cik ika said...

cun la sis..

fiza said...

Phewitttt...cun nya awek tu ☺☺

Cantik dress ko nok.

Anum said...

terbaik la...

Huda said...

cantik baju u, simple n nice..

sha a.s said...

da, aku mase lalu depan table ko tu, aku nk ckp ko cantek...tp x sempat psl dorg yg lain pn laju je jln...dlm ni aku nk ckp, "ko cantek..."

MamaEma said...

wow, berkenan kat dree u tuh..ahaks..

Pepel BoNda AmaNi said...

baju ko cantik nok....mekap ko pun nice...suka aku tengok...

mama iris said...

mana gambor jep sepah?hehhee.....cun ko da....simple and stunning.

wahida said...

dak pink: dinner FINAS? errr, bukan bukan...kalau dinner FINAS, dah tentu menteri kami adalah Rais Yatim...hehe...

Kella said...

wah...!! saya suka saya suka! cantiknya akak... dan baju itu juga kenapa sangat canteek? nak cari satu la! kat mane leh dapat ni kak! .. hehehe.. =)

harus si nabil ikut cara akak bergambarnya kan?... =)

| SUE | said...

wow cantiknyer dress.... cun cun

~izan~ said...

cantik!

suka tgk dress tu,kotak2.simple tp sweet kemain.tang kasut tu minatnya la daku melihatnya hehe

wahida said...

kella: ala, nak kena bgtau ke beli kat mana dress ni? segan la...hahaha...

mmg Nabil ikut je gaya aku berposing...dia mmg sporting abes!!

Waqheh said...

kesimpulan dari tema dinner lu tu gua simpulkan sebagai cantik menarik macam kek lapis sarawak...good kombinasi

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

mkin meletopss nkgo skrg noks...cun.....

TiTi said...

meriahnya kak! tp baju akak cantiks ^_^ dgr oren coklat, hijau mcm pelik kan..tp bile dah tgk mmg menarik! :D

rasp said...

suka lah your dress tu sis....
cantiks...

Tihara said...

wahh hebakk dinner you.dress pun cantikk :)

norhidana said...

gambar last itu... jeles tau... siap ada retis lg kak..

suke2 ada dinner lg bagai, bestnyer tema kaler pun cun... dpt gk tgk mak yong k nieza tuh... rindu nk baca entry dia... lama beno cutinyer... hehehe
lawo dress akak tu...kami nih tak penah ada dinner gitu,kalu ada kn best

mak encik | SZ said...

cantekkkkkk bangant dress yuuu!

nampak mek jah! rindu plak ngan coretan dia...semoga cepat2 stabil hormonnya ye....

..::SangRatoo::.. said...

cantek kau Da...seriussssss!! jarang² sekali ngk kau mekap mabeles mcm ni...sebab tu org kata jgn mekap selalu..seri tu lain...

wida said...

gmbr dengan nabil tu...hehehe
wah cerianya muka kak niza tu...seri ibu mengandunglah katakan.
sis..kirim salam kat dia yer:)

wan nurul hezrina said...

wahhh grand toll dineer..btw chantek nokz ko nyer dress=)sesuai ngan tema..eheh mek jah nampak lagi cumil=)berseri muke=)

Dilla Ady said...

cantik rambut wahida le! alin dari biase...dress pun not bad!

wahhh..nabil! jep takde ke?

ahsfantasy24 said...

Jelita !
Air tu nampak menyelerakan :)

eni osman said...

wahida...mmg sweet mlm tu...tak over...cekelat sesuai dgn wahida...
mmg kelas gambar dgn nabil tu...menjadi...he he...
klik2 juga nuffnang wahida....support kawan2...he he...

khairul said...

mcm retis daa

Nazayiena said...

wahh baju ikut tema,grandnya dinner tu ya....hujung2 thn nie byk dinner sana sinikan...

ZSqueenbee said...

akak main jeling² je ngn sye mlm tu..xsempat nk amik gmbo kan..kelazzzz gitew u dat nite...superb nice!!

Tina Othman said...

cantik & meriah

~@mOi ~~ said...

pewiittt!!!! cun la akak! lama dah tak oegi dinner mcm ni.. las pon masa blaja dulu.. heee..

wahida said...

mama iris & dilla ady: ada, nnt2 aku upload okeh...

eni osman: tengs kak, nnt saya klik akak punya lak...

zsqueenbee: mana ada jeling...pandai je ko...tu lah, tak menyempat nak amek gambar sesama kan...huhu..

lieynanilaz said...

kelas ko knokk...
dress pun cantik

misya said...

cantiknya baju

cik fadh said...

love ur dress ;)
best la ade dinner cenggini, blom merase lgi ha..paling koman pown potluck 1 bahagian jer..kikiki

::FAIZ FARISH:: said...

nice picture

Daddy Ziyyad said...

besarnya dewan opis kau nok...

glamour betul malam tu ya..haha..siap posing dgn Nabil

diana said...

lawa la dress tu..:)

diana said...

lawa la dress tu..:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

whaatttttt???? ada nabil????? ni yg tetiba aku jelesss sgt2,, nie...huhuhuhu

mamyharraz said...

wahida,cantik dlm dress tu.

nak tau juga beli kt mana dress tu :")

Fieza79 said...

dress ko cntek wahida..mana ko beli baek ko gitau...ehh bley pakai masa ko peknen nanti tu...

bekenan dgn tema oren,coklat,hijau...kreatif la tema cenggitu..spe punya idea kan..

Amy Syaquena said...

cantik dress coklat tue..

Rinna said...

Wahh bestnyaa dinner..korang siap ada artis lagik.. curlast laa.. :)

Eye_nee said...

cantik sis dress ko....siap mecing dgn kasut sekali...

mrsharis said...
This comment has been removed by the author.
::EIDA:: said...

Ida ada dress tu! Sejibik hokay! Tapi kaler yg berlainan... comel kan dress tu? hihii

nurbeena said...

Glamer woo..baju wahida pn apa kurangnya, siap kembang2 lg. Huhuhu...aku nagn Nabi?...mmg tak ada..

wahida said...

mamyharraz & fieza79: ala, segan la nak bgtau...hehe...

eida: ko ada dress sebijik mcm tu? huwaaaaaa!! mencik tau...jgn bgtau sesapa tau kita beli kat mana...kehkeh...

syariza09 said...

wahhh...mmg ikut tema..hiasa lam dewan tu pon cantik, dh mcm hotel.
amik ank koi 12.30 mlm? taska buka gak ke waktu mlm

Qhaifa Nur said...

memang vouge korang gitu...
meriah, meriah...

~ DADDY ADANDO ~ said...

Hebat ko wahida...
Posing ngan NABIL lagi...
terima kasih pada Fotograper..!!

eB ezrin said...

canteknyer baju ko sis. bli kat ner eh? mhl x?

wahida said...

syariza09: dah inform nak amek dorang lewat...huhu...

adando: ye betul tu bang, tengs pada photographer!!

wahida said...

eb ezrin: dress murah je tu...nak sebut beli kat mana pun segan ko...haha...

Munnafendy said...

waaarrrrggghhhhh ada nabil la! msti pecah perut je dgn lawak dia tu

pssttt...dress akak pun cntik la, kotak2 gitu

Ila said...

wah,bergambar dgn nabil tu..hehehe...

So Shy Lady said...

woho last pic tu mmng klas! t.de beza ngan artis dah... seriyes mcm shoot utk cover megezin dah

ajumohit said...

Wah cantik dress ko da, mmg superb semua yg hadir masa dinner ni...

ajumohit said...

Wah cantik dress ko da, mmg superb semua yg hadir masa dinner ni...

Bitt (double IS) said...

lainnyaa...cantekkk semuanya cantekkk...dari makeup...dress...n suasana event ;) air hijo tu air sirap ehh ke air kiwi...akekekke

Acik Erna said...

wahida nampak cantik,ayu dan manis dengan pakaian tu.

wahida said...

bitt: air hijo tu air guava...sedap ko...hehe...

deqnoor said...

wahhh!!! nabil tu... syok2!

|| NaFiRaa || said...

weh!!! cantek ar dress ko!! suka sangat gambar ko kembangkan dress tuh..cantek!!!

CintaZulaikha said...

canteknyaaaaa baju...

CintaZulaikha said...

canteknyaaaaa baju...

GreenJade said...

lawo lah dress ko noks.mak bekenan sgt.

boleh gunapakai utk multiple function pasni ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lawalah dress..^^

akubiomed said...

Fuh gaya didalam gambar pertama macam model Estee Lauder sahaja. :-)

bujal X said...

kemain dressing~~

*kimsalam kat kaklong saya tu~~

Salina@IbuAqil said...

amboi dear, posing maut senyum meleret.. tergoda ai u.. ;)

kasihredha said...

ada nabillllll
caya lah

MULAN said...

comelnya... bestnya dinner... kita dinner kat rumah je sepanjang tahun..

haiippp.... jeles dpt gambor dgn nabil..

lynda said...

ade gak gambar aku Jah...kelazz ko glamerr gitu malam tu..

mamasuri said...

dah lama aku tak g dinner ofis..since ofis aku skrang pun mana pernah buat dinner cam ko tu...nak buat hari keluarga pun kecoh nak pilih tempat...sesekali ada dinner camni leh lah melaram kan...cantik baju ko tu..berkenan aku...

Mimy Hamid said...

lawanya baju berkenan...bagitau sy pllssssssssssssssssss

wahida said...

mimy hamid: bgtau apa nok? cer ckp...hehe...

KhaiRin said...

amboi mak ngah kite ni...kalah retis! heheeh

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah besnya..ada dinner siap tema...opis kita hampeh...tak pernah pun ...

zuwaidah said...

teringat dulu masa keje di hotel, selalu sangat kena standby utk dinner client. seronok pula ingat masa lalu.

♥ dak pink said...

Alah, salah pula i teka. Tak perasan tadi gamba tok pa. =p

miloais milo said...

best banget dinner uols ni...
siap ada retis lagi tu...

idasm said...

dress cantik, sama cantik ngan orangnya.
semuanya glamer2.
yg menang tu pun mmg layak ... hehe...

best tgk gambar. nabil mmg lawak. boleh terbayang... hehe...

intan_blur said...

glamer abis lu beb..kalah si nabil tuh..smpi tinggal ank2 lu smpi kol 12.30..bape pulak dia cas harga..sian ank2 lu..lain kali anta rumah intan jek..settle ;)

amirah said...

daku jeles nok..bestnya dinner ko ada nabil ngan jepp..bestnyaaa

ieda said...

dikk ko cantik ! ..

winduu ngan MNO

alamakkk ada nabilll !!!

ct rahani said...

wah meriah.. cantik dress akak.. :)

mama aini said...

cantiknya 3 tema sekali..he2x..wah2glamnya wahida !!..oh satu office dgn mek jah tu ya?..

azi said...

Wahida..
lama akak tak datang...rugi akak ketinggalan banyak ceter menarik..wahida kan pandai cerita...(tak boleh masuk...dia "hang"...akak tak tau ngapa...)nasib kali ni boleh...

p/s cantinya baju Wahida...sesuai dengan tema...rambut baru pun cantik..suak akak..he..he..

Mimy Hamid said...

bgtau beli mana nak carikkkkkkkkkkkk

niezzareenamemory02 said...

tetiba aku jatuh cinta ngan nabil

ape kesssss????

hahahaha

wahida said...

dak pink: tak pe, teka lagi...hehe...

intan_blur: taska tak caj pun...alhamdulillah...

azi: ye ke kak? kenapa jadi 'hang' pulak yer...sedihnya...

mimy hamid: aku dah jawab dlm blog ko...aku bgtau ko sorang je tau...hehe...

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dengan Nabil ;)

Zura said...

waaah..gaya sakan ngan nabil ye..mana gambar ngan jeff..

Aida said...

waheeda, opis apa ekk ?? lawa dewan .. besarnya dewan opis dia .. kami kalau buat staff function, kena sewa kat hotel je ..

wahida said...

aida: saya keje gomen kat jalan duta ni...hehe..

akuzle ayu said...

weyyy!! aku jeles...