nuffnang advert

Tuesday, April 26, 2011

J. Co Donut....

selamat pagi semua...
n3 makan2 kembali lagi...yeeeehaaaa!!!

ke J. CO donut kita....kali ni di Giant Kota Damansara....

tak setanding Big Apple kesedapan dia...

complimentary drp J. CO donut...nampak mcm nan hado kan, tapi sedaaaaaap!! ater barang free kan, haruslah sedap....kehkeh....

air yg sedap nak mampus...yg coklat tu nama dia Chocomint Freeze...alahai...kenapalah ko sedap sgt...yg hijau tu pulak Green Tea Freeze...ni anak aku yg nak....mula2 ingat tak sedap sbb green tea kan...tapi sumpah aku cakap tak tipu mmg sedap tau!!

so, kalau nak ikut kesedapan donut ikut gred tekak aku ni:

1) Big Apple
2) J. Co Donut
3) Dunkin Donut

diulangi sekali lagi, ni ikut tekak aku okeh....



p/s: teringat2 lawak Jambu minggu lepas...klaka abes....

51 comments:

sha a.s said...

aku pn suke j.co ni....

My Little Diary said...

aku suke big apple n JCo... dua2 sedap...

tgk air tu, tak sabo nak pegi beli..!

rATu kEBaYA said...

j co tak pernah rasa lagi.. tapi big apple mmg terbaik setakat ni

Muslimah Kota Cinta said...

aah jambu kelako...ekeke

dh lama kot x makan jco...nyummyyy...skang ni bersepah big apple je kan

mrsharis said...

dua2 aku suka..Jco n Big apple. Tapi kalau ko bagi free..laaaaagiii aku suka

Hanis Azla said...

akak klu beli donut suka yang byk almond atau kekacang di atasnya.. klu yg lain tak berapa sgt.. untuk donut yg ada almond di atasnya tu bagi akak big apple & j co sama sedap.. marvelous sgt..

NM02 said...

aku tak tahan tgk coklat blended tu.. pergghhh feveret aku gile2 tu

wida said...

x pernah mkn lagi donut j.co donut..
sbb dah makan big apple..cam x rela cari yg lain, hehe

dwaty said...

air tu nampak sedap la..... yummy2

♥ Mrs.Eady ♥ said...

alaaa...kenapa ko buat aku laparrr baliiikkk :)

Pepel BoNda AmaNi said...

aku dah la tengah lapar...huhuhuhuhu

sarah-najwan said...

skrg ni akak suka big apple je..hak lain tak mkn dah..ehhee

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah lama tak tgk blogger tempek pasal J.Co ni selepas datangnye Big Apple..eheheh..

nampak sedap air hijau tuu nnait nak cube laaa

Zura said...

rase nk ngap je kak donut kat screen nie...

tekak kite serupelah kak...

amirah said...

ooo..ko suka lebih big apple ek..tp kita suka j.co lebih kut..glazzy tu memang sedap nak mamp..

kayzie said...

sedapnye..terliuq..nk g cari donut gak la jap lg..tapi sini takde J.co..

Maya Mayana said...

emm mana la dpt jco n big aapple kat sini...hmmm buat donut sendiri jelah...

Fieza79 said...

haishh terliur betul la..makan saje la korang ni kan...seronok tgk...

l a l a , S h a h e i l a said...

wah...big apple tu....

qemaishak said...

gambar air tu mengoda jiwa tul la..terliur weh

Daddy Ziyyad said...

baru aku tau ada donut cap ni...hahah

selama ni yg aku makan dunkin & big apple aja...

|| NaFiRaa || said...

perrgghhh... kalo tengok time perut lapar nih.. memang semua sedap!!!

Dee said...

kalo ikut tekak dee lak..Jco la paling sedap..hihihi...then big apply..they krispy kreme..last ujung2..dunkin donut..kejam tol..hahaha..

NzA said...

patut la dwaty ckp kt blog wahida ada donat j.co n blog akak ada resepi donut...ngeh..ngeh..ngeh...

lydzar said...

sedap sedap..aritu lalu JCo, tp tak singgah. esok boleh ajak cik abe p giant

cik paja hanim said...

kenal Jco dulu br kenal big apple..tp bg sy..big apple lg sedappp..nyum2..

hanim azhari said...

tgk first pic je..anim terus scroll ke bwh pastu klik link komen..huwaaaa xnk tengok da la puasa arini

ZZnoor said...

akak, jco ni mahal skit kan cmpare to big apple?ya..i prefer big apple tooo...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ko tak cuba eskrim yogurt J.Co ni.
sodap gak tau!


Kita dah duk kat Rawang ni; situ jelah tempat nak bawak budak jenjalan sambil makan..

ieda said...

yes dik .. BIG APPLE mantopssssssss
dah lama x makan nie

duk telan air liuq dari tadi nie .. mencik !!! :))

etiey.com© said...

aduhhh.. harus pergi bel;i petang nih... terliur sudah

kasihredha said...

akak suka beli baby donat jco...
sebab sekali ngap je dah habis...buruk perangai...hihi

Ena said...

tengok donut, tingat citer donut tu.. ;D


sedapnya.. ena suka gak donut gitu.. adeihhh.. makin lapor nampaknya.. huhu..

mungelily said...

aishhhhh ko nih kak...
mentang2 aku dah lame x wat post pasal mkn..
hahaha...

btw sangt lah teruja tgk donut n air yg sedap nk mampus tuh..hihihihi~~~~

Arief Arf said...

warghhhhhhhhhhhhh
cantiknya gambar..
terliur dah ni.. dah la lapar ni..
thanks sangat2.. hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

aku suke big apple

Ati Masrif said...

tekak kita pun sama gak

big apple tetap no.1

Amoi said...

macam sedap je donut atas tu!!!!

chugie said...

antara J.co and big apple, sy pilih big apple, lebih sedap!

owh, cappucino!!! sedapnye..

ZSqueenbee said...

my feveret donut ever...THE BEST!!

wahida said...

zznoor: yup, j.co a bit mahal compared dgn big apple..

eB ezrin said...

stuju... big apple 1st :)

munna said...

munna tiga2 pun belum pernah rasa lagi...

IDAZS said...

dulu masa mengandungkan Zarin boleh dikatakan tiap2 hari mkn jco. hingga satu tahap saya naik muak, masa tu tengok org bawa beg palstik jco pun saya dah nak termuntah. hahahahaahah, penangan mengandungkan.

sejak itu smpi skang sy kurang sikit donat2 nie. kecuali donut kat klcc, tp skang kedai tu dah tutup ganti dgn cupcakes bijoux! sob-sob!

jeBateja said...

tak kira...ikut sokong dunkin donut jugak...

Mamamya said...

aku suka big apple jerk....( ikut tekak aku nih....)

hani@debumelukut said...

Asal nama jer Donat..mmg akak suka..sebenarnya asal nama makanan jer...semua sapu.

Imaan09 said...

jalan2 cni..JAMBU mmg besh..kelakar tahap tinggi..!

Ermayum said...

x pernah lagi makan J co

yanie anuar said...

singgah n follow

mama iris said...

perghhh gambar last tu sgt membencikan!!!naaaakkk!!!!