nuffnang advert

Monday, April 18, 2011

seks dalam pejabat....

SEX DI PEJABAT


Hari pertama Chot kerja jadi Pak Guard, dia dapat tangkap 2 orang staf sebab melakukan sex di dalam pejabat.


Chot: Aha! Ini dah menyalahi undang-undang syarikat!

Lelaki: Undang-undang apa?

Chot: Tak pakai uniform!
 
 
 
 

KELAMBU
 
Nak dijadikan cerita, pada zaman dahulu, ada seorang lelaki bernama Pak Pandir yang tinggal di hulu sungai di sebuah kampung. Nak dijadikan kisah lagi, tinggallah seorang polis berjiran dengannya.
Pada petang yang hening itu, berjalanlah Pak Pandir ke kedai untuk membeli kelambu kerana rumahnya terlalu banyak nyamuk. Sekembalinya dari kedai, dipasangnyalah kelambu itu pada katil bagi melindungi dirinya dari nyamuk.

Pada malam itu, datanglah polis si jiran tersebut ke rumah Pak Pandir untuk berborak-borak. Dicari-carinya Pak Pandir tetapi tidak berjumpa. Akhirnya keluarlah Pak Pandir dari bawah katil. Terkejut si polis kerana Pak Pandir tidur kat bawah katil sedangkan di katilnya ada kelambu.

Bertanyalah si polis,

Polis: Awatnya tidoq bawah katil?

Pak Pandir: Saja....nak tipu nyamuk.


sumber: email

42 comments:

NM02 said...

ahai... ada2 je la pak pandir ni.. mencik!

mama iris said...

hahah Man RL tu amek lawak ni la kan...hehehe....part salah sebab x pakai uniform tu sgt xleh blah....hahhaha!!!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

huhuhu...senyum petang :)

wida said...

pak pandir ni memang mengong ek...hehe

Joy said...

dari dulu dulu mmg geram aja dgn pak pandir nih...hahahhaa

♥ manje ♥ said...

(^__^) pak pandir dari dulu asik nak tipu tapi tak pandai kan hehe ~

hani@debumelukut said...

u make me smile...tq

dwaty said...

mak aiii... siap bagi nama penuh tu... senangla nak cari budak sofian tu....hehehehe

ieda said...

adehh pak pandirrrrrrrrrx2 :))

Daddy Ziyyad said...

kena buat seks sambil pakai uniform pejabat lah...ekekeke

Mamamya said...

hadoii lah...klu dah namanya pak pandir mmg t'lbh pandai la pak...:D

sha a.s said...

teringt lawak R2 yg dorg jd org gile tu......nk tipu nyamuk :p

Ati Masrif said...

suspen jek tajuk ...huhu

Ms Marliana said...

tajuk betul2 kontrobesi ... pak guard yg mmg lurus bendul la ...

amirah said...

hahaha..gelak sensorang mcm orang sewel lagi aku nih!

IMANSHAH said...

ayooo..

NzA said...

wakaka...

mungelily said...

haha sengal~~~

Led said...

siyes lawak

mummysyafie said...

kalau pejabat takde uniform?? boleh la bogel yer..

jeBateja said...

Wah...wah....den rasa den pun tertipu bula baca tajuk post...ingat berlaku kat opis hang...

Myra Jay said...

Ingatkan citer betul td pasal kes pertama tuh..hehee

Citer Pak Pandir mmg kelako...hehee

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

seram betul kes pertama tu ...

kak Erna said...

wahida..pandai pak pandir menipu..serupa jugak ada orang menipu keretapi kan..dibelinya tiket..tapi tak naik kan..he he..

kasihredha said...

panas...panas...tajuk n3 hari ni ;)

puteri ain said...

hahaha..dapat release tension di petang hari..,hehe

Yan said...

hee....hee.. tajuk buat suspend je...

*∽ IZAN ∽* said...

ahahhaah
ada2 je.. mana la wahida dapat nih eheheh

HonEyBuNNy said...

hehe...lawak la pak pandir neh...xhabis2 dengan lawak jenakannya...ngeh3

Cikgu Den said...

ingat kelambu kena bakar. huhu

Cik Ezy said...

xleh blah btol la pak pndir ni..
hahakk

eelobor said...

mula2 tuh tahan diri tak nak gelak. baca je citer ke-2, mmg tak leh tahan doohh....huhuhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wakaka..pak pandir..pak pandir.. :D

Softtouch [Hanim] said...

wahida tau x..segmen nilah sy tertunggu2...heeeeeee

kayzie said...

adeii..kelakau..

So Shy Lady said...

hahaha sape suruh t.pkai uniform!
mmng pandir lah p.pandir tuh!

Dilla Ady said...

kreatip jugak p.pandir ni ek...leh pulak nk tipu nyamuk..

ooo...buat s*x kt ofis takpe, tak pakai uniform salah ye..hihihi

rasp said...

hahahahhahaha kelakor...

cik teynteyn said...

HAHAHA :p

kelakarlah...

neway. follow u dear :)
keep in touch tau.

FreESiA said...

haha..kelakar...

nurkaloi said...

hahahaha lau nme dah pandir
memang pandir laa an hahaha

Mama Gee said...

adoiii seronoknyaa dpt byk email2 mcm ni yaa...