nuffnang advert

Tuesday, February 22, 2011

tukar menu jap....

selamat pagi semua....
ni menu bekfes aku pagi ni...

 meehun sup...sedap dan pedas...best!! tapi ayam sikit sgt...huh!! kedekut!!

minum lak ngan jus epal suam...ah...sedap....

sok start balik makan nasik lemak singgit...ngeee....


p/s: bosan tanpa hubby disisi....sayang, cepatlah balik...rindu ni...( auww, feeling gatal dah mai ni...ahaks...)

34 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi wahida., menu ayu hanya tomato jus....

PS: wah,..manja2 eik ngan en suami..heheh

~ yus ~ said...

meehun sup tu memang buat akak terliur wahida.

Hubby oustation ye? AKak walaupun dah selalu rasa kena tinggal, tetap ada perasaan yg sama tu. windu....kan..hehe

nurkass said...

sodap eh..
jus epal ke tu wida..ingatkan kopi tadi..hehe

kasihredha said...

wah tengah rindu2an dgn encik suami ye...

IDAZS said...

sedapnya, bikin terliur saja.

hubby saya outstation bulan 3 ni, 4hari. uwaaaaaaa

lydzar said...

tu menu dinner saya malam tadi tu..

NM02 said...

kau saje nak soh perut aku gundah gulana kan... kesian kat aku..

My Little Diary said...

sedapnya..... aku mamam mee goreng jer pagi ni... hehe

Fieza79 said...

mmg kelainan bekfes mihun sup..best nya nyummm...

alorr rindu ehh...dh bpe lama ko..hehee

wahida said...

fieza79: baru semalam hubby aku tinggalkan aku..aku je yg gatal lebih..kahkah...

amirah said...

uiyoo..sedapnya menu arini!

atty's said...

sarapan kita sama..berasaskan mihun..tp kty mihun siam..

cikceriacorner said...

wow..bestnye...

heheh..saya mkn nasik lemak..tp kata nak diet..hehhe

eelobor said...

bekpes pg pn dh mcm berat jer... hihihi

wahida said...

eelobor: mkn berat sbb x nak mkn tghari nnt...

|| NaFiRaa || said...

best jugak pepagi makan bihun sup.. lama x makan bihun sup..:)

Mamamya said...

alamak wahida...mihun sup ni btl2 menggoda jiwa lah....mcm terliur lah pulak...x blh jadi ni...kene buat nih.....;)

x penah pulak lia minum jus epal suam....sedap yer??

Ati Masrif said...

kalau mcm ni dah tak yah
lunch ke ...kenyang tu..

jus apple tu sedap!!


Jom baca: INILAH PUNCANYA…

IMANSHAH said...

salam wahida

saya makan kuewtiaw goreng!!sedap

AdiaLuze said...

Sis !! Sedapnye bihun sup tu... Meleleeehhh dah ni... Ahaksss...

Sian dier menangung rindu pada yang tersayang..Hehehe ;D

Daddy Ziyyad said...

mat saleh + melayu lah ko ni...makan meehun sup, tapi minum epal suam..~haha..

-nampak sedap woooo meehon sup tu

specky gurlz said...

yummmy!! sedap uh..jeles3x huhu

Myra Jay said...

Wahh, pagi2 makan bhun sup, tak sakit perut ke kak.. :)

Tambahn minum jus epal plak, pelawasan yg baik :)

nusha said...

nyum3..sdapnya..

cheqna said...

bihun sup???aduh..
lapar la plop..

khairul hisyam said...

sedapnya. lama tak makan :(

Ogy said...

beehoon sup ni nk kena byk ayam..barulah masyuk kan...kalo ayam sikit..mcm tak cukup lauk je..

mR.sYaH said...

wah sedap2.. td xsempat nak breakfast... nasi lemak kerang tutup kedai..

aNnE said...

perghhhhhhh sodappppp..yummyyy..hehe

CiK JuE said...

baru boleh buat komen..opis dengki tak boleh sign in blog

sedap je tengok..petang ni nak buat bihun sup jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah demand bekpest ko kan..bihun sup lagi....clurst hoke...

sw33tdarling said...

waahhh makan bihun sup pagi2...!

HonEyBuNNy said...

nyum2...ila paling suka bihun sup..heheh

NzA said...

eeeemmmmm......br smlm mkn mee sup kt kantin..ni blm makan lg..lapa la pulak.....