nuffnang advert

Tuesday, February 8, 2011

sleeping angel....

petang ni aku ngantuk sgt beb....tahap x boleh control punyer...paling x best sekali, masa dlm kelas ngaji tadi pun, aku boleh terhangguk2..nasib ustazah x nampak, kalau x, jadi bahan la aku tadi...
ni sebab pasal mlm tadi anak aku si adik tu byk benar ragam dia...x nak tdo...merengek tak tentu pasal...manja terlebih sgt..tu lah jadinya....huhuhu...

wah.....bestnya kalau dpt tdo mcm ni..tepi pantai lagi...dalam cengkerang lagi tu....errr, kalau aku tdo kat kaunter aku ni, rasa2 aku kena buang keje x? peace...

lagi best kalau aku dpt baby girl comel cam ni kanss??

33 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

adik merengek sb nk dpt adik ke?kekekekekek...

atty's said...

apa lagi..bikin satu lor baby comey cenggitu..ekekekeke.

wida said...

sy pon teringin nak baby girl pas ni..huhu

wida said...

sy pon teringin nak baby girl pas ni..huhu

Ogy said...

allololo shomeinyaa diaa...hehee

mysara said...

agknyr dye teringin nk ada adik kot...:p

kayzie said...

nk kena cr cengkerang besor mn tu kak?hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

comey cute mute...dan2 rasa nak gayakan anak aku cam gitu jugak..hahahaha

chugie said...

alolo.. nampaknye kena lah usaha lagi utk dptkan baby girl ye.. :D

rATu kEBaYA said...

sungguhlah syorga kalau dapat tido mcm bby ni..

amirah said...

kalo ngantuk kena rajin BW..huhuhu..chumil dan sheksi baby girl tu

wardah said...

alolo somel la baby girl kan..geram tengok!

Daddy Ziyyad said...

-jom berusaha dptkan baby gegerl..

-my wife currently pregnant, boy lagi! Hahaha

Softtouch [Hanim] said...

comelnya bbay tu...nk gigit2 jer...IsnyaAllah lepas ni wahida mesti dpt bb girl...

rasp said...

imagine takat tidor dlm cengkerang je ke...
tak imagine pakai tops gitu gak ke opppsss...

maya amir said...

enak sungguh dpt tido gitu..ade angin pantai..perghhh:)

..::SangRatoo::.. said...

da..ko ngk aku jela..kompem ko dpt baby girl comel..ngeee~

~ yus ~ said...

hihi..jangan nak ngantuk2 time keje ye. Sila buat keje tu...hahaha. jgn marah ye wahida!

Arizakiah said...

si boboy nangis mintak adik girl la tu....

Citarasa Rinduan said...

samalah kita.,,

ayu pun letih yang amat..nie baru terjaga...BW sat

Mamamya said...

aduhai citer bab mengantuk ni mmg senasib la kita....

lg2 ada bby kecik skrg tido mmg x konsisten ler....bangun pagi mata kelat jer.....

TiKa LEh said...

hahah..cuba tdo comel2 mcm bayi tu..cnfirm xde org marah..wat muka comel sikit..hehe

*∽ IZAN ∽* said...

memang best dapat tidur cenggitu.. sekali ombak datanggg.. terus di bawa belayarr! ha ha

Cik Ina minat Do do Cheng said...

samalah cam makcik,dah rasa cam tu dulu. apa kes sekarang anak makcik dah besar , bila time mengantuk, tak boleh tertahan, lagilah time keja.sampai bos keluar pun tak perasan, tidur , tapi menghadap komputer.ada perancangan nak ada baby ke?

jeBateja said...

cuba2 lah tido kat kaunter...dah kena buang nanti bgtaw le kami...ahakz....ahakz

Pencacai Alim said...

best2..hehehehe

CGG said...

waa..

so chooomellllllll la..
cgg shuke..
tgh ngandung pandang bb montel2 ni mmg sgt terharu

NzA said...

sleeping beauty gitu...ngantuk ttp kena control gak...he...

sahromnasrudin said...

ala..kau tim la dgn bos...mesti settle punya hehehhee

bunga said...

tiba2 ngntuk..

rieyana ynn said...

nak baby juga..malang nyer belum kahwin...huhu..[meroyan mai dah..]

nelly said...

kalau dapat tidur macam baby ni ..
memang malas nak bangun .haha

AdiaLuze said...

Saya tak kisah la bby girl ke boy..Janji leh dapat sepasang jadi laa...dan paling penting mereka sihaaatttt...hehehe...

P/S : Cutenye gambar bby tuuu..geram !!! :D