nuffnang advert

Saturday, February 19, 2011

SAYA NAK HADIAH DARI MOMMY..

salam semua....
wow wow wee!! lama giler x join GA...aku ni jenis malas sikit, kalau kena tag yg susah2 tu, mmg aku malas lah kan...cuba kalau yg senang mcm ni, confom aku buat...ngeh ngeh...
aku ditag oleh nurkass...thanks sis.

tarikh tutup 28hb Feb...harap2 aku ada rezeki kali ni....antara salah satu sebab aku malas join GA, sbb selalu mmg nama aku susah sgt nak sangkut...hopefully ada luck kali ni...hehehe....

aku nak tag:

1)  mek jah
3) izwa

ni kira aku update la ni kan di hari minggu...hebat tak aku? x pernah2 ko...ahaks....

27 comments:

nur aisya humaira said...

Gud luck kak..dpt hadiah kte share ehh??hak2...:)

specky gurlz said...

akak..gud luck..gud luck & gud luck hehehehe

kak Erna said...

good luck..semoga kali ni ada rezeki.

rasp said...

gud luck sis...
mana tau buat nie hari minggu luck tu ada kannn...

mR.sYaH said...

semoga akak bertuah untuk kontest kali ni..

kasihredha said...

salam
Wahida..ini no driver di Bali
Pak Yanto +62817556488..

Tentang hotel, cuba wahida seacrh di internet Alamkulkul Resort..
Sebenarnya hari tu yang menguruskan semua ni staff suami akak, jadi akak tak tau sangat.

Driver Pak Yanto, adik akak punya contact no.... dia kata ok.
Akak punya supir akak tak ambik...nanti akak tanya suami bila dia balik nanti (outstation), kot2 dia ada simpan.
Bye dik...kalau ada apa2 nanti kasi tahu ye. Take care :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

harapan kali ni ko menang .good luck, mana tahu ada rezeki akak, tumpang suka.

wahida said...

kasihredha: tima kasih kak...sayang akak...

pearl jade said...

all the best ya kak wahida
pasni leh lekat BE lak..hehe

white rose said...

smoga berjaya ye kak wahida...
selamat hari sabtu...

Hanisah Safian said...

all d best akak!!:))

Cikgu Tie said...

Semoga wahida menang.rasa mcm nak join jugak,tapi takut nanti bila Cikgu Tie join...wahida tak ada peluang nak menang.hehehe....tak jadi lah,Cikgu Tie bagi peluang kat wahida yer!

wahida said...

cikgu tie: eh cikgu tie ni...saya x kisah pun kalau cikgu tie nak join...jom kita memeriahkan lg GA ni...

jom kita!!

nelly said...

yeah ..
gud luck !
=)

Sham said...

gud luck sis...

i folow u balik...

HonEyBuNNy said...

good luck kak....;-)

~ yus ~ said...

Ok Wahida. Thanks tag akak. Dah join di sini

Cik Ezy said...

gud luck kakak..
=)

puteri ain said...

best of luck ! :)

TiKa LEh said...

samelah kak..nme susah nk sangkut..hoho..dpt hdiah apa tu kalo dpt??hehe

Zareda Norman said...

semoga menang ok.. ehhehe

mummysyafie said...

gud luck wahida..mana tahu ada rezeki tiz time

maya amir said...

all the best wahida:)

~ yus ~ said...

Wahida! akak pulak tag wahida join GA. Lihat sini ye..

http://yusgca.blogspot.com/2011/02/1st-give-away-my-little-souvenir.html

ahsfantasy24 said...

all d best sis...!


Terbaru:
Kamu yang sepatutnya terdahulu mengerti
Roda kehidupan berkisarkan penerimaan jiwa

Raji berkata said...

hahahah inshaAllah ada ;D
good luck~

nurkass said...

haha..
gud luck dear!!..