nuffnang advert

Monday, July 10, 2017

#gengmakan16

Assalamualaikum semua...

blog ni dah macam hidup segan mati tak mahu kekdahnya...
ok lah, sebelum blog ni terus berkubur,
mai la aku up entry sebarang dua...heheh...
nak up entry raya sebenarnya, tapi aku up entry ni dulu la..
sebab pic raya banyakkkk sangat...
aku kalau dah banyak2 gambar, mulalah aku pening...
bila dah pening, terus takde mood nak update blog...huhu...

kat ofis aku ni,
bila dah nak tiba hari raya,
semua unit akan bergambar dan buat kad ucapan hari raya...
pastu email kat semua orang gituuu...
kami2 ni pun tak nak ketinggalan la...
gigih cari port mana best nak bergambar...

buat permulaan, amek gambar dengan adik2 kesayangan aku ni...Tehah n Eqa...
comel kan dorang ni...
baik pulak tu..
waktu aku susah, Eqa yang tudung pepel tu banyak tolong aku...
terharu bila aku tengok dia suka pakai tudung pepel tu...
maklumlah tu birthday gift dari aku utk eqa...
ala shawl murah je pun....
tapi bila dia suka pakai, i feel so touched..huhu...

tu dia...kami dah ready nak balik kampung...
dengan beg besar nya, dengan masing2 dah duk posing depan kereta...
mood raya masa ni memang dah on!

 amboii yang duduk bertonggek kat bawah tu kemain lagi...hahaha...

kalau korang biasa tengok dalam IG aku,
yang tak sudah2 dengan makan tu,
ini lah kawan2 yang suka makan macam aku jugak...
dorang jugak la yang rajin bawak makanan sedap2...
ini lah #gengmakan16
satu team, satu gred, satu jawatan..
masam muka tetap ada, bertegang urat tetap ada, tapi lepas tu berbaik balik la...
mana boleh lelama...nama pun satu team kan...

versi sopan santun...

versi giler...
dah bergambo dengan budak2 muda, aku pun terikut dorang ni...
dalam pic ni, aku yang paling tua tau...huhu...
takpe la, umur je yang tua, hati muda lagi...
boleh masuk kelab malam lagi ni...muahahahaha...


ok lah sekian gambar2 dari kami...
sebenarnya ada banyak lagi pic,
macam biasala, kena masuk yang cun2 je...kahkah...

ada masa esok lusa aku update lagi blog ni...
please doakan aku istiqamah...

13 comments:

mama tisya said...

rmi geng mkn ye...sama la tk brp mood sgt nk update citer ry sbb pening tgk gmbr byk haha..br je update gmbr raya sekeluarga dlu hehe

Mommy Cici said...

wah ramainya geng makan. meriah ni

btw ingatkan patung. cantik benau posingnyaa sampai tengah mencari mana mannequeen mana manusia. rupanya semuanya manusia ye, hahaha >,<

Amanda Suria said...

cOMEL- COMEL SEMUANYAA.....

idzwa kamaruddin said...

best tau geng ramia macam niiiii..

- dieyana - said...

pandai posing..hiihih.. comei belake..

kite pun pening n tk de mood nk update gmbr raya kikiki

ain.ya.nun. said...

kemain, ada hati lagi tu nak masuk kelab malam! haha.

Ucing said...

Selamat Hari Raya juga (^_^).

mamapp said...

Happening nya bila jumpa geng kan

Adam said...

Jangan lupa esok lusa masukkan gambar lagi.

dorsett pink said...

Meriahnya. Semua cantik

Inani Hazwani said...

Hahah! Betul sangat bila banyak sangat gambar mula lah tak tahu nak pilih yang mana nak letak. Cantiknyaaa semua!

eMMe said...

hahaha.. Kak Wahida, selalu gitu le...
kalo bergambar dgn adik2 kite pun akan jadi adik juge...
tak prasan pun kakak2... muda je ..hehehe,,

Emarieys said...

seronok ada geng makan satu kepala.