nuffnang advert

Monday, July 19, 2010

ZOO oh ZOO...

pic diambil semalam di JJ Seremban 2...sori pic kurang clear...

sumpah kalau x kerana anak kesayangan aku tu, x hingin aku menengok citer zoo tuh..sangat lah x best..lawak pun biasa2 aje..tapi si abang bukan main gelak lagi dan dia tersgt lah enjoy menonton cerita itu..almaklumlah..ada byk binatang, boleh ckp lagi binatang2 tu, mmg anak aku sgt lah happy menontonnya..dia ckp dia suka sgt tgk gajah dan zirafah...apa2 aje lah bang oii...yg penting hajat abg tgk zoo ni tercapai...mintak tgk wayang zoo ni dah 2 minggu dah..aku ckp beli DVD je lah bang, dia x nak...nak tgk wayang jugak...demand ko anak bujang aku ni sekarang...

7 comments:

my-niezzareena said...

kau kan jah... masa kau kecik2 dulu, kau pun sama tekinje2 nak p zoo... nak tgk binatang mcm2 tu. skang time anak kau la plak nak tgk citer zoo... hehehe...

jah... kau dah packing baju ke... wah, teruja ni jah!!!!

Mrs.Eady said...

wah..yg syahmi kes lain..asyik ajak pg zoo betul tu..dh bwk bln lepas nk pg lagi..takkan nk pg tiap bln nnti gajah pun jemu tgk!hahahaha....

Dee said...

wah..abang dh pandai demand..hehehe..penangan tgk wayang aritu kot sis..xpelah..janji dia happy..hehehe..

peaNut said...

huhuhu..cter cmni mmg sesuai utk budak2 je..hihi..dia org kompom enjoy tgk binatang2 yg pandai cakap tu...hihii

pagar dah roboh laaaa..hihihi

wahida said...

mekna: sori ye beb..aku kecik2 x terkinja2 okeh...hehehe...

mrs eady: budak2 mmg suka pegi zoo, abg dulu pun saya pernah bwk gi zoo dia mintak nak pegi lg..adei la...

dee: abg mmg mengikut mama n daddy dia..suka tgk wayang..

peanut: tq drop by at my blog..jap lg saya singgah blog awak..anyway..cite zoo tu mmg sesuai utk bebudak je..

Pai the Mrs Razif said...

best ker citer ni? yang rajin bwk Athif tgk wayang auntie2 dia jer, ibu dia xder masa nk gi. Nak dating ngan ayah dia pun xder masa. Hehe...
1st citer yg Athif tgk auntie dia bwk citer Upin Ipin The Movie...pastu asyik ajak gi tgk tv besar (wayang)jer la kejernya.

wahida said...

bebudak kalau dah ajar tgk wayang ketagih la gamaknye...ko x de masa nak dating ngan hubby ye..sibuk study eh?