nuffnang advert

Thursday, March 3, 2011

ko ni manusia ke hanjing??!!

selamat petang semua...
petang ni aku nak share ngan korang yang pada aku dia ni orang yg paling bodoh kat dunia...









Biasanya orang membuat pembedahan muka supaya makin cantik, tetapi sebaliknya seorang pemuda Brazil cuba melawan fitrah alam. Ternyata dia tidak bersyukur dengan wajah yang sempurna dicipta Allah dengan menukar mukanya kepada muka anjing atau manusia berkepala anjing dengan membuat pembedahan.


Pemuda ini membuat pembedahan dengan bangkai kepala anjing yang dilekatkan ke mukanya. Tetapi ramai yang berpendapat bangkai anjing tadi akan membusuk kerana darah anjing tidak boleh sebati dengan darah manusia.. Dunia semakin gila.


p/s: bersyukurlah kita dgn apa yg kita ada...aku ni walaupun aku x cun... ( cuma ada sweet je, kehkeh ), aku tetap bersyukur aku mempunyai fizikal yg cukup sifat...alhamdulillah...


sumber: email

55 comments:

bonda dadif aka akish said...

huh..ade emel nih..

selisih...

=(

mama maman said...

keja sia2 gak nih... org nak nmpk hensem dia nak nmpk huduh.... gamaknya akal dia tak berapa sihat kot... selisih.... [saja2 je dpt dosa kering kan.. gutuk dia...hhhhaaaa]

kasihredha said...

ya Allah ada juga orang mcm ni yek..
:(

Dee said...

psikolah mamat ni..

..::SangRatoo::.. said...

aku ada dpt email ni Da..terus aku delete..geli ngk..

wida said...

eei..hanjing pon takut tgk perangai dia!

NM02 said...

Allahuakbar..

dia ape tau dosa pahala jah oi... yang dia tau, dia hensem dengan kepala hanjeng tu.

sial punya mansia!

nurkass said...

SUBHANALLAH..
NAUZUBILLAH...

amirah said...

bodo piang sungguh la..muka dh elok2 dah..heran2..macam2 dalam dunia ni

kayzie said...

Ya ALLAH ada eh orang camni??pelik bin ajaib..apa la yg di pikirkannya??

specky gurlz said...

gilo..da tak de keje len da nih

Ati Masrif said...

semuanya dah jadi tak betul wahida
semua dah tunggang langgang

bini org kacau laki org
laki org kacau bini org
semua dah gila kan...

Dilla Ady said...

eeee...ntah pape la..

da jadi makhluk tuhan paling sempurna da nk diubah jadi binatang pulak..

takde otak la nih!

sarah-najwan said...

skrg sikap manusia sudah semakin pelik..dunia akhir zaman..

sama2lah kita semua beringat dan meningkatkan ketaqwaan kita kpd Allah taala.semoga kita semua ditetapkan keimanan yg teguh..

sya hassan said...

akal ltak kat mne aa?? kat kepala ltut ka?? ke kat bontot.?? siyess hodoh!!

Raji berkata said...

hohoho muka dh sempurna nak juga jdi mcm anjing..
ish manusia..

azieazah said...

Macam dah tak da keja lain nak buat.... uishhh

♥ Mrs.Eady ♥ said...

manusia ni la paling bodohhhh....

ct shah said...

dia mmg anjing lah.

sw33tdarling said...

speechless.. nak cakap aku plak yg rasa sakit+geli+tak tahu nak describe apa

Fieza79 said...

bkn bodoh ni..rasa nya dia dh mereng ko..! gilerr kann...

lydzar said...

astaghfirullahal azim..

apa kena la dgn lelaki ni kan..mmg tak bersyukur punya orang

maya amir said...

ade gak dpt email nih..haishhh..lps ni buanglaa suara tu terus, bior menyalak jek kejenye...nak sgt jd anjing kan..huhu

white rose said...

konon dia nak cipta guines world of record laa tuh...

tak payah, cukup meloyakan...

Joy said...

scary n geli..uwek..uwek..

h4ni3 said...

eyuwwww

ape ke bingai sangat mamat ni

atty's said...

tak sanggup kty melihat kebodohannya..

rasp said...

astagfirullahallazzimmmmm....
isk isk isk....

Mimie said...

dunia akhir zaman macam2 mende pelik berlaku..

rATu kEBaYA said...

subhanallah.. dunia.. dunia..

qemaishak said...

ngeri & jijik nengoknya..semoga kita dijauhkan daripada segala kemungkaran..

Aleyn said...

Saya pun dah dpt forward email pasal ni....nak tgk pun geli kan...akal letak kat lutut tol lah

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

eLLy said...

ish geli la wehh

eelobor said...

apa kesudahan citer tuh? nanti update lagi yer....

nieda said...

ishk ada jugak org giler mcm ni yer..bersyukurlah dgn apa yg ada

IMANSHAH said...

geli lah wahida..buduh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

coiiiiiiiiiiiiiiiiiii memang hanjen..nasib baik aku xmengandong.....

mungelily said...

eeee yeyekknyer...
huduhh lg ader la...
muka elok2 hencem g tuko jd hanjingg hekss aper la kan..

Hanis Azla said...

astaghfirullah... muka dah elok2 ubah jadi muka binatang pula.. mengucap panjang akak tgk..

soffea said...

ish.. nauzubillah min zalik~

ape nak jadi tah dunia skrg.

Mamamya said...

giler lah org nih...nasib aku dah bersalin wahida...gerun tgk muka dia..!!

chugie said...

nauzubillah... ish, ape nal jd dengan manusia ni?

sicomot-comel said...

astaghfirullahalazim..

bodoh betul mamat ni..

mmg sah2 kena laknat kat akhirat nnt..huhu

moga dijauhkan..

mR.sYaH said...

mmg bangang r mamat nih.. entah apa yg dia fikir...

udin said...

semakin hari semakin pelik perangai manusia ni.. heran sungguh! hurm..

puteri ain said...

sorry ayat kasar..tapi manusia ni mmg bodoh!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

baby takutnya, apasal muka dia jadi anjing.omputih ni cam bodoh je. tak de kerja lain.

Pala Maldini said...

gila!

eT said...

Astagfirullah...apa la yg dia fikir yer...
sabo je la...

Ogy said...

eee mmg kerja budusss laa....kalau muka hanjing tu membusuk...terlopong jelah nnti mukanyaaa...yg dr buat tu pun takde otak...takkan tak kaji betul2...boleh serasi ke letak muka hanjjing kt manusia...otot2 muka tu leh ke gerakkan nnti...eee ngeri memikirkan...

Zura said...

muke boleh tahan...tp akal pendek..

NzA said...

mamat nie ada masalah mental or mayb awek dia anjing kot....

Ermayum said...

nak jadi wereworlf kot :)

iera said...

eeee...apo ko halnye la manusia skrg ni.makin tak berapa nk cerdik ke dah cerdik terlajak..haduiii..

myamyza said...

ASTAGA...dasar kafir laknatullah
huh.. sepanjang duk belek2 blog orang ni baru ni je jumpe manusia gila yang maca ni... haih..
tak boleh nak fikir lah kenapa manusia ni semakin sengal bodoh kan??