nuffnang advert

Friday, December 28, 2018

bad girl riri cake

Assalamualaikum semua...

weiiii, i dapat sebijik kek sedap weiiii...
kena la habaq mai kat blog ni..
sebab rasa disayangi sangat ni...muahahaha...

ni ha...
tetiba eqa bawak kotak ni dtg ke kaunter i...
ingatkan apa dia...rupanya kek...
eh, pastu i tanya kenapa bagi kek pulak ni?
sumpah curious...
dia cakap ni kek birthday akak la...
aikkk? bukan birthday i dah lama lepas ke?
lagi pun masa beday i hari tu dia bagi cheese cake dah pun..
dia cakap mmg dia dah niat...
masa beday i bulan 9 hari tu dia tak berkesempatan nak bagi katanya...
oooo...
i pun apa lagi, pucuk dicita ulam mendatang la...
memang suka sangat la...

ya Allah sekali bukak kotak,
ni diaaaaa, kek cantikkkkk...
sayang nya nak potongg..huhu...
i ni makan je kek apa pun...
cheese cake i berhantu, kek yang ada buah2an pun i suka sangattt...
senang cakap i ni makan semua la...hahaha...

balik rumah terus potong..
makan ramai2 dengan anak2..
sedappppp okehhhh...
bukan sebab nak bodek Eqa ke apa sebab dia dah bagi kek ni...
memang kek ni sedap...
laki i yang bukan penggemar kek pun boleh ckp sedap...
sedap sebab ada gabungan manis, sedikit masam dan sedikit pahit coklat...
combination yg sgt win!

ermmmm dapnyaaaaaa...
sambil taip sambil telan air liur balik...
kek pun dah lama abessssss...huwaaaaaaa...
i tanya eqa dia beli kat mana kek ni..
apa nama IG kek ni...
sebab kot2 lepas ni i boleh beli sendiri...
haram dia takmo bagitau okehhh...
takut kantoi la tu...muahahaha...

apapun, tq so much Eqa...
i is terharu sangatttt...
moga kamu dilimpahkan rezeki berlipatkali ganda...
u dah menceriakan hari i...
muah ciked!

9 comments:

mama tisya said...

Sedapnyaaaa..best222 dpt key yummmyyy

dear anies said...

ms g kafe CJT xsempat nk rs kek ni. sbb ms tu mata cuma nmpak pavlova je... hehehe... nnt pegi laa kafe ia kat shah alam... ada 2 cawangan...

dear anies said...

IG kek ni: @cakejalantiung

ain.ya.nun. said...

Tengok gambar pun memang nampak sedap.

Cik Puan Rrai said...

wahhhh. sedapppnyaaaaa

wahida said...

dear anies: waaa ya ka...tqqqq...eqaaaaa...kantoi la dah u punya kek beli kat mana..hahaha...

Yaya Azura said...

bestnya dapat kek free. untung dapat kawan2 yang selalu meraikan satu sama lain.

HeNRieTTa JoSe said...

sedapnye....

Kakak Navigator said...

aaaaaarrrrrr...nengok pun sedap rasa apatah lagi kan ? haishhhh