nuffnang advert

Thursday, June 2, 2011

444....

selamat pagi semua...
alhamdulillah, semalam petang aku tgk follower aku dah 444... follower bertuah yg aku carik selama ini...

kalau sebelum ni follower aku yg ke 300 aku ada bg something, mcm tu jugak follower aku yg ke 444 ni...dia adalah greenjade...yeeehaaa!! 
so, kepada greenjade, jgn malu2, jgn segan2, sila emailkan pada aku nama penuh, alamat, no.fon dan email kat arel_121205@yahoo.com utk aku hantar sedikit cenderamata drp MY ALL...ala, bukan hadiah grand pun, cukup lah hadiah tu nnt buat ko ingat kat aku...ngeee...
dan pada korang yg dah follow aku, tapi aku belum terjah lagi blog korang, tunggu yer...jap lagi aku sampai....

300 = dwaty
444 = greenjade
543 = ?


p/s: followers hanyalah satu bonus pada aku...komen korang laaaaaaagi penting...tanpa komen, hidup aku tak berseri beb....sumpah!!

60 comments:

Mamamya said...

wah! bravo semakin b'tambah follower sbb ko mmg gojes....heeeee.....

tanhniah kpd greenjade!

p/s:adik apa citer? mcmana dgn demam dia? dah ok ker???

bujal X said...

oi~saya nak hadiah jugak~~takde saya takde follower no 444 tu~~ha~~~

*gurau je~

chichi said...

tahniah kepada pemenang bertuah...

miss Fyqa said...

wahh, bertuah..

terlepas peluang sy..
hehe

cheqna said...

tahniah kepada yang bertuah....
cheqna ni bila nak bertuah kak oi...

Cik Ecah said...

wooohaaa ;p 445 sudah!
chaiyoo la kak...

wahida said...

mamamya: adik dah ok sikit...alhamdulillah...thanks liya!!

NM02 said...

aku tak minta ape pun... sekadar roti cheese usop dah la sebab aku komenter yang tegar tempat pertama!

lalalalalala......

Zura said...

wah kak ...chaiyok3x...semakin ramai org ikut akak...

ArELeEz said...

owh.. daku b'ada di tangga ke berapa, ek? klu mintak derma hadiah buleh x? aci x? ha3..

Ija Zambry said...

(unfollow) nak follow balik bile dah dekat 542 hehehehe (gelak setannn) ahak2 acah jeeewwwww

sarah-najwan said...

tahniah la yer..

folower ni pemangkin utk bern3..
tapi komen membuat hati berseri2..hehhe..dan asik nak tulis n3..

sha a.s said...

semua pemenang,tiada pengalah..ekekeke

fazilzura said...

wah besh nye dpt something special

Syamimi Nazifa said...

bestnye dpt adiah ...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

utk sy xder ke kak??

p/s: lama sy nk gtau tp malu..muke akak cam syrifah aleya lak sy tgk..heheh,malu2..

Mama Gee said...

hemm betul....mcm mama follower je ramai..tp yg komen tak byk mana pun...sedih gak...tp takpelah...tau dh entry2 mama mmg tak best pun...hik2

wahida said...

nusha: aku gelak gila baca komen ko nusha! hahaha!! kelas akak nok, muka akak mcm artis...hehehe...mana ada la nok, memandai jer ko neh...

wahida said...

mam gee: eh mama, saya tak perli mama atau sesapa pun tau!! ni pendapat peribadi saya jer...n3 mama best apa? siyes!!

wida said...

wah dapat hadiah..bestnya. untung follower tu..

CGG said...

hapy 4 u dear:)

munna said...

LAJUNYA FOLLOWERS WAHIDA...TAPI MMG LAGI SUKA BANYAK YG KOMEN DARI JUMLAH FOLLOWERS KAN

nurkass said...

wahhh..
kalau aku delete nama aku then aku follow balik utk 543 tu..aci tak..hahaha..nak gak hadiah..

sW33tdARLiNG said...

tahniah kepada follower tersebut

rasp said...

tahniah kepada greenjade!
perggghhhh makin ramai followers u...
tahniah beb!

GreenJade said...

err ten-Q 10-Q meni2 sis & kwn2..terharu ai..tekojot pon ado gak ni hehe..**hugsss

sonot lepak2 blog sis..sempoiii..i loikeee..

wahida said...

greenjade: thanks dear!! jgn lupa email tau!!

bunga said...

wahhh dah rami la sis..:)

etiey.com© said...

wah baik hati.. tahniah utk yg bertuah tu

mama maman said...

wah..wah... ramai peminat wahida nih... sampai dah 444 ye... gud luck ya...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd yang bertuah..

sahromnasrudin said...

aku tak dpt ape2 ke??? ayat tak malu nak souvenir hehehhhhee

♥Mrs.Eady♥ said...

tahniah beb!aku hari ni genap dpt 200 org!!fuh....berjaya gak :)

Lia said...

wah ramai follower ye.. lia pun baru nak follow.. hehe.. salam kenal ye.

Ayuraza said...

eh..kalo nak tunggu 543 tu kena folo balik la..hehehe :P

ok kak..tahniah dah dapat folower banyak tu..important ok..kalo tak tak berseri blog..hehe

intan morsalin said...

ramainyer....sonotkan..tp wahida pnya pengomen mmg ramai...ramai peminat la u ni..ahaksss

Pepel BoNda AmaNi said...

klu hati tengah marah..baca komen yang sengal2 mesti tergelak kan...terus hilang rasa marah...

Yan said...

betul wahida. Comment ni benar2 menyeronokkan. rasa lagi dekat dan dah kenal lama.

Maya Mayana said...

wa..yana nk hantar address jugak boleh tk wida haha..mana la tahu org tu tk nak ke? miahaha...

eelobor said...

semakin mantap tuuu

Acik Erna said...

seronok greenjade dapat cenderahati yang tidak disangka2.

Daddy Ziyyad said...

kenapa ko suka no 444?

cina tak suka nombor ni...ekekeke

wahida said...

daddy ziyyad: cina tak suka, tapi aku baaaaaaaanyak suka...ini nombor banyak ong lor....

Cik Ezy said...

tahniah kak!
444 cantek woo

Citarasa Rinduan said...

peeh..
wahida mmg blogger yang rajin BW,, bertanya khabar kawan2..
spotting habis,..

tahniah utk greenjade

wardah said...

444 macam nama filem seram Da..tajut kitaa..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh no 4 tu org cina tak suke kan?

tapi lantakler kan..kita org islam..jgn percaya pd perkara karut..eheheh

rATu kEBaYA said...

ramai dah follower ye.. tahniah yg follower ke 444

mrsharis said...

Beb, kalau aku stop folo ko skng ni pastu tunggu dh sampai 542 follower baru aku folo semula boleh tak?? ..;D

kasihredha said...

wahhh bestnya greenjade dapat hadiah.....nakkkk jugakkkk hihi

eLLy said...

ala rugi la aku dah flw awal2 :(

ZSqueenbee said...

akak nk jugak jdi pemenang..leh follow lgi x w/pon dh follow..hihi..akak tggu jemputan dr sye ye..muahhhhhh

dwaty said...

terharunya... walaupun dah lama berlalu... saya sebagai follower bertuah sentiasa diingati... hadiah yang diberi pun masih dalam simpanan... eh jap... kain tu dah hantar kat tukang jahitla... hehehe... nak terjah follower 444 tu plak...

tq wahidah...

wahida said...

wardah: itu bukan 444 la..itu blok 404...ekekekek....

zsqueenbee: jemputan apa ni pia? housewarming kah?

dwaty: aku pun terharu sbb ko sudi follow aku...thanks dear!!

mummysyafie said...

kalau folo banyak kali bleh tak? hihih..nak hadiah gak..

amirah said...

ala, tak aci, kalo unfolo pastu folo balik?hehe

MindaMalay said...

Miss satu number jer... ish ish...

Dilla Ady said...

mak aih byknye follower...dilla masih jauhhhhhh ketinggalan..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz!! btoi kak..

siyes!!sy ingt blog aleeya tau mule3 dlu..heheh..

p/s: ikhlas ni =)

ZSqueenbee said...

Majlis kesyukuran sye n zz den sempena ulangtahun k.a.m.i yg pertama..nnti sye bg card tau..dtg jgn xdtg..hihi..muahhhhh