nuffnang advert

Monday, April 25, 2011

blog yg wajib aku bukak...

selamat pagi semua.....
ari ni aku nak tepek award yg aku dpt dari Maya...dah janji nak publish hari Jumaat, tapi ari ni baru dpt nak publish....

thanks to Maya sbb buatkan award yg sgt cantik ni..aku dapat ni sbb aku antara top 10 pengomen dlm blog dia...dah selamat jadi wallpaper kat PC opis aku ni ha....tapi sayangnya bila aku nak besarkan awardkan ni jadi full view, gambar jadi pecah lak...adeh la...so, jadik la mcm ni kekdahnya....Maya ni follower baru aku, tapi dia sgt rajin komen kat dlm blog aku....sayang ko la, Maya!!
ni pulak bahan gosip aku setiap hari...cer teka, web apa ni...aku wajib bukak setiap hari tau....aku ni tak kuasalah nak bukak web politik ekonomi bagai...habis2 pun paper online jer...

ni pulak blog yg wajib aku bukak dari dulu sampai sekarang...tak pernah miss....masa aku mula2 ada blog, blog dia ni adalah antara idola aku...ada sebab kenapa jadikan blog dia ni idola aku, tak yah citer la...nnt dia kembang bontot kang...hehehe....cer teka blog siapa ni...

itu je la nak citer hari ni....nak jalan umah korang...rindu la kat korang...


p/s: kenapa aku rasa Drypers sekarang makin nipis? huk aloh....

41 comments:

Gieyana said...

suka gak g blog Dee..simple n nice kan..:)

NM02 said...

sentap kau masukkan gambar asraf tunang!

wida said...

blog gosip tu sy pon buka hari2..hehe.
nmpk benor suka bergosip kan:)

Myra Jay said...

Nak terjah blog Maya n others.. Tp akak xtinggalkan link..huhuu

wahida said...

myra jay: blog maya akak ada bg link lah...cer tgk betul2...

::FAIZ FARISH:: said...

Blog Gosip???????????????

atty's said...

blog no 2 tu kty pun wajib masuk setiap hari..blog deekuntum

bonda dadif aka akish said...

mmg drypers semakin menipis....tak pernah gune drypers..skali bulan lepas try la beli..hampeh!

Ena said...

dah la,a tak beli drypers.. dulu jamang si kakak ada lah.. si adik x guna sbb alergic.. guna pet pet jekkk.. huhu..

~ yus ~ said...

cantikkan award yana buat tu..

akak panggil dia yana, wahida panggil dia maya..hihi

HonEyBuNNy said...

blog gosippp memang wajib di buka..hehe

wahida said...

yus: alamak, saya dah konpius neh...

Zura said...

waaah dapat award...

IDAZS said...

blog abg nara rajin juga buka, tp dlm sminggu 2-3 kali je.

pernah beli drypers, tp yang pants, x sesuai dgn Zarin, naik merah2. makin menipis ek??? mmmm

Maya Mayana said...

tak kisahlah maya ke yana..janji bukan luna maya..haha...pecah yer...anyway thanks ko wat betul desktop wallpaper..hehe..sayang ko gak wida... (^_^)

sarah-najwan said...

akak jrg bukok web nara tu..tapi kalu ade blogger amik stori dr sana..akak akn klik2..hehehe

Sabihah said...

saya tag awk ni...jom join...


http://cksabihah.blogspot.com/2011/04/yaya-azura-1st-giveaway.html

mimi jazman_MJ said...

lawalah banner dia.. :)

Mas said...

blog My All pun best gak! hehehe...

rATu kEBaYA said...

cantik award tu.. tahniah

♥ Mrs.Eady ♥ said...

tahniah....:)

blog ko mek jah idazs ayu..ade la 2 3 org lagi mmg wajib aku buka tiap hari walaupun korag x update!hahaahah...

Daddy Ziyyad said...

tetiba dari cerita blog, ko masuk pasal drypers yg nipis...ekekekeke...

biasalah org meniaga..untung mau lebih...

aku suka baca entri petang ko..lawak2 dari email tu..

Gen2Merah said...

saya pun nak jadi pengomen tegarr di sini la.. hehe

azian said...

wahida...
beautiful nara...hehehhe...sy pun layan gak...tp skrang tgh sibuk tahap gaban nih...adoyaiiii...nak BW pun susah...sbb hati pun tgh susah nak marking paper...huhuhu

qemaishak said...

memang perasan drypers sekarang ni makin nipis kan hehe

Cantik la header blog Dee tu..berkenan pulak:)

a.samad jaafar said...

antara award yg paling cantik yg pernah saya tengok..

err.. tetiba terkeluar citer drypers pulak hihihi...

aDieyZa said...

blog gossip tu mmg harus dibuka.. sebagai bahan nak bercerita di waktu rehat.. hahahahahha..

Ati Masrif said...

kita pulak sape2 yang mai
blog kita wajib kita terjah balik :)

nurkass said...

wahhh..
tahniah..
aku pun selalu jengah blog deekuntum tu..kdg2 tak sempat tinggal jejak..hehe..

weh, semalam aku gi kedai durian tu tapi tinggal tokei ngan meja jek..durian dah abis..waaaaaaaaaaaa...

Erna said...

wahida..kenapa rasa nipis pulak..kerap bocor ke..he he..
cantik wallpaper pc tu

*∽ IZAN ∽* said...

kena catik gak blog Dee tu. .neway tahniahhh dapat award lagii! mmg best blog ni.. selalu update & byk info huhu

Mamamya said...

blog ko aku wajib masuk tiap hari...:)

p.s: betul lah..aku ingat aku sorang je yg perasan...skrg bila afiqah guna utk malam mesti tembus....kata dah improved....

etiey.com© said...

dan blog ini yang wajib saya singgha jugak.. hahah sbb dah ada dalam bloglist kan... hikhik

eB ezrin said...

akunyer? ;p

Dee said...

ceh..mmg kembang bontot aku yg dah sedia kembang..ni yang terasa nak belanja ko musang king..mau? mau? tp dgn syarat ko kasitau kenapa ko suka datang blog akak..kalo musang king dah jadi werewolf..akak belanja ko durian pancake pun udahlah ye..hihihi...

wahida said...

nurkass: ala, ko pegi lain kali jer...mesti ada punya...kesian ko...

mrsharis said...

betul..betul..drypers makin nipis. Cepat jer penuh..cepat habis..dan cepat la pulak aku nk kena beli stok.. menchi..

rasp said...

congrats dpt award...
blog yg last tu kan...
mcm ku kenal lah...
tapi di mana ya ngehehehehe....

NzA said...

tgk gak hr tu kt blog maya a.k.a yana...yana ni biras akak...org nya sgt2 pendiam.

wahida said...

nza: oh ye ke kak, tak sangka bersaudara rupanya...pendiam ke kak...saya pun masih nak mengenali dia lagi...

amirah said...

cumil la award tu..hihi..eh, drypers makin nipis?ye kut kan,..dulu Ahmad pakai selalu bersepah je basah nya..dah lama x guna drypers, guna huggies je