nuffnang advert

Monday, February 7, 2011

kami dah 6 tahun....

selamat petang semua....
tanggal 04.02.11 lalu, genap aku dan hubby diijabkabulkan...kini kami dah 6 tahun melayari alam rumahtangga....

gambar lepas nikah...

gambar masa sanding di rumah aku....aku x boleh blah ngan gambar2 aku masa kawen ni, mcm zaman 90an pun ada....kahkah....

baru aku pasan, kami x de gambar berdua yg latest...so, aku letak gambar kami di Bandung bulan 10 tahun lepas...heheh...kang kalau aku letak gambar aku duk atas riba hubby aku kang, korang muntah kluar buih2 lak kang...so, aku letak yg gitu2 aje...ngeeeee....


thanks daddy, sudi mengabadikan hidup utk mama dan anak2..tima kasih jugak sebab bertahan dgn perangai mama yg baran ni...sejak dah kenal daddy ni, baran mama dah hampir x de....wah...begitu sekali penangan hubby aku..ekekekek...teruskan bertahan ye sayang....masih jauh perjalanan kita, bimbing mama selagi terdaya....mama sedaya upaya cuba jadi yg terbaik utk daddy....mama loves u so much!!!

68 comments:

..::SangRatoo::.. said...

tahniah untuk kamu berdua..Alhamdulillah..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin :) (sungguh touching entry kali ni..ngiowww~)

Joy said...

happy anniversary... semoga berbahagia selama nye ;)

Ermayum said...

happy anniversary panjang jodoh murah rezeki

Ena said...

happy anniversary..

sama rupanya tahun perkahwinan kita.. ;D

♥ manje ♥ said...

hepi anniversari wahida :D ~

sahromnasrudin said...

tahniah!!! suami awak memang seorang lelaki yang baik kerana saya sangat mengenalinya...

cikceriacorner said...

tahniah akak...

eppy anniversari..:)

lynda said...

heppy anniversary Jahhh...semoga murah rezeki dan happy-happy selalu...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

selamat ulangtahun yg ke-6..:)
semoga terus berkekalan hingga hjg nyawa.amin..:D

Ika Razak said...

congratz.. :D

HoNeY_oK said...

Terima kasih atas kasih sayangmu sayang. Terima kasih jugak kerana menghadiahkan honey anak2 yang comel2 dan bijak...

U all lite up my life...

Honey nak baby girl laks....jom lets go make it bebeh!!

Mak Su said...

Wahida, congratulations :)

~ yus ~ said...

Wah! Happy Anniversary wahida!

kak Erna said...

wahida..tahniah..selamat ulang tahun..
semoga terus bahagia disamping anak2

Fieza79 said...

tahniah..selamat ulangtahun perkahwinan...moga lebih2 bahagia lps ni ok...dan di murah kan rezki tambah anak ke..hehehh...

Zura said...

alhamdulillah dah 6 thn bersama..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

cantik je akak tengok,.tahniah selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 6 .muka ko maintain je, hubby ko nampak berubah.semoga terus bahagia hingga ke akhir hayat.

jeBateja said...

Wahhhh...sulah 6 tahun erkkk....Alhamdulillah....ahakz...

Lagik 5 tahun utk sama dgn kita orang...ahakz....ahakz...

atty's said...

selamat ulangtahun perkahwinan..semoga bahagia selamanya amin

lydzar said...

alhamdulillah, 6 tahun dh yer..

happy anniversary!

nelly said...

6 tahun ! bukan jangka masa yang pendek .
thniah !
=)

|| NaFiRaa || said...

happy anniversary!! moga terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin~

sweet sgt gambar berdua tu~

Daddy Ziyyad said...

Pheewitttttt...

Tapi ye lah..gambar yang 2nd tu nampak macam 90an...:P

mrsharis said...

betul wahai kawan2 semua..
hubby si wahidah ni memang soft spoken orangnya..

Btw, happy anniversary beb!

Mamamya said...

alhamdulillah n happy anniversary yg je-6 semoga kekal hingga ke hujung nyawa....

uihhhh....comei la gmbo sanding tue ;) gmbo yg last tu pun romatik gitew.... :D

IMANSHAH said...

tahniah wahida..owh hari ini baru dapat tengok wajah hubby

sarah-najwan said...

tahniah yer
semoga kekal ke akhir hayat
semoga bahagia sokmo2..

Ogy said...

happy anniversary ya...semoga kekal bahagia ke akhir hayat..

ct shah said...

happy 6th anniversary kak jah!wau,lama tuh!moga2 hubungan kalian kekal ke akhir hayat.aminn..

AdiaLuze said...

Waahhh...TAHNIAH sis !!

Gambo yang pakai baju purple tu muka cam orang dolu2 je..klasik...cam muka putri Jawa pun ader..Ahakss....

PutRee SeJiNjaNg said...

conrats to akak & husben..

Happy belated anniversary..:)

Dee said...

happy anniversary sis..moga jodoh kalian berpanjangan..both of you are so sweet..

Myra Jay said...

Thniah Sis.. Happy 6th anniversary.. Moga terus bahagia dalam ikatan suic ini.. Aaamiiinn..
Romantik nengok gambaq kat Bandung tu.. :)

Ati Masrif said...

Happy Anniversary wahida

muka hubby byk berubah tp
muka wahidah tetap sama..comel jer!

gi cuti ke..kak ati sebut2 wahida di sini

http://wanati.blogspot.com/2011/01/fenomena-baru.html

wahida said...

ati masrif: akak sebut nama saya? ok, skang jugak saya terjah...zasss!!!

rasp said...

hepi anniversary sis...
smoga berbahgia hingga akhir hayat...

kasihredha said...

selamat ulangtahun pkahwinan ye..
semoga bahagia dan tambah bahagia dari hari ke hari

whitecappuccino said...

Ida, akak konpius ni, hehe 4/2/10 tu genap 6 tahun ek diijabkabulkan?..
Tahniah ya..happy anniversary..comey jer.

amirah said...

alo lo sweetnya..moga kekal hingga akhir nyawa ye..moga bahagia selalu

ckLah@xiiinam said...

...tahniah ya!

-[miracle]- said...

wahh, tahniah ! :D

kak, virus malware tuh ape? =="

Natalia said...

alhamdulilah..moga bahagia berkekalan..amen...

a.samad jaafar said...

laaa...tertinggal kapal pulak saya..apa2 pun nak ucap jugak..selamat ulangtahun perkahwinan ye geng..moga diberkati dan dirahmati Allah hendaknya..amin

wahida said...

white cappuciino: kak, sepatutnya 2011...heheh..dah edit dah..thanks akak...

nurHeart said...

hepi 6th anniversary, dearie.. smoga sntiasa dilimpahi rezeki, rahmat & kasih syg drNya serta moga berbahagia hingga akhir hayat.. :)

along said...

wah...cepatkan mase berlalu...anyway...hepi anniversary yek dek non...semoge bahagia disamping keluarga hingga akhir hayat...amin...

Muslimah Kota Cinta said...

wahid,
gmbar kawen walaupn 90an tp cantik per.. :)

happy anniversary!!

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan...

Happy 6th Anniversary!

Moga terus berbahagia dan gumbira.

Makan Sakan-Sakan: Aku Puas Hati Benda Lain...

ieda said...

eppy anibersary dikkk
tahniah dan semoga kekal sehingga ke hujung nyawa mu dik
dan semoga segala impian menjadi kenyataan serta dilimpahi kasih sampai bila2 :)

sw33tdarling said...

congrats on ur anniversary...!! semoga kekal bahagia.. yang penting kekal muda!! :)

Just Call Me Bitt said...

happy anniversary!! akekekek gituw2 pon ok...

NeenaAnuar said...

HAPPY ANNIVERSARY SIS! Congratsss.... Semoga berbahagia selalu disamping keluarga terchinta! ;)

ummiross said...

tahniah, semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

mamaaedrean said...

uit,
eB suker la gambo yg u x suker tuh... clasiic.... cantek tau :)

NM02 said...

jah, aku dah wish kat kau b4 tarikh tu kan. so hari ni aku nak wish utk shidi. kau tolong igtkan kat dia soh baca komen dari aku ni tau

shidi,
isteri kamu adalah anugerah yang Allah berikan kepada kamu. sayangi dan kasihilah dia sehingga ke hujung nyawa. sungguh pun dia baran, tapi dia mama yang penyayang dan sentiasa mengambil berat terhadap keluarga. ena dan along doakan kebahagian kamu hingga ke syurga. selamat ulangtahun perkahwinan yang ke enam tahun. moga jodoh kamu berkekalan hingga akhir hayat.

Softtouch [Hanim] said...

hapy anniversary wahida....sory lambat wish..semoga bahagia2 selalu n berkekalan hingga akhir hayat...

en_me said...

tahniahnyerr.. ehehe

eelobor said...

wah....semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya

ArELeEz said...

alah! xpenye if nak tepek gambar dok atas riba tuh.. no hal! ;)

wahida said...

miracle: akak pun x tau nak explain cam mana...tapi ada beberapa blogger terkena mcm ko..dorang ckp tu virus malware...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie anibesary beb..semoga ikatan perkhawinan ko kekal sehingga hujung nyawa.....beb..tepek rr gambar atas riba..nak tengok jugak..ahahahaha

azzey said...

Slmt ulangtahun perkahwinan utk awak n hubby ye. semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga ke akhir nanti.insyaallah...

Hanis Azla said...

happy anniversary tu both of you..
semoga terus berkasih sayang sehingga ke hujung nyawa..

Raji berkata said...

ni yg jeles beno nih ;D
apa2 pun best tgk keluarga bahagia ni ^^ semoga berkekalan sepanjang hayat
amin..

NzA said...

hepi anniversry....moga kekal bahagia selamanya...amin.

eLLy said...

tahniah .. berseri seri muka ko kat pelamin .. cantik :)

rieyana ynn said...

semuga k'ida bahagia selama nyer..santik k'ida masa pengantin..;d

jelita78 said...

alahaiii sweetnya!!!
happy anniversary to both of u!!
moga dikurniakan kebahagian yg sempurna dan dirahmati Allah hingga ke akhir hayat.. aminnnn