nuffnang advert

Tuesday, June 29, 2010

wedding liza n aimanul hakim

ari Sabtu bersamaan 26/06/10 telah berlangsungnya majlis perkahwinan my friend, Liza, kat Semabok, Melaka..aku bertolak dr Rawang dlm kul 11 pg gitu..sampai Melaka dlm kul 1.15, terus kol adik ipar aku yg duduk kat Cheng Perdana amek kitaorg direct gi kenduri...seb baik ada adik ipar aku si Ain dan hubbynya Zek bawak kiteorg gi kenduri tu, kalau kiteorg gi sendiri mmg sesat lah jawabnye..x sampai la umah ko Liza...hehehe...

masa ni pengantin tgh mkn beradab, aku pun tgh mkn jugak, jadinya my hubby yg tolong amek gambar ni...almaklumlah...kena mkn bergilir2 ngan hubby utk jaga adik yg lasak tuh..

sedapnye lauk2 kat kenduri ko liza especially ur ayam goreng rempah tu...wallaweh..

sampai jugak aku kat kenduri ko kan Liza...si Liza ni kalau berckp lembut sgt, sampai aku yg brutal ni suruh dia ulang apa dia ckp tu...hehehe...untung la ko wahai aimanul hakim....

ntah bila kita nak jumpa lg...


semoga liza n hubby sentiasa bahagia, dimurahkan rezeki dan dikurniakan anak secepat mungkin...hehehe...keep in touch k...

nota kaki: sok aku update wedding kawan hubby lak kat shah alam...banyaknya wedding....next week ada 3 lg kenduri ni...sediakan ongkos je la jawabnye...

6 comments:

mrsharis said...

ko pun g ker wedding kt laman budaya tu?? :)

.: Keyri + Atiqah:. said...

hye dear!

tgk wedding org rasa nak kawin lak. hahaha

nnt jgn lupa join give away ktorg taw. kalau bertuah akan dpt adiah dr rusia & mesir.

insyAllah post give away akan dibuat dlm mse terdekat. ^^

wahida said...

liya: kiteorg pergi, ko gi?

keyri + atiqah: k...minat nak join...dr rusia dan mesir tu...harus try...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat pengantin baru utk kwn wahida..semoga kekal ke akhir hayat..:-)

wahida said...

rose: aminn...

mrsharis said...

aku g, tp kejap jer sbb pastu nk g cari barang utk mak mertua aku..masa aku g tu diorg tgh tepung tawar.