nuffnang advert

Thursday, March 10, 2011

minggu yg best utk aku....

selamat petang semua....
ptg ni aku hapdet dgn hangen sekali....kat bawah ni ada 5 gambar, aku cuma boleh upload 4 je...yg lg sekeping gambar yg ke 2 tu, punyalah azab aku nak upload...nasib korang bg idea utk resize, then mek jah pun ajar aku utk resize gambar, buta IT kan aku?? resize gambar pun nak mintak mek jah ajar...huhuhu....tima kasih uolllsss...tima kasih jugak utk mek jah yg best tu....

k lah, lupakanlah masalah bodoh tu, ari ni aku nak citer minggu ni adalah minggu best utk aku...sebab apa? meh aku tunjuk sikit....

ni FM dari Sabah...kawan opis aku bagi, sbb dia baru balik dari sana...nama dia Yan Kulaan...dia ada blog, tapi x kuasa aku nak bagi link blog dia sbb dia haram x hapdet...huh!! ni barang free, so, aku suka....hahahaha!!

ni pulak sample free dari Libresse...baru sampai kelmarin...selalu kalau org nak bg sample free ni bagi satu dua je kan? yg ni dalam pek tu ada 12 keping okeh....ko nak wing, x de wing, pantiliner semua ada dlm tu...aku tau sample free ni dari blog joy...kalau korang nak sample free yg best ni, yg ada banyak ni korang klik je sini...ni barang free, so, aku suka.....hahahahaha sekali lagi.....

ni pulak jajan yg aku suka...jajan ni dibelanja oleh mek jah...minah ni mmg suka belanja aku...kadang tu eskem la, mekdi la, mcm2 lagi la hai....sbb tu aku tgk dia x pernah putus rezeki...dia x pernah kedekut ngan aku sbb dia sayangkan aku...betul x mek jah? ngeeeee.....ni jajan free, of koz la aku suka sgt...yeeehaaa!!!

ni plak officer kat opis aku bagi....semalam dia tanya aku tak keluar lunch ke? aku jawab tak...abang belanja la saya...dan2 dia keluarkan wallet dia, terus dia keluarkan not sepuluh ni...alahai bang, aku acah2 je la mintak ko belanja...ko betul2 lak...lain kali kalau nak belanja apa kata ko kluarkan not 50 lak? muahahahah!! x bersyukur langsung aku ni...bang, nnt kalau ko dah transfer ke Sabah, sapa lak nak belanja aku lagi neh...agagaga...yg ni aku x dpt nak bg link sbb dia x de blog, eh, ke ko ada blog bang? aku je yg x tau? eh, yg aku tanya ni mcm la ko baca blog aku...ke sebenarnya ko tgh baca blog aku... apa aku merapu ni?? sepuluh hengget ni org bg, so aku suka....yeeehaaa!!

ni plak roti bakar telur cheese yg sedap nak mampus dibelanja oleh kawan opis aku jugak, nama dia sha...orgnya mmg baik dan sgt comel...dia tau aku mmg suka roti bakar telur cheese ni sbb pernah tgk kat blog dia gi makan kat Spicy...aku x dpt nak pergi, jadinya aku pernah buat menu ni sendiri...sapa yg follow blog aku dr dulu tu tau aku pernah buat sendiri dgn jayanya...ekekekek...tapi yg sha bg ni mmg lain mcm la sedapnya...susu pekat dan cheese bergabung tenaga...perggghhh!! mmg terangkat, harus di mkn panas2....ni makanan free, so, aku suka!!


kesimpulannya, minggu ni minggu yg best sbb ramai yg bermurah hati ngan aku...percayalah korang, walau sekecil mana pemberian korang pun, aku sgt2 hargai dan aku x pernah putus doakan tgn2 yg memberi ni sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik....amin....


p/s: tgh tunggu lak bila la org tu nak belanja aku mkn kat Saba, Cyberjaya....

40 comments:

NM02 said...

sama2 la jah oi.. aku pun sayang kat kau jugak. minggu ni pun aku hepi, sebab aku dapat banyak fm. nak tau... nnt aku wat n3

terima kasih le puji aku kat n3 ni.. hakhakhak... nak tekeluar bulu idung bila aku baca. hehehehe

Dee said...

aku pun syg ko gak dik..smlm pya topik ada di blog aku skrg..dtg baca tau..ko jgn stress2..lenkali tya pd yg juara IT tu..hahaha..

rasp said...

sisssssssss....
nak gak roti cheese tu...
meleleh2 dah air liur i nie :)

sya hassan said...

aisyhh,.,, kasi terliur je,.. yum2..

sha a.s said...

wahida, tq sbb susah² puji aku dlm blog ko.....

alah, aku bg ikhlas, sbb bile aku mkn tu aku teringt kt ko...aku tau ko suke cheese! sedap kn?! mmg terangkat betul.....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ajar la buat roti telur cheese tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

kasih.annur said...

nk semua...nak semua.....hisss.....

atty's said...

murah rezeki ko minggu ni ..alhamdulillah..

roti telur chesse tu menawan kalbu ku tau

nurkass said...

semuanya org bagi..
ko bg apa pulak kat org tu???
jawab..jawab..

beli kat mana roti cheese tu wida..
tak pernah jumpa pun..cam best jek..

HoNeY_oK said...

Auchh...mak terasa nokkss...

Zura said...

waah kak rezeki je memanjang...tp roti telur cheese tue paling menggoda...

amirah said...

uii..murahnya rezeki ek minggu ni..

~ yus ~ said...

roti telur cheese tu mmg nampak marveles lah..

Bestnya sebut je orang terus hulur duit, tak kisahlah 10 hinggit pun, rezeki tu..

Lenkali resize gambar tu wahida, especially gambar sendiri, senang nak upload, tak gitu..:)

wahida said...

nurkass: aku sedekah doa je utk dorang...hehehe...
roti bakar telur cheese tu member aku beli kat Spicy, Desa Hartamas..pegi carik!!

Joy said...

semuanye mmg best ;)

h4ni3 said...

murah rezeki oooh

lepas ni tuan punye badan belanja la kawan2 blog pulak.. hehehe

sarah-najwan said...

bestkan jika org bg prezen walau pun kecil je..kenangan tul..

yg FM tu mmg menarik...

Hanis Azla said...

rezeki2.. klu org memberi tu, mmg besar hati kita nak menerimanya kan.. Alhamdulillah..

puteri ain said...

bertuah badan macam2 dapat minggu ni...

kita paling suka yang roti tu..nampak sedap :)

Pala Maldini said...

boleh tak kalau aku nak jadi kawan sha jugak..

sebenarnya aku nak gak try roti cheese tuh..

Fieza79 said...

amboi ramai nya insan2 di sekeliling yg baik hati dn perihatin kan ko wahida...jeless fieza tau...huhuu

wahida said...

pala maldini: boleh, apa salahnya, silalah terjah blog dia...

mungelily said...

waa...mcm mcm ader..mcm mcm dapat...
bestnyer!! :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Minggu beruntung nih !



Nasib baik Mr Potato.Jeling2 aje. Kalau si Wise mau aku berebut dengan anak2 tau !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Harus gugel cara2 buat roti ni. Memang menawan perut dibuatnya.

IMANSHAH said...

esok pun minggu suka saya, nak balik kampung cuti norh

eelobor said...

aku suka roti bakar telur cheese tuh. tak pernah cuba lagi tp nampak macam sedap jer gambar tuh

kasihredha said...

bahagianya kalau iap minggu camginikan...
wahida tolong ajarkan akak yang buta IT ini cara2 nak kecik kan gambar di next n3 ye...huhuhu

Myra Jay said...

Sedapnyer kak roti bakar telur cheese tueeee.... terliur tengok...:)
FM Sabah pun cantik giler, ada lebih tak??Nak 1??hehehee

whitecappuccino said...

bestnya ida..murah rezeki ko..murah lagi rezeki org2 yg bagi tu kan??

white rose said...

gambar last paling tertarik...
sedapnyee...

Softtouch [Hanim] said...

murah rezeki awk wahida..ade je org bg brg kat awak...

pssst...sy pun terjah wabsite libresse tu sbb nk brg free jgk..hehehhehe

AkuMuzikFilem said...

gila sedap je nampak roti bakar cheese tu. suka makan2

muhammad said...

roti bakar telur cheese..punya pnjg nama hahahhahahaah...

tapi mesti best kan :)

murah rezeki u this week..insyaallah di hari2 akan datang pun begitu .. i doakan..AMIN!!!

HonEyBuNNy said...

wah...mmg best....minggu ne pun best jugak bagi ila..hehhe

NzA said...

kan dh ceria tu...murah rezeki lak tu..jeles...jeles....

jeBateja said...

Kita suka gambar 1, 3, 4 dan 5....tapi gambar ke 2....kita nak buat apa erk.....erk.....erk......ahakz

mrsharis said...

Buah ceri bunga dedap
benda free memang sedap...
ngehehehe..

btw, aku balik sabah ujung bulan ni. Jom la follow.. :)

✿ etiey erywan ✿ said...

yang best... nak duiiit! kah kah

|| NaFiRaa || said...

pergghh.. sume FREE.. saya pon suka jugak mende FREE nih.. murah rezeki~