nuffnang advert

Friday, July 23, 2010

blog ni akan bercuti...

salam semua...

memandangkan aku akan bercuti, so dgn secara automatik nya blog ni pun ikut bercuti jugak...blog ini akan beroperasi seperti biasa Insyaallah pd 02/08/10..anak2 aku tinggalkan dgn my MIL kat seremban..ohh, please jgn tanya aku nape x bwk my kids ikut sama..aku bukanlah mama yg kejam sampaikan nak gi holiday x bwk anak2..anak2 dah biasa ikut kami ke mana saja..especially si abg...ke mana dia mintak bwk kiteorg ikutkan je..nak gi Zoo, mandi pool, check in hotel,lepak Mcd, tgk wayang, holiday sana sini...semua dia follow...so, dah tiba masa walaupun dgn berat hati nak tinggalkan anak2, dah tiba masa utk aku honeymoon berdua ngan my hubby utk relaxkan otak kitaorg ni dan jugak utk membangkitkan mood masa zaman bercinta dulu...bole gitu?

anyway, aku bukan bercuti berdua je ngan my hubby, my best friend aka kawan gosip aku, kwn letak tepon aku, kwn air liur aku, kwn meroyan aku pun ada sekali( korang x fhm biar aku dan dia saje yg tau...hahaha, lengkap pakej ko mek na..) dia pun berdua jugak ngan hubby dia..plan nak gi bercuti ni dah lama, beli tiket since January lg...punya lah lama...anyway, kiteorg akan padatkan xtiviti kiteorg kat sana, biar penat janji enjoy...

so, kpd kengkwn, aku akan rindu nak singgah umah korang dan tunggu kepulangan aku ok......cewah...mcm gud gud je...hahaha..miss u all...

Bumi Kenyalang telah ku jejaki,
Negeri Di Bawah Bayu bakal ku jelajahi..

11 comments:

Mrs.Eady said...

selamat bercuti...hehehe...
btw..cantik rumah baru!i like..;)

Mrs.Eady said...

biler ler ku nk mcm ni lagi..berhoneymoon berdua...huhuhu..en.hubby lgsg xmo berenggang dgn anak2..:(

shakroz said...

bon voyage!!!

sha a.s said...

beb..ooo g hanimunn yerr?? slmt beromantik yerr...pd cik gebus juge..bak sini anak ko, aku jage..

Mr Zz said...

selamat bercutiiiii!!

wahida said...

mrs eady: time kasih izwa..suka ye umah baru kita? sudi bertandang selalu ok..

shakroz: tima kaseehhh!!!

sha: ko nak jaga anak aku? ko bole ke bgn tgh mlm buatkan susu..ngeh ngeh..

mr zz: time kasih...

..::SangRatoo::.. said...

wahh...kau pon sama eh da..SELAMAT EBRCUTI BAHHHH!

..::SangRatoo::.. said...

"BERCUTI" hehehe..siap wat correction ni..

hazilah said...

wahh!!!!! honeymoon lagi ko... yek!!!!! jgn blk nnt ko muntah2 udah la yekk...hak..hak..hu..hu..hu...

Beruang Madu said...

Nasiblah dia tak bawak bebudak tu ke sana... ko bayangkan nak layan sorang sorang kalau teling memasing block kat flight... next datang bawak sekali kita ke Zoo kat sini pulak...

wahida said...

sangratoo: tima kasih bah...

hazilah: x ready lg nak uwek2 la long...hahaha...

beruangmadu: ha ah la bang...nasib x bawak kids kat sana kan bang..kalau x payah nak panjat bukit kat kundasang...next time kita dtg gi zoo,tgk lembu yg ena nak tgk sgt tu and saya nak sgt tgk rafflesia..ngeh ngeh...