nuffnang advert

Wednesday, July 27, 2011

keyword yg korang carik....

selamat pagi semua....
pagi ni nak share ngan korang pasal keyword yg org duk carik kat blog aku neh.....
ni semua aku tgk kat nuffnang aku tu....







adeh la.....
tapi kesian kan dorang, bila search masuk lah n3 sumber email dan soal jwb agama yg aku buat tiap2 ptg tu....kehkeh....bukan n3 hot yg mcm dorang duk carik tu....ngeeee....


p/s: apapun, Rumah Peranginan Persekutuan Langkawi tetap hari2 ada org search.....

55 comments:

wardah @ fie shah said...

apalah masalah diorang ni..hahaha

Hanis Azla said...

mcm2 yg dicarinya yer..

eB ezrin said...

masyaallah ;p

qemaishak said...

Haha asik nak tgk benda tu je ye...tapi okey la kak masuk lam segmen soal jawab agama:)

< Mrs.Eady > said...

hhahaaha..kelakor la ustazah!!

Ilhamny.com said...

mcm2..takde menda lain yg dipikirnya..kalau aku, lak asik search resepi jek...search2 print...buatnye idak pun..hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahahahaha lepas nie blog ko prono la nok...hahahah :P...

beb...gambar anak angkat ko penuh kat N3 aku hari nie..:P

miloais said...

benda yg ntah hapa2 jugak depa carik...
padan muka... silap masuk blog kan!

ekekekekk

Anum said...

hahahahahhaha
padan muka diaorg...
tertipu..muakakkaka

::FAIZ FARISH:: said...

lol....

ajumohit said...

ishh org mcm ni pon ada ka??? wahh mencanak naik la UV klik ko ida disebabkan keyword itu hahhaha

bujal X said...

keh keh~~

~izan~ said...

laaa,mcm2 kuar..variasi tapi kelompok kisah yg sama huhu...sabar je la

amirah said...

cubala carik topik2 yg menginsofkan sikit..ish ish ish..

mamaNoriz sini.. said...

wakakaka.... siuttt jek!

Fieza79 said...

cehh...tak senonoh kan dorang2 ni heheee...ntah apa2 di cari..

mama iris said...

hahhaa ko penah cite psl askar stim ke da?aku x penah baca pon...

wida said...

hahaha..sape lah search benda2 pelik tu.
paling tak thn..ayat last tu.

Salwa said...

haha.tu kire tips tarik orang bace tuh.

Dilla Ady said...

hamboiiiii...kemain lagi diorang ni mencarik ye..huhuhu

fiza said...

LOL...haaaaaaiii, semput gelak ☺☺☺

Macam² lah dorang nih, ntah apa² sampai sluar dalam hilang di jemuran pon nak cari gak...ekekekeke....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe...sape lah tu ye..
mcm2 yg dicari.. ;)

kasihredha said...

ish ish ish...kome ni..huhu itu yg kome cari

AI said...

- silap blog pastu depa jd follower la...

sha a.s said...

x hengatt semuanye :) eh, FM ko ni ade la kt ko..bila tahun la nk mengantorr

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hahahaha...lawok lawok

James Alexander said...

hahaha... top hits ni...

- abdul hadi abdul muti - said...

adoi,seks je yang diorang rajin cari.haha

- abdul hadi abdul muti - said...

adoi,seks je yang diorang rajin cari.haha

sarah-najwan said...

mudah aje skrg..taip je kosa kata nk..kuarlah semuanya..
cabaran utk ibu bapa skrg dlm mendepani lonjakan ict...

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

apa la yg diorg cari neh...

otak biru betul la..heheh

~ yus ~ said...

aduhai...macam2..huhu

IMANSHAH said...

amboi semua berbaur..huuhuu

|| NaFiRaa || said...

macam2!!

GreenJade said...

terbaekkk!! jenih corak suar dlm wanita top 1 eh?

kah kah kah kah kahhhhhhhhh!!

sW33tdARLiNG said...

cari entry hot, sekali datang baca kena ceramah agama pulak... kekekekeke

NM02 said...

nasib baik takde keyword cenggini

"seluar dalam azian/chichi dijemuran hilang"

hahahaha!!!!

::NureeN:: said...

x pernah search pon ;p..
sape la agak2 yg mcm ni

miss Fyqa said...

kesian. hoho~

Kakzakie said...

Tanda keruntuhan moral menjadi-jadi...

rasp said...

isk isk isk...rosak rosak! :D

Rinna said...

Adoiyai.. macam2 benda nak di searchnyaa kat internet nie..

Lia said...

hahahaa... macam2 lah kan keyword yg dicari kan..

NzA said...

nmpk sgt la depa ni minat bnde2 yg 18X

mrsharis said...

huh..seb baik tak terkantoi sapa yang google. Kalau tak malu la aku..
(kakakakaka...kidding)

mrsharis said...

huh..seb baik tak terkantoi sapa yang google. Kalau tak malu la aku..
(kakakakaka...kidding)

Myra Jay said...

Itula zaman sekarang..
takde benda lain ke yg nak dicari..
Asyik yg tak sepatutnya..

maya amir said...

tergelak aku baca keyword tu..padan muka,terus gi tazkirah soal jwb..pastu kn ko patut letak kt bwh tu..hah?dah dpt ape yg ko search?hahaha

MaMa AiNi said...

ha2x...gelak mama baca entry yg ini..lawaklah pulak !!

[sutera kasih] said...

mmg kak..mcm2 keyword je masuk huhu

Mamamya said...

ada yg carik 'askar stim'????? cissss....yg bukan2 jer dia org nih.....

iPai said...

macam teruk sgt ye indikasi macam ni ..

org guna platform internet utk ....... benda2 cam ni ..

Softtouch [Hanim] said...

kdg2 keyword ni pun ada yg xmunasabah kan..kelakar sgt! tp kat blog sy xdelah keyword yg pelik...boleh diterima akal lg lah...

Bitt (double IS) said...

perghhhhh habesss tak pe u...mana tau ada yg insaf seketikakann ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkk tu la...aku pon dah mcm2 keyword lucah yg up kat nuffnang tu..huhu~ camno laa bleh sesat yerkk..