nuffnang advert

Tuesday, September 26, 2017

nasi kak wok + teh ais madu Restoran Puteri, Taman Seri Gombak

Assalamualaikum semua...

korang pernah makan nasi kak wok?
ala, mesti korang pernah makan kan...
dah melambak kedai nasi kak wok sekarang ni...

tapi ada satu restoran nasi kak wok sedap kat Taman Seri Gombak...
restoran baru bukak...
restoran ni femes jugak dengan teh ais madu dorang...
asalnya kawan kami si Yan ni selalu makan kat sini...
pastu dia pi tayang kat IG dia..
harus lah kami kerah dia suh bawak kami makan kat sini...haha...

ni dia...dia bungkus mcm ni je...
pastu makan terus atas meja, tak yah pinggan...
macam2 jenis lauk ada..pilih je...
nasi dagang ikan aya pun ada jugak...
tapi kami dtg sini nak mkn nasi kak wok dia dgn teh ais madu..
ni aku tambah paru goreng berlada...sedappppp...

ayam kunyit, paru berlada, keropok, gulai, sambal belacan, padu!!
the best nasi kak wok yang aku pernah rasa setakat ni...

tu diaaaaaaaa.....
teh ais madu sudah sampai!
sumpah lazat!
segelas ni rm4...
mahal sebab bayar sekali utk buih dia tu...hahaha...

tayang lagi sekali...
terbaekkkk...
nak ajak suami ngan anak2 pulak makan kat sini nanti..

total gini rm11...
nasi kak wok rm5 + paru berlada rm2 + teh ais madu rm4 = rm11

murahhhh, sedap pulak tu...sumpah nak repeat!

keriangan dapat menikmati makanan lazat...heheh...

kalau korang nak datang sini, mai la...
kat Taman Seri Gombak,
berdekatan dengan Maybank Seri Gombak,
belakang My 31 Kueh...
recommended!

10 comments:

mama tisya said...

kampung kita ni hehe..nanti nk try la...teh tarik maduuuuuuuuu

makchaq said...

Nampak sedapnya....
kalau nasik2 macam ni memang terlioq la... kalau western, chinese tak minat... kalau korea lagi la.. tak boleh tengok...

dear anies said...

boleh ajak membe ni sbb dia suka nasi kak wok ni

Ann Ishak said...

teh ais tu memang padu, harus pegi weekend ni nanti :D

- dieyana - said...

selalu mkn Nasik k.wok, tk tau pulok ada k.wok dgn paru ni..kikikik.....

okey...set. tq info ya.. kalau kt Gombak tu, anytime buleh pegi (hahaha..eksyen sikit)

norhidana miswan said...

perkkkkh penuh ngn lauk... dia punya teh tatik tu pun mcm boh sabun basuh fab hehehhe...

akubiomed said...

Pernah makan di restoran Kak Wok. Not bad.

Rapunzel Cikilolo said...

nampak pon dah terliur...

mak ai...

Zaleha Awaluddin said...

amboi mabeles...

mamapp said...

Murah Dan amat berpatutan harganya. Geram tgk buih2 teh ais madu tu