nuffnang advert

Tuesday, November 15, 2011

kan dah nampak..nak pelik sgt....

selamat petang semua...
moh layan gambar org yg fesyen pelik neh...

adoi la...kan dah nampak...gambar kedua terpaksa diblurkan...nnt korang dapat dosa lak...agagagaga....


sumber: mediamalaya

92 comments:

*SiRibenMerah said...

mangsa fesyen...

♥ Wina ♥ said...

ish ish ish! kat Msia ke? sape ni beb??

amirah said...

laa...apsal ko blurkan nok. tak dapat nak buat kajian mendalam..hahaha

qemaishak said...

pakai skirt ke? aduh macam2 haha

khairul akmal bin azman said...

xle blah.
fesyen cam mengong je.

Asrul "iLham" Sany said...

seksinye hahha

GreenJade said...

pelik aih

mangsa pesen ke pesen yg jd mangsa nih uhuhu

mamasuri said...

auw..nasib ko dah blur2kan..aku dah lah preggy ni...hehehe

mama maman said...

seksinya... kih..kih...

alu la kita..;p

Fabulous Me said...

Ahahahahahahaaa ni bkn pelik.. Ini buang tebiat..

misya said...

sengal

ikatankasihku said...

ape ke pesyen macam ni, ni?haih rosak3..

8sori geng, baru ni sempat jengah blog u...aku dah normal dari emosi sengal....anyway thanks beb.. :)

akubiomed said...

Rasanya di Fiji, lelaki juga memakai pakaian kebangsaan berupa skirt yang dipanggil Sulu.

lieynanilaz said...

sengal tol!!..

norhidana said...

ayak... ish kt melesia ke nih kak? tp kalu tgk pmpuan pakai kebaya tu cam kt melesia...

mmg lain bebeno... dh cam apa

munna said...

APA PUNYA PESEN DAA...

abghani said...

pesen nie bagi free pun aku tk nak

Cik Puan Zura said...

gelak guling-guling.........

Noraishikin Mohd Salleh said...

muahahaha...kantoi...

Salam singgah & salam kenal kak wahida :)

ieja amieja said...

trendy kot..fesyen skrg ni mmg selalunyer x ckp kain..selalunyer fesyen yg x cukup kain ni la yg mahal n laris di pasaran..hehhe
pompuan tu mcm tyra kat "model" us tu..berkebaya la plk...

myamyza said...

HAHAHHAHAHA

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pakai skirt ke?
adess, kalo kat mesia pakai gitu aku nk skodem gak.. hahahah..

Rai said...

hahahaha..ngeri...

~ yus ~ said...

lorrr..skirt pendek kah itu?...huhuhu

Liyana said...

hahaha pengsan!

cik ika said...

buang tebiat..hahahah

Nens Collection said...

mangsa fesyen ni..x pakai x up to date..kalo pakai kene kutuk kaw2..haha..ntah pape jek..mulia lagi pakai kain pelikat..~lalalala...

MamaEma said...

seksi ke seksa?

NM02 said...

apsal aku rasa loya tgk gambar ni

ZianaRazali said...

eh..apsal aneh sgt tuh kak?hehehe

Kakzakie said...

Kakak nak pejam mata pun tak boleh wahida sebab nak juga tengok hahaha...

e k i n ♥ y u s r i said...

aduyaiii

Jo Qusary said...

Owh, nie fesyen kilt mcm semua lelaki gagah perkasa kat Scotland spt William Wallace tu pakai... nanti aku pun nak suruh bakal laki aku pakai masa sanding nanti...ngahahaaaa....

eKa said...

haaaaaaaa kan dah kantoi

fiza said...

Kurang pahala aku hari nih...hahahahaha....

Lia said...

heheheeee... ada2 aja fesyen skrg ni... hahaa

nurkaloi said...

hahaha pe jadahnye ni kah kah kah

nurbeena said...

Apa punya pesen da...kakaka

Salina@IbuAqil said...

huk aloooo!! sis, ni makhluk dtg dr mano nih? hik3!!

ummiarissa said...

kenapa teruk sangat fesyen ni...ishhhh

ct rahani said...

macam2 hal.. wat malu kaum jer.. hehe..

intan_blur said...

adoii...mcm2 hal!!

Munnafendy said...

nak kata luar negara sblh tu dh pkai baju kebaya pulak...macam2 hal

azi said...

Wahida..
macam-macam fesyen sekarang ni...he..he..teringin nak pakai skirt ..tapi tak pandai nak "cover"..he..he..

adarnadzmie said...

pesen pa pulak ni...hahaha... mcm2 kan..

::FAIZ FARISH:: said...

Apekah?

JunAina said...

ni namanya fesyen tayang2...wahhahahaaa...

TiTi said...

pelik betul! lady gaga pun tak sepelik ni :D

Tihara said...

macam tak sehat je tengok dia ni..huhu

sakila's craft said...

sabor je la...

Eye_nee said...

Abang pon nak seksi jugak noksss..alahaiii...terbonjol sudah....

whitecappuccino said...

huhuhu..macam2 la pulak..malu!

Zana Adieyza said...

motif??? x sanggup nak tgk!

mamyharraz said...

nasib baik di blur kan..kalau tidak mmg tak lalu nengoknyerrr *serammm*

Ati Masrif said...

mak ehhh..

tak dia sedar ke..

betapa hodohnya :P

|| NaFiRaa || said...

tengok atas cukup hensom dah.. skali tengok bawah..kesiannnnn... x cukup kain ko!!!

cemomoi said...

sapa pulok mamat nih buat lawak gitu...

♥ dak pink said...

Alaaaaaaaa, tak dapat tengok! =p

Puan tia said...

heheeh sabo jela

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

x pakai suar dalam ka..???

eeeiiii, dah la kaki pun kecut...

KhaiRin said...

yg pakai tu pon pendek akal men terima je

Anaa said...

aisshh.. sapa lah yang ala2 wayar putus ni wahida..?

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Fesyen baru ni. Ada jual tak? :P

Mamamya said...

adoiii!!! buek malu jo..!!

Fatin Mraz said...

kesian dia. kain x cukup gamaknya..

heh hehh...

eMMe said...

Sis, kalo tak blur, mmg nampak ke? clear? hahahaha....ape pelik sgt mamat tu, hehehehe....

Rinna said...

Adoiyai..tutop mata ler..tak nak tgk..hehehe.. :)

yan said...

manusia zaman bila ni..zaman baru sikit dari zaman batu kot..

CaDLyNN said...

Gile pe org ni..haha..

azieazah said...

Dia tinggal salah planet!

Run Away said...

wah...tegoda nyer...hahaha.....;p

Run Away said...

wah...tegoda nyer...hahaha.....;p

exora said...

nak lain dr yg lain punyer pasal...

miss Fyqa said...

mcm tu pun ade ke..fesyen apakah?. hehe

Juliet_iRa~" said...

mcm2 ea fesyen ni..

tp x cantik pon..huhu

Dinas Aldi said...

Tu diaaaaa, kahkahkah! Nasib baik dah diblurkan!

mama aini said...

wahida..ha2x..seksinya dier..

eelobor said...

ramai yang marah ko blur.... cuba upload gambar yg tak blur kasi dia orang tgk puas2.... huhuhu

Ros said...

salam Wahida,
La...tang mana lawanya fesen macam ni nih....

Ila said...

hahaha..padan muka kan

Softtouch [Hanim] said...

adui...kan dah nmpak.....hehehee

onie said...

patung gamaknya,lalalalala

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakakka....

asal org la neh suka pelik2 dalam berpakaian...heheh

MULAN said...

kus semahangat semahangit..

Ariff Budiman said...

Salam ziarah

Queenie said...

agagaga....

HaiDa HiDa said...

salam ziarah..
nilah jadinya kalau duk fikir fesyen je tpi tak fikir kesannya.. hehee..

jom jawab soalan tag pasal blog.. :)

Nazayiena said...

Dah tahu pki skirt pendek tu pakailah yg dlm tu sekali.....

Bitt (double IS) said...

aduhaiiiiii baik pakai seluar komunis yg kontot2 dari pakai skirt pendek lagu tuh

wan nurul hezrina said...

hahah gilaker aper org nie pakai cmnie..ingan pompuan seksi nie lakipun aksi terlampaunih!hehe

Aida said...

terlebih canggih bila berpesyen!

idasm said...

ish.. ntah apa2 ntah...