nuffnang advert

Tuesday, December 6, 2011

bila girlfriend tak period...

selamat petang semua...
jom layan soalan sengal ni nak?


apa punya soalan la kan? drink the blood? ko ingat anak ko tu drakula ke apa? hahahaha!!



sumber: cari.com

73 comments:

ibuhebat said...

hahaha.. kelakau le... Jemput join GA kat blog saya yaa.. tq!

http://hebatkan.blogspot.com/2011/12/giveaway-1st-anniversary-blog-ibu.html

GreenJade said...

loL..kah3

miong tahap gaban yg bertanya tuh

Lya Colours said...

hahaha bingai btoi

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dia sj nk buat lawak ke hapa tu?

nurbeena said...

nge hehe..lawok..lawok..

AnneRaini said...

hahahahahaha..gelak guling2 aku baca soalan ni...serius bengap!

fiza said...

LOL...adoiiiii...tu pon tak tau ker ☺☺☺

lydzar said...

kahkahkah..ntah apa2!! takut baby minum darah period hahahahah

:: Mrs.Eady :: said...

hahahaahhaa..kelakor!!!

www.ed-zwa.blogspot.com (url baru)

aEn+aReaL=Ryan said...

nk pecah perut dok gelak..ntah pape punya soalan da..

dia terpengaruh tgk citer new moon la tu...kuikui

akubiomed said...

Macam mana nih? Kelakar sungguh. :-)

Nasib dia tidak pelik kenapa perut membesar sebab makan banyak.

♥ Wina ♥ said...

hahahahahhhhh! sengal punye manusia..

miss Fyqa said...

hehe. sengal jer..

kak.. jom join giveaway..

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Huda said...

memang sengal gitu...:)

eB ezrin said...

jwpn yg x thn tuh. ekkekekekeke

Munnafendy said...

hak3 sengal..buat anak je pndai...keh3

whitecappuccino said...

hahahaha! adoiii! ada jugak org yang stupid cam ni.!

Liyana said...

ade jgk org mcm gini, haha

kasihredha said...

hihihi
yang betulll

MamaEma said...

memang sengallah

Tina Othman said...

sengallah, takkan tak tau kot

makdara TERdiva said...

nak tumpang gelak jugak :D

TiTi said...

hahah ni pengaruh twilight ke apa? :D

Anamarza said...

adoi la, apa punya soalan , buat lawak ke hapa la diaorang ni?

Salina@IbuAqil said...

Aduh!! dia ni fanatik cite Twilight Breaking Down Part 1 kot sis.. Alahai!!!

Dilla Ady said...

ade ke org camni?sabo jek la...

Fatin Mraz said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Mraz said...

eja worried penuh style tuh...huhu

'worryed'?

Prettywrite said...

hehe abort terus..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahah..
blajo tak abes la mat salleh tu..
hadooooiii la..

mamasuri said...

ini kes tgk breaking dawn gamaknyer kan...heheeh

Citarasa Rinduan said...

macam2 kan..
hahhahaha

Zana Adieyza said...

hahahha.. apa punya lawak la soalan tu kan..

wida said...

hahaha..anak twilight kot.

Mamaleesya said...

bila tak datang piyed tu tandanya boiprennye selalu buat gofren tensi, hehe.

Salam kenal wahida...tenkiu dtg belog mama

Myra Jay said...

Adehhh!!
Memang sengal la ;)

norhidana said...

ahak2.... bodoh tahap cipan...

munna said...

hahaha...sengal betullah...

mama maman said...

kih..kih.. tak tau nak ckp apa la selain bingai.. aduhai... sian sungguh..:)

nurkaloi said...

HAHAHAHAH buat tahu
menatang tu tak tahu pulak kekekeek

Rozita said...

suka jawapan org tu... hahaha...

aizamia3 said...

buat pandai tapi macam takde akal.. ke sekadar nak bergurau..

maszmadi said...

muahaha!!!!! spesis dia la kalu baby tu drakula..

Zie said...

hahahah..memang kelakar..haha..sengal.org pregnant mane la period..haha


zie dah bg blum link aritu? in case akak x dpt masuk blog zie, ni url zie

http://satedankuahkacang.blogspot.com

Fieza79 said...

hehe mcm2 ada...kelakar..

lama x jengah ko wahida..sihat ke..?

Mamamya said...

vodo btl lah....huh!!

Totie@Tomy said...

kalau dah namanya preggy sah2 ler tak period..hehe

Kazman & Sue said...

soalan sengal tak pe...haaa3x... tapi jangan sampai perbuatan sengal buang bayi..... sadih laaa....

wahida said...

fieza79: alhamdulillah, aku sihat nok...rindu nak baca n3 ko...

Edy Fee said...

telan air liur aku klau awek akubgtau dia tak period

Azlan Hasan said...

hahaha..sengal giler soalan dia kak..hehehe

Regards,
-Strider-

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam wahida.Terima kasih singgah & follow yer.Nice blog...:D

CintaZulaikha said...

apadaaa behngongnya org nih...

thanks ek foolow saya, saya pon foolow da kat cni..

Zaidi Zain said...

tumpang lalu, lalu tergelak terbahak-bahak.. guling2 dah ni.....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hahahhaha...sengal...

ct rahani said...

hahaha.. sakit perut duk gelak.. :)

gedek! said...

jawapan tu yg tak boleh bla...

exora said...

mcm2 ade...haha

wak gelas said...

wak pon X penah minum blood hehe2.... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

Juliet_iRa~" said...

mcm2 manusia ek...

ada ke camtu?huu..

gf dia pon xtau ke?apedaaaa huuu

Dalila Hamid said...

alahai...kesiannya.... soalan dia tu buat orang ketawa.... gila ka apa?...

NzA said...

wakaka...kurang asam punya boyfriend....

eelobor said...

simpati dengan yang bertanya

anyss said...

Assalamualaikum,
Hish! kesian kat den yang baca ni...

Mu Syuk said...

lepas bace nih terus follow! lawak per!

ieda said...

adoiii saboor je dikk ekekkeke :)

azieazah said...

Sama padan, yang menyoal dgn yang menjawab!

mama aini said...

hikk2x..macam2..

MaryaYusof said...

Sabar je lah...org mcm tu pun ade ke? LOL...

Wahida keje dekat Jln Duta? Sy dulu pun keje dekat2 area situ jugak dlu...

etiey.com said...

Lol... sabar je lah. ada juga mnusia cm ni... hikhik

rasp said...

hahahahaha....pelik tapi benar nie...

Anonymous said...

kakakakak memang kelakoooo

ermayum

Mimy Hamid said...

hahahahhahahaha...apa punya soalan bodoh...apa ko ingat anak ko dracula keeeeeeeeee