nuffnang advert

Wednesday, July 21, 2010

Award dari Bicara Hati...

pagi2 dah dpt award...sonotnye...first time lak tuh...tu yg teruja lebih ckit...hehehe....



1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni:

Time kasih bebyk pd Izwa yg sudi bg award ni pd saya, walaupun kita x pernah bersua muka saya tetap rasa Izwa dekat ngan saya sbb dia rajin tinggal jejak dlm setiap n3 saya..lagi satu suka giler tgk daughter Izwa si Sufiya tu sbb comel giler sampai rasa nak geget je budak kecik tu..


2. Sila beri award kepada 10 blogger yg lain:

1) mekna- (my -niezzareena memory)
2) dee- (deekuntum)
3) sofia- (zsqueenbee)
4) ju-(sangratoo)
5) liya-( mrsharis)
6) alynn- (alynnluvdanishamza)

7) nieda- (hasnidaomar)
8) mek rose-( rose-lina)
9) wahidah- (wahida84)
10) yus- (maz-naz)



3. Anda mesti beritahu 10 blogger ni:

Sedang bagitau la ni...heheh...


4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?

Alamak..susahnye soalan tuan tanah...org di luar sana saja yg mampu menilai...tp mmg aku rasa blog aku best pun...hahahaha....

9 comments:

my-niezzareena said...

glakmer mak jah.... orang petama kau tag ye

Dee said...

thx bg award..tp dh lama pencen tag..hehehe..

eh..blog wahida best gak apa..

Hadzizi Noor Shahidan said...

congrates akak!!

..::SangRatoo::.. said...

kite dpt jugak?heheheh....maceh macehh... :P

nieda said...

tq bg award...ada masa nanti kita buat k..

ZSqueenbee said...

YEAY dpt award..eppy nyeee cyee..besh upe2nye blog cye ye..time kaceh akak krn sudi bg award kt sye..betul kn xsemua org meluat bce blog kih kih...muahhhhh kt akak yg cgt baik ati nih...

wahida said...

mek na: ape pun kau mmg sentiasa dlm mind aku jah..

dee: best? ye ke? aceh dee..

zizi: aceh zizi...akak bg award jugak kat pia..sbb dia pun best!!

sangratoo: ko pun dpt coz ko pun best!!

nieda: okey okey..

pia: time kasih la ckp aku baik ati..kekeke..aku bg award kat ko sbb ko pun best jugak..

Mrs.Eady said...

kekekekke..x tahan tang nk geget sufya!heheehe..

wahida said...

mrs eady: siyes geram giler ngan sufiya tu...pinjam jap leh x izwa?