nuffnang advert

Friday, September 12, 2014

Edisi Junior: mentadak mentadu, mcm mana Junior tido?

Assalamualaikum semua...

kalau hari tu aku dah tunjuk pic Junior marah kena kejut,
kali ni aku nak share betapa sekarang ni kemain lagi lasak dia tido
anak2 aku memang tido tak berbuai ye
baby cot pun takde
tido atas tilam je dengan kami

 mula2 tengok dia tido ok lagi lah, cuma dah senget sikit badan dia tu

5 minit aku tinggalkan dia gi dapur jap, tengok dia dah lasak macam ni dah
dah terkeluar dari landasan dia dah..hahaha..


Junior Junior, awak memang betul2 buat mama geram kat awak
dengan tido terkangkang macam tu
dengan bau masyam awak tu
dengan rambut lebat awak tu, ekekek
buat mama rindu je dengan awak
walaupun awak tu 24 jam dengan mama
tetap mama rindu


daddy cakap hujung minggu ni nak botakkan rambut awak
get ready, Junior!!

13 comments:

Kakzakie said...

Heee.... tidur atas tilam tak apa tak takut jatuh. Macam dah besar sgt bila tengok gambar:)

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya dia

eima said...

comey ...
bgs la tak ajara nak tido berbuai bagai ..senang nk bw berjalan ....
cam aku dulu jenuh nk angkut buai ..huhu

Eye_nee said...

Melasaknya dia...ni mmg dah terbabas dari landasan dah ni...

amirah said...

sampai dah terkeluar orbit dah junior...huhu

Ratu Hatiku said...

Hehehe....mcm org besau tdo jerk..
lebatnya rambut junior....

eMMe said...

ni rindu 200% kan Kak Ida... hurm.. rindu sbb tak lame lagi dah nk habis cuti ye kak Ida... heee~ biasa la kak, kalo tak rindu bukan mama namenye...

Amie said...

oooo dah ada Junior ye.... tahniah... tahniah! Bahagianya ahli keluarga bertambah... comeiinyaaaa.... musyuk masem tu sedap je gomoi2

SyamilaMohd said...

tahniah atas kelahiran junior yang comel...amboiii..lasak yer dia tidur.. ;-)

Diana Rashid said...

lasak tidurnya..ni sikit hari lagi mau sedar2 kaki dia tas muka kita nih..ahahahh

aLyNnZ said...

hohooo..junior sonok sgt tido yer..kemain lagi tgn mendepa..lena sungguh..

Fiza Rahman said...

Comelnya. Rambut lebat.

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
dah besor dah junior, he3..
sat saja kan3..
opppssss..lupo pulops..
salam perkenalan yer..
sha ni dah laaaaaaaamaaaa jadik silent reader blog akak
ni bru brani komen sbb bru ada blog sendiri he3...
jemput2 la singgah yer :)