nuffnang advert

Wednesday, July 20, 2011

~WW~: aku tak control cun punyer....

76 comments:

atty's said...

salam ida..beshnya makan buffet doyan..
pagi ni baru baca..comment..rugis.nya lah hai

ajumohit said...

Ida, brp bijik yg selamat smlm??? Bestnya mkn deroyan

NM02 said...

sakan kau ye nok!







kau igt kat aku tak masa mkn ni?

>_<

Ilhamny.com said...

hg nih mmg btul2 hantu durian nih... smlm kat psr malam umah aku de jual sebijik RM1... isi ok jugak..tp aku x beli pun...bila balik nyesal lak tak beli...huhuhu

ratusiput said...

sedap je tgk org mkn doyan.masuk mulut..keluar2 sudah biji.tp........tetap sndiri tak makan doyan.ehehe..

Ayuraza said...

tu sedap ke tak sedap tu..smapi kenyit mata...huhuu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye tgk org mkn durian.. ;)

cheqna said...

doh bakpe sapa gitu seme??
hah ghasak..ko faham ke takkak oi???hahahahaha

Hanis Azla said...

org cun kan.. tak control cun pun still cun jugak..

Teratak Hami said...

Sajer nak buat orang jelesssss !!!!

Dari tengok reaksi korang dorang ni, akak dapat rasakan Durian Itu Pahit .. hehehe

~ yus ~ said...

amboi, berapa biji masuk mulut tu??

Anum said...

bestnya..... sedap, ko dah makan lu kan beb..
nak skit

bujal X said...

makan durian ke makan lemon? muka kelat je~haha~~

::FAIZ FARISH:: said...

hak hak hak... kahkahkah

qemaishak said...

kak, nampak muka syok duk nikmati durian hehe

ejaMaria said...

sedap ke tak sedap tu?

konpius...

Pepel BoNda AmaNi said...

nasib baik aku xjoin semalam..kot x..melopong jerk la tengok korang makan durian...

kasihredha said...

hihi...memang tak control cun..hahhaha
makan durian dgn reen ke?


WW ?...biasa hari rabu ada pbincangan agama...akak tunggu ye :)

wahida said...

atty: kak, next time kita jumpa yer...

ajumohit: ntah, aku pun tak kira berapa byk kami bedal, tapi mmg berkoyan2...haha!!

nmo2: of coz aku ingat kat ko nok!! ko je yg tak sudi join...huhu...

cheqna: mu kecek gapo neh...huhu...

wahida said...

kasihredha: yer kak, selain tu ada Dee ngan Elly jugak...
kak, perbincangan agama tu ptg nnt ye kak...

sarah-najwan said...

kemain menyonyot duyan tu..hehehehheh

Myra Jay said...

Manis ke amsam tu kak smpai camtu ha memek muka :)
Ke terlebih menghayati kenikmatan doyan :)

rasp said...

oooo nie yg buffet durian kamu tu ye...waaaa terbaek ko....nak le skitttt...

:: Mrs.Eady :: said...

gelak ke nangis tu noookkk!!!??ekekekekek.......lawak ler!

mamyharraz said...

mkn duyan mana boleh cover2 baru best :D

AI said...

- wa surrender!

eLLy said...

dari cerah sampai dah gelap ko kat sana kan hahahhaa ;p

Fieza79 said...

nampak mcm nikmat sgt tu...!
blh arr makan puas2..kalau tk elok isi duyan leh terus bgtau penjual tu kan..best..!

wardah @ fie shah said...

susah nak kontrol ayu time makan durian Daa oiiii..hahaa

ct shah said...

wah,sakan makan durian jah.siap pejam2 mata lagi.feel habis ler tu.:-)

mrsharis said...

sampai ati ko wahida..sob..sob..seb baik aku tak ngandung. Kalau tak mmg aku suh ko/D hantar durian g shah alam ni..;P

..::SangRatoo::.. said...

halamakkk nokkk..duriannnn..larikkkkkkkkkkkkkkkk~~~~

Dee said...

tu bukan pahit..tu makan smbil gelak..smbil kutuk aku amik gambar kat signboard tulis buffet durian tu kan..kan..kan..hahaha..

Acik Erna said...

wahida..sampai pejam2 mata menikmati deroyan..

wahida said...

Dee: kehkeh....tak la kak....

SYANI said...

Amboi... sampai terpejam mata menikmati doyan yer...

Salam zaiarah dari follower baru -566

eB ezrin said...

mmg pn sbb tuh aku suker kat ko ;p

Citarasa Rinduan said...

macam pahit jer wahida???

hehehehe
LARI!!!!!!!!!!

Cik Kamoo said...

wah!!! ini memang teruja habis dgn durian nie....

eMMe said...

Ida, sampai pejam2 mata tu, ape kah tandanya?tersgt sedap kah? atau sebaliknya....tgk durian tu cam sedap! nyummy!

eT said...

duriannnn!!!!!!!!!

Mamamya said...

prghhh....tgk dari muka ko yg b'kerut2 tu kompom durian tu sedap smpi menikan qalbu...tu yg sampai t'pejam2 mata...ekekekeeee...

aLyNnZ said...

perghh..durian my fav fruit..sgt suker pai sakit2 perut mkn dian..

nurkass said...

ini tak aciiiiii..
ko tglkan aku nok..sampai hati..aku nak tipon uncle tu suh tutup kat sana buka kat tpt aku nih..haha

amirah said...

apsal muka ko camtu nok? menikmati sgt ke sampai sedih2..hehe

Kakzakie said...

Pahit ke durian tu wahida? Semacam je muka ketet....Kalau kakak suka yg pahit.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak menahan aku tgk muka ko makan doyan camtu upe skali weh..kan main lagi ko ngan kak dee yep

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

pergghhh !! sodap yo.

haku sakit pala pagi tadi weii tapi cekal nak gi opis.






*tapi memory card tertinggal.huhu..

wahida said...

mekrose: itu bukan kak dee, itu kak azrina 0307...dee belum sampai lg masa tu...

azrina0307: kak, mlm tadi aku susah tdo, panas bdn, hubby lak pg ni dpt MC sbb BP naik...huwaaaa!!

fazilzura said...

wakakakak .. muke hang xleh blah .. tu terlampau sedap le tu ye

fiza said...

Tu suapan durian yg ke berapa kak? Byk dah biji doyan aku tgk atas meja tu...ekekekeke...

Ko memang dah cute kak, tak yag contol cun dah.

ieda said...

huwaaaaaaaaaaaaaa nangis2 ... :))

Muslimah Kota Cinta said...

aku pon nak g mmakan durian secara buffet la... :D

layannn.........

noor said...

tgk cara mkn tuh confirm sedap hehehe

wani said...

pheh reaksi pemakan dorian yg hebat! haha

|| NaFiRaa || said...

KIJAM!! KIJAM!!

ko memang hantu durian beb!!!

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..

aku tabik spring lah kat kau!!

memang tak control ayu punya..

ekspressi muka menangis dalam keterujaan dapat makan dorian...:)

myamyza said...

TAK CONTROL PUN XPE SBB KO MEMANG DAH CUN KAK...hehe

aDieyZa said...

sedapnya layannnnn durian.. last week abh zana bawak durian dr dusun kat kg.. bawak 10 biji, sekejap jer kitaorg makan dh habis.. huhuhu

James Alexander said...

makan durian mana ada masa nak control cun...

Yan said...

makan doyan kalau control baik jadi pengantin..

weiii tu belum lagi sampai jilat2 jari tu..

MaMa AiNi said...

wah sampai terpejam mata wahida menikmati sedapnya durian tu ya?..he2x...betul2 menghayati !!,berapa biji blh makan semalam?..

MasZuber said...

musang taring?

Norhafiza said...

ya ALLAH..sedaaaaaap nyeeeeeee..Naaaaaak skeet!!!!..

Dilla Ady said...

nape agaknye ye ni?

masam ka, masin ka, manis ka?

huhuhu..

NzA said...

ni pertandingan mkn durian ke apa wahida???????agak2 brapa bijik abis???

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiitt... x ajak pownn... nak merajuk laa.. huhu =.='

ngeee :D

gedek! said...

tapi maseh cun!

ILA HonEyBuNNy said...

tu dia....durian punya pasai..hehehe

[sutera kasih] said...

amboiii kak..jeles lah :(

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

huihs...sodap tu doyan....

wallahhh...

aLya maNip said...

waaa...akak da wat alya mengidam durian gak la..hahaha

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...mkn ngan kwn2 blogger..mesti meriah kan....jeles!

Bitt (double IS) said...

perghhhhhhhhhhh sedap ke tak muka cenggitu...akekekkeke

::NureeN:: said...

muka penuh nikmat tu mkn duyan.. mmmm sedapnyerrr

wida said...

amboi smpai pejam2 mata layan doyan yer..hiks