nuffnang advert

Wednesday, December 24, 2014

berdua itu lebih baik

Assalamualaikum semua...

me n Noreen

pagi ini berdua saja,
tanpa mek jah dan nor...
senang cakap 'geng capati' aku tak cukup ahli pagi ni...
mentang2 cuti korang banyak lagi,
korang tinggalkan kitaorang kan...hahaha...

tapi takpe, life goes on,
wah gituwww..

ada banyak benda nak update sebenarnya,
tapi makin hujung tahun,
makin menjadi malas nak menaip blog..grrrrrr...

tapi takpe kan,
aku belanja gambar sama mcm instagram aku pagi ni...
hehe...

esok cuti, yeayyyy!!
happy holiday uollsss!!

14 comments:

AnneRaini said...

yay...akupun start cuti esok smpi next year..

wahida said...

anneraini: what??? ok, jeles...hahaha...

Rapunzel Cikilolo said...

jeles tau tengok cuti...

kehkeh.

fazilzura said...

hang x cuti ke?

wahida said...

fazilzura: tak la nok...cuti tinggal suam2 kuku je ni...huhu

Nur Inani said...

hari ni mood kelaut nak kerja sebab esok cuti. hahaha :P

GREENJADE said...

happy holiday noks, aku pung nak abiskan cuti tahun gak ni.uhuhuhu

Rinie Borhan said...

Ramai yang cuti sampai tahun depan kan..adoi cuti kita tinggal 2 hari je..so terpaksa la naik keje gak.. sina anak2 tak dapat berjalan sakan..

Ibu Bizi Sangat

wahida said...

rinie borhan: tu la pasal..sian kat anak2...mak pak dorang cuti tak banyak dah..huhu...

Diana Rashid said...

yeayy!!esok cuti...
(seronok macam la saya ni kerja..jahahhaah)

Fazleyatul Aini said...

cuti wooo !!!

Zura Tahir said...

selamat cuti kak...

eima said...

kami masih lagi bercuti .......

aizamia3 said...

Sekurang-kurangnya masih ada kawan untuk menemani.. ;)