nuffnang advert

Monday, February 7, 2011

kad dr auntie eb utk adik....

selamat pagi semua....wah...lamanya aku x bersiaran...korang mesti rindu kat aku kans??? ngeee....
tadi dok baca komen kat n3 birthday adik, terbaca komen dr eb, dia kata ada kad khas utk birthday boy...apalagi, aku cepat2 la terjah...perggghhhhh...mmg comel abes kad yg eb buat ni...suka suka suka....

kalau korang nak tgk n3 khas eb utk adik, korang klik sini...balik nak tunjuk kat adik, mesti adik suka sgt...

to eb, buat sekian kalinya saya dpt kad khas dr awak...mmg teruja dan sgt berterima kasih sbb ingat jugak kat birthday adik...awak mmg kreatif dan saya sgt mengagumi bakat awak...saya doakan awak dan keluarga sihat sentiasa hendaknya...seperti biasa, saya akan letak kat side bar kad special ni...buat tatapan adik jugak...tima kasih sekali lagi, dear!

p/s: pada korang yg wish birthday adik jugak, aku ucapkan tima kasih bebyk...korang mmg best!! ada yg bertanya kami hadiahkan apa utk birthday boy...kami x belikan apa2, cuma bawak dia pergi ke Melaka Wonderland je...tmpt utk dia berseronok..n3 di Melaka Wonderland akan menyusul kemudian....adik nak bagi kiss kat semua auntie dan uncle yg wish birthday dia....mmmuuuaaaaaahhhh!!!

30 comments:

My Little Diary said...

salam,

hepi besday adik... :D
wah!!! seronoknya dpt pegi Melaka Wonderland.

♥ Mrs.Eady ♥ said...

melaka wonderland?Wahhh..teruja menunggu nih!

Joy said...

mesti seronok birthday boy kat melaka wonderland..

♥ manje ♥ said...

Melaka Wonderland kat mana eh? ~

wahida said...

manje: kat ayer keroh...

Mamamya said...

wah..mandi2 lagi..aritu b'day abg pi Tiara..kali ni terjah ke melaka pulak yer....

sonok lah mandi mandi smpi kecut jari jemari tue... :D

Fieza79 said...

hepy besday buat adik..mesti hepy dia g wonderland kan...cpt buat entry tu..

NzA said...

lama xupdate n3...sibuk ek???

so sweet!!!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah adik dapat card besday la..jeles acik..

wahida said...

nza: sibuk sikit je kak...ekekekek..

whitecappuccino said...

Wah! cantik kad..

rasp said...

mmg kelazzz kad tu sis...
wah bestnye gi melaka wonderland...
bukan je adik leh enjoy, satu famili enjoy skali kan :D

lydzar said...

mesti bday boy seronok main2 kt melaka wonderland :D

Citarasa Rinduan said...

wahida

cutenya kad tu....comel2..

cikceriacorner said...

eppy besday adik..:)

adik yg comel n ensem..hehhe

bunga said...

hapy birthday tuk adik..muahpp..

nur aisya humaira said...

waa,nak jugak kak...keke..:)

ct shah said...

wah kak jah!cute nyer kad bday tuh.kreatip sungguh si eb.mesti adik suka sngt spent time kat melaka wonderland.:-0

Ena said...

cantik kad nya..
dan encem la birthday boy tu..

Hanis Azla said...

mmg rindu pun kat wahida sbb dh lama xde entry baru.. he..he..
cantik kad tu.. mesti adik suka..

amirah said...

uii..bestnya besday adik..dtg melaka best tak?? org melaka sendiri pun tk pergi lg wonderland..

jeBateja said...

den org melaka pun tak taw ada wonderland kat melaka.....copek2 bg n3nya nanti yea....ahakz

rieyana ynn said...

apy befday adik k'ida....wah best nyer kat melaka...;d

nurkass said...

hepy besday adik..
amboi dapat kad lg..hehe

Raji berkata said...

woahhh happy birthday to adik ;D

|| NaFiRaa || said...

waahhh..cantek2!! eB memang kretif kan~ semua kad2 dia cantek2~

PutRee SeJiNjaNg said...

comel nye kad tu..hihi

mamaaedrean said...

suker3... :)
ooo gi sana eh?... naper x jak? ;p

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt kad...cntiklah....bestnya p melaka wonderland..xsabar nk tau updatenya...

ArELeEz said...

happy belated besday to aqeem..! ;)