nuffnang advert

Thursday, July 28, 2011

pernah rasa biskut mcm ni?

selamat petang semua....
pernah mkn biskut mcm ni? comelnyaaaaaa.......














cute kan....


p/s: yeyyyy!! kek lapis Sarawak lak sampai....yahuuuuu!!


sumber: email

63 comments:

ejaMaria said...

ada ke biskut mcm ni kat Malaysia?

atty's said...

cutenya..tp kalau lapar ..ngap gak masuk mulut.hihihiihihii

Ilhamny.com said...

kalau aku dapat biskut nih, sure aku renung jek..sayang nak makan...

amirah said...

kalo camni lawonya tak sempat jamu kat orang datang beraya..ngap terus je..memang rasa cam sayang tp rasa mcm nak digigit2 pun iyer gak..

~ yus ~ said...

comel2 biskutnya kan..nak makan pun sayang...:)

salwaismail said...

COMELNYA! :D

hani@debumelukut said...

Sayang nak makan...buat hiasan jer la kalau cantik cengini.

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

cutenye..nak buat hantaran pun ok juga ni

wahida said...

ejamaria: ntah, ada ke tak kat Malaysia...

Cik Ecah said...

alolooo comell biskut

NM02 said...

ni biskut orang kaya2

miss Fyqa said...

ni nak makan ker..tengok jer lah..
syg nk makan.. ehheee.

Fadhilat Ramadhan Part 1

Kakzakie said...

Yang handbag tu cute sangat. Pandai betul dia create kan...:)

sha a.s said...

aku x mkn...aku nk bwt frame je semua tu

ADAN + LINA said...

Nampak Cantik tapi SELAMAT ke untuk di makan...????

etiey.com said...

ko memangla gambar pelik2!

fiza said...

Rasa mcm sayang jer nak makan sbb cute sgt ☺☺☺

MaMa AiNi said...

tak sampai hati nak mkn kot !!...comil ..

rasp said...

mmg cute, nak makan pun sayang...

mamyharraz said...

comellllllnya sgt!!

jd mmg tak tergamak mkn benda yg comelsss

Citarasa Rinduan said...

sayangnya aku nak makan

wahida dh macam FM kan.. boh kat peti asi.. hahaha


PS: umai dah sembuh.. dia demam, 3 hari lepas hari tu terus sihat, thanks tanyakan ttg anakku itu.. sayang kamu ketat2

wida said...

yelah..comel.x sanggup nak mkn..

wardah @ fie shah said...

pernah makan & buat. hihih decorative cookies namanya.

Cik Ezy said...

comelnyeee
xsnggup nk mkn..

wahida said...

wardah: pernah buat? gila handal ko neh...

Mama Gee said...

x mo makan..nk letak sbg hiasan je...hehee

jeBateja said...

ini mcm kalau jual...musti laku punya....ahakz

iduraz said...

kalau dapat kat anak daraku, dibuat mainan jerk..hukhuk

AI said...

- x sampai ati nak makan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

memang kiut pun...kat sini ada jual ka?

diana said...

sayang nak makan...:p
tak de rupa biskut pun..kan??

Myra Jay said...

Alahai betul ke biskut nie kak?? Sedapnyer :)
Sayang lak nak makan :)

dwaty said...

jadikan kuih raya mesti laku....

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cam syg nak makn!!

p/s: t ku ajar yer sis..huhu..ak pon bru try+test!!

mamaNoriz sini.. said...

uiskhhh, lawo sgt ...
tak lalu masuk tekak...hahaha

aku baru je uat entry psl kuih raya..hihi

*∽ IZAN ∽* said...

uikss.. kalau I simpan dalam lemari kaca je.. sayang nak makannn uhuhuh

IMANSHAH said...

cantik sampai tak sanggup nak makan

ieda said...

x lama lagi kan dik biskut2 mcm tuu akan ada dipasaran negara kita .. org malaysia kan suke makan dan buat yg sama mcm tuuu :))

Dilla Ady said...

penah gak wat entri pasal biskut2 yg chumel ni..sayang nk makan kan?

Yan said...

tak sanggup nak makan kan..

myamyza said...

fuh raji giler orang yang membuat nih!

Acik Erna said...

wahida..betul ke ada orang buat biskut macam tu.tak pernah jumpa la.

NzA said...

xsanggup nk makan.....cantik sgt.

Rabiatun Adawyah said...

cantik2nya cookies...mesti nak kena org yang betul2 tekun nak buat ni..dasatnyer...

James Alexander said...

biskut dah rupa mcm key chain lak ni... hehehe...

wani said...

kalo biskot mcmni sure k u boh kat lemari je tgk tiap2 hari eheheeeh

cheqna said...

comel la kak biskut2 ni...

cik paja hanim said...

sayang nye nak makan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cute & comelnye biskut..rasa sayang nk mkn.. ;)

ILA HonEyBuNNy said...

comel betul biskut tu...

sayang jugak nak makan..nak wat hiasan ja...ehhhehe

ILA HonEyBuNNy said...

comel betul biskut tu...

sayang jugak nak makan..nak wat hiasan ja...ehhhehe

kasihredha said...

sayang nak makan
kalau lah boleh buat fridge magnet..sure cantik kan hihi

Softtouch [Hanim] said...

comeynya biskut2 tu,,,xsmpai ati nk mkn...kalu buat biskut raya ok jgk tu...

hepy birthday buat suami wahida..semoga pjg umur n murah rezeki...

~izan~ said...

dah tak rupa biskut dah..cantik sgt..rupa getah pemadam ye jugak hehe..comel sgt smpai sayang nk mkn tu...

puteri ain said...

comel betul . nak makan pun sayang . hehe ..

kek lapis . yummy :D

[sutera kasih] said...

kalau ada depan mata, blm tentu lg nk ngap sebab terlalu cute hehe

Mamamya said...

fancy cookies ni....ko tau aku penah pi class buat biskut ni...mahal ko yuran dia..tp kan lps pi kelas aku buat sekalik jer.....m'bazir je kan...(aritu gatai nak pi class pastu malas plak nak buat....ngengada!!)

mekchu said...

cantik..... sayang nak makan... kalo lah ada org mesia yg snggup buat,mekchu nak tempah......

shida said...

tak gamak nak mkn... simpan je sampai masuk angin... heheh... syg!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhhh lawa plak biskut camtu..tapi kalo aku..xmoh makan.. nak wat main jerk... mcm best plak..

ZaNa aDieyZa said...

cutenya biskut tu!!! mesti rasa sayang nak makan.. kecik betul, sekali ngap jer dah habis.. hihihi

Zura said...

bentuk cm tue xpe lg kak..jgn bentuk mengarut je...

Zaitun said...

Kalau kak Zai sayang nak makan,cantik2 belaka.