nuffnang advert

Wednesday, January 19, 2011

~ WW ~

ari ni WW...sila layan pic sahaja...


dua donut yg sebelah kanan paling atas tu feveret aku n hubby sbb ada cheese..hehe...


p/s: eh, kata WW, byk lak ckp...tu lah, orang lain WW, ko pun nak jugak...kahkah...

49 comments:

wida said...

ala sis..sedapnya.kat Kuala Trgnu x de big apple ni..paling dekat pon kat mesra mall, paka.

mrsharis said...

ssyyhhhhh..takleh cakap..hihihi. Aku pn nk berWW gak jap g ;p

♥ manje ♥ said...

kita suke coklat ! ~

ct shah said...

i loveeeeee bigg appleee!!!

Mrs.Eady said...

benci la korg ni jah oiii...ko ngn mek jah sorg tu same je suka buat entry aku terliurrr.....:D

NM02 said...

aku penggemar big apple yang sangat tegar.

cik puan akish said...

time prgnant kan lil dadif...ohoo adelah peminat tegar big apple!!!tiap2 hari soh en.hubby p beli..sampei pening en.hubby asik nk kene singgah kat jasko time balik keje...

dan lg bestnye...6 ketol!!!boleh skali hadap je..gilak2...

tp bile lil dadif udah kuar..ek eleh..dia tak suke la mkn donut big apple...

=D

Zura said...

sedaaaaaaaaaaaapnye...dh lama xmakan big apple..

Cik Jue said...

i like to....

Softtouch [Hanim] said...

ww tu apa?

nasiblah xbape layan sgt donut bog apple n jco...cume danish je suka itu pun amik yg biasa yg glazzy kot nama dia..

maya amir said...

perghhh yummie:))

Ati Masrif said...

kita suka yang ada slice almond

yg cheese tu tak pernah cuba lagi

My Little Diary said...

salam,

big apple ni mmg feberet wa laaa...
gilossss lama tak pegi beli, besok cuti nak pegi beli laaa... huhu

Joy said...

suka yg biasa aja tu. apa ke nama nye...lupa ;)

chugie said...

ala.. donutku.. sy kena pantang makan manis ni..

psst: patut kah sy lupakan pantang itu?? ini semua salah awk!!!! uwwwwaaa..

makdara TERdiva said...

wow! sehingga menjilat jari kaki..eh!

Fieza79 said...

suka nya tgk donut2 tu...kalerful...lama dh tk pekena donut ...tapi kurang gemar sebab manis sgt la wahida...huhu tapi kalau dh dpn mata sebat je...hehe

sarah-najwan said...

saya pom suko donut big apple nih..jika kuar weken..musti beli..

Amy Syaquena said...

amy suka sangat donut big apple...

~ yus ~ said...

Akak pun suka donut big apple...:)

ArELeEz said...

dah lama xmenerjah big apple. trus t'liur nampak gambar2 tuh! haish!

Daddy Ziyyad said...

saya masih setia dgn Dunkin Donuts...hahahhaa

Citarasa Rinduan said...

singgah sini walau kurang sihat..
adoi....ayu peminat donut..tapi serius nak habaq..ayu tak pernah rasa big apple..hanya dunkin donut sahaja....

nak sebiji,,tekak tamo makan nasi

NzA said...

nyumm...nyum...nyum...blk sk kena g cari donut la.....tiba2 kempunan.

Hanis Azla said...

aduh, donut big apple plk dia tayang kat sini.. ni yg rasa nak jugak ni.. bak sikit boleh? he..he..

|| NaFiRaa || said...

huhuhu..sedapnye~ yum yum!

sw33tdarling said...

aiseyman.. tetiba rasa nak singgah big apple laa....

AdiaLuze said...

Yang stoberi tu menarik sungguh !!! Nak satu !!!! ;D

liyana said...

waaa sedap nye... lame dah kot x mkn donut. WW tu ape? :)

mR.sYaH said...

suka big apple.. suka yg coklat .. eheh..

sumpit said...

fuyo... last beli ingat lagi masa kat metro kajang, tu pun sebab bini ngidam

kak Erna said...

wahida..banyaknya..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Lapar pulak tengah malam ni, tengok donut ko.yummy yummy

Natalia said...

woww big apple..heaven!!!

rieyana ynn said...

wah...sedapnyer..coklat tu melekat-lekat..;d

TiKa LEh said...

wah, sukanye alien...blnje kak..hehhe

Zareda Norman said...

alein pun bes jugak.. penuh coklat

PutRee SeJiNjaNg said...

nak satu boleh..hehheh

kayzie said...

ermm..dapnye..nak kena cari gak nih..hehe

IMANSHAH said...

saya suka DURIAN nyer

Shaheila Malek said...

adoi...tak tahan sedapnya..berkilau2 menusuk mata.. TT

ieda said...

adehh dikk x tahannn nieee
dah lama akak x makan tau huhuhuh

whitecappuccino said...

wuit! berkenan!

N A N a t O said...

hahhah...sy punplg feveret yg heese n 2nd..almond.

Puteri Iqa Izyan said...

suke alien :D

*∽ IZAN ∽* said...

owhh..!! my peberett tuhhh! especially all yg ada kekacanggg..!!!

nelly said...

i like donat ini !

Ratu Sulaman said...

yan cheese my fav too!!

Mak Su said...

hari ni sunday, maksu baru sempatnak tgk, alamak! tak tahan!