nuffnang advert

Tuesday, April 29, 2014

syurga dunia


Brownies + Vanilla Ice Cream
sedapnyaaaaaaa....


dapat brownies ni dah lama, baru nak update kat blog
dapat dari member baik kata ko
dapat 2 biji brownies, balik rumah masuk microwave, reheatkan brownies tu
makan brownies panas panas
letak pulak vanilla ice cream, perghhhh
terus lupa diri...hahaha...


oklah, nak buat keje sikit, bye!!



saya tahu anda sedang menipu
kalau dah tak suka, takpe
tak perlu menipu


18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

perghh sedapnya tgk..

idzwa kamaruddin said...

nanigssssssss..huwaa..nak jugak!!

Fazleyatul Aini said...

puasa
tutup mata tak nak tengok hahaha

JunAina said...

Diet2 tak leh hadap semua tu...ekekekee...

Azian Elias said...

kena ke Secret Recipe nampak gayanya ni.. tak tahan..

Ratu Hatiku said...

Shedapppnyaaaa..........uhuhuhu

Ema Johari said...

oh nikmatnyaa.

Puan Awin said...

uit, sengaja kan post pic camni...alahai....

::NureeN:: said...

pergghhhh terangkat beb..
ingat mkn kat kedai td
ropanya kat umah...
boleh coba plak pas ni

pppssstttt, mlml ni nak wat pulut mangga, semlm borong mangga murah giler... dr perlis lak tue.. :)

D.Shahril Hakime said...

gambo ni agak kejam bila dibaca jam 1.23 petang ...macam yang awok tnegah buat sekarang ni.... sabo je le...

GREENJADE said...

cehs aku laks terkebil2 tgk brownies eskrem ni..uhuhuhu

Kniedaz said...

sedapnya...aduh..mana nak cari ni??

*font kecil tu, sapala yang tak suka tu? xpela..ramai lagi yang suka ^_^

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rai Ourkizuna said...

pergh.. nak kena buat gak..

apa kes font kecik tu weh?

eima said...

utk sape tu font tu hihi br td mkn brownies ade coklat bar dlm tu mmg melting hmmmm

norhidana miswan said...

telan liur laju2 nengok gambar ko nih tau kak

Amanda Suria said...

aku kat opis lagi time ni...tgok gambar ni terus perut aku berkeroncong noks.....alahaiiiii

azza said...

Siapa menipu?